KLIKtroll 9-5 je napisao:...ne mogu da nadjem na forumu za EGR!

SAMO JEDAN CLAN (od mogucih 63) je nasao za shodno SAMO da odgovori,a kamoli da se nesto vise napise......Toliko o inicijativi....a da ne pricam o nekom ozbilnijem radu.......AERO je napisao:Obavestenje:
Pre neki dan je otvorena u tehnickom delu foruma SAAB GARAZA.
Naceo sam par tema koje su interesantne i edukativne,te se nadam da necemo samo citati,nego cemo malo i popravljati saab-ove.Ikoristio bih priliku, pa Vas pitao:
KOJE bi ste radove voleli da vidite u nasoj garazi(opisane u slici i reci),i koje teme i kvarove mislite da je iteresantno da pretresemo.
Tazz je doktor za benzince,Kd23 poznaje dizele, i svako od nas zna po nesto.
Ja sam najgori od sve dece pa cu po kazni da gledam VAI VAI
......i napravicemo nesto.
-Ninsaki - dugo imas tvoj auto.Sapni nam neku pricu ako te ne mrzi
-Boki - kazes da si u prici sa kolima dugo.Razumes se,mora da ima nesto sto je interesantno oko tog 3.0TiD-a
-Kolja - sredjujes svoj auto,bakces se oko struje......ajd u garazu pa nas uci necemu
-Tazz - brate,ne'mo da te molimo![]()
-Kd23 -....2.2 TiD-a da nam rasklopis i sklopis pred svima u garazi u slici i reci.Jbg-a znaci da se nauci nesto.
ECU na pumpi,grejanje te pozicije problemi,resenja,slike(znam da sad ides na put,ali cim se vratis)
....900ku si doktorirao sa K-glavom,to znam da znas do detalja![]()
-Igor88- matori,jedini si sa 1.9TIDom.....pisi sve sto znas
-Ostali......
TI Carlssone samo igraj igrice i......Super ti fora
.....(pozdravio te Troll
)
Aj' ljudi............pa da nam bude lepse nego sto jeste, na nasim stranicama
![]()
AjdAERO je napisao:Znaci....od sad,pa na dalje i u buduce,SVE JE NA NAMA.Kako ga napravimo ,takav ce nam forum biti.......
Za razliku od cbc-a,Saab forum okuplja iskljucivo ljubitelje istog,te tako sve njegove mane i vrline nikada nece biti komentarisane ili dozivljavane kao sr*nje,vec prihvacene kao cinjenice da su takve kakve su,i niko ga zbog toga nece manje voleti.Zato,slobodno ti pisi,kad god imas sta da nam kazesKolja je napisao: Imao bih dosta toga da pisem ali ne zelim da me neko shvati pogresno. Npr. na cbc u je ispalo da je saab sranje od auta i da se nin stop kvari bas zbog mnogo iskrenosti i pisanja.
Ako bi samo 10% (od tog brda)tvoje arhive, izbacio na nase stranice,forum bi bio bolji nego sto jesteKolja je napisao:Zivim za Saaba i posedujem brdo informacija i slika na kompu.
Kolja je napisao: A sto se tice onoga sta na forumu fali,malo volje i nista vise.
....kada si prosli put ovo spomenuo,istog sekunda sam okacio objasnjenje OVDEKolja je napisao:Ne znam da ubacujem linkove
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost