K: Saab 9000cs
- exumer
- Pridružio se: 20 Okt 2013, 12:20
K: Saab 9000cs
Zdravo ljudi interesuje me saab 9000 cs pa reko bolje vas da pitam nego svaki put da pitam kakav je ovaj onaj itd dali ima neko da prodaje cs 2.o gledao sam u oglasima ima onaj plavi sto stoji .... onaj crni od 1500 e i bio je onaj iz cacka. onaj 2.3 sam video za 1000 e plavi pricao sam na forumu sa bivsim vlasnikom . eto toliko i pozz,,,
-
- Pridružio se: 17 Jan 2013, 00:00
Re: kupovina 9000cs
Pazi dobrog tesko da ces naci jer se ne prodaje. Ja sam trazio nekoliko godina i nasao ali moj se nije prodavao.Cekao sam i isplatilo se zahvaljujuci Tazzovoj dobroj volji.Ona dva sto si naveo zaobidji,plavi 2.3 vredi pogledati
- AERO
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
...mozda svratiti do onog sivog na N.Beogradu i videti dali je moguce urazumiti ga za cenu
- exumer
hvala vam. neznam gde se nalazi taj sivi na nbg
-
Ako mislimo na v6 onda je to neisplativa investicija. Samo registracija i plin ce nadmasiti cenu samog auta. Pritom veliki servis pa dve kasete. 500 e vredi ali soma NE
- AERO
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
Kolja je napisao:500 e vredi ali soma NE
AERO je napisao: i videti dali je moguce urazumiti ga za cenu
- exumer
hvala kolja. au. v6 moze slika od tvog auta. vidim u zemunu kod starog buvljaka cs crveni al je udaren napred ima ih vidjam jednog zelenog u 29 novembra preko puta pandura parkiran ima u batajnici jedan crni ima felne kao bbs i u zemunu jedan 2.3 od naseg kolege sa foruma pricao sam sa njim na forumu
- stevak
- Pridružio se: 30 Jan 2014, 13:09
Ako si bacio oko na na onaj zlatno-sivi čije sam slike postavio u predstavljanju, gde sam istakao njegovu lepotu, onda moram da napišem i nedostatke za koje znam jer ne volim da prodajem auto a da nešto prećutim ili prikrijem samo da bih ga lakše prodao.exumer je napisao: u zemunu jedan 2.3 od naseg kolege sa foruma pricao sam sa njim na forumu
Dakle prvo, i najbitnije je lanac koji bi trebalo da se menja iako se ne čuje. A ne čuje se zato što je jedan majstor navario malo metala na vrh onog potiskivača (ne znam kako se to zove) koji se uvrće u blok motora a koji gura ili zateže klizač lanca. Iako može biti pogubno za motor, dozvolio sam da to uradi jer auto nije bio vožen nakon toga a povremeno paljenje mu ne bi štetilo. A da je pogubno za motor sam saznao kad sam kod Kikija video jedan motor koji je došlepan kod njega i kojem je neko drugi upravo to uradio umesto zamene lanca i kao takvu je naplatio.
Drugo- ne radi ona skalamerija za otključavanje jednih vrata. Da li je crkla ili se nešto otkačilo, to ne znam.
Treće- vidljivo na drugi pogled je zadnji deo neba koji se odlepio a stari vlasnik ga je prikačio rajsnadlama, doduše u boji :) . Za ovo imam i sliku.
Četvrto- donje rubove prednjih vrata je zahvatila blaga korozija. Kad sam poslednji put gledao, ništa što šmirgla ne bi sredila.
Peto- auto se još vodi na starog vlasnika jer ga nisam prenosio na sebe.
Šesto- na ime starog vlasnika postoji ocarinjen motor 2.0 turbo. Kako je zbog godišta mala razlika u ceni registracije, pitanje je da li se isplati prebacivanje ali, eto, mogućnost postoji.
ex SAABotražitelj <9000CS>
-
Slike mog auta imas u delu Nasi ljubimci.Stevak nebo i vrata su sitnice koje sam neko moze da sredi.
- stevak
Jesu Kolja, ali ja navedoh sve za šta znam da fali. Čak imam i polovan lanac koji još valja, a skinuo sam ga sa mog auta iako nije bilo potrebe. Imao sam kompletan set u rezervi, a menjao sam ga kad sam rešio da podižem snagu.
- exumer
hvala stevak, o autu i sto si sve naveo . sta mu fali video sam ga pre neki dan isao sam sa sinom kad ga je video ......a joj,, reci mi jel mu u saobracajnoj pise 2300 ili 1990 kubika, kako vec i koje je godiste? hvala ti mnogo pa se cujemo.
- stevak
Godište je 1992-go, a piše kako treba- 2300 kubika. Zato sam naveo da postoji i ocarinjen motor 2.0t pa, ko hoće da se zeza sa tim, može i to.exumer je napisao:jel mu u saobracajnoj pise 2300 ili 1990 kubika, kako vec i koje je godiste?
- Ivan Le
- Drug Član
- Pridružio se: 14 Feb 2014, 22:01
Da li mozes da nabavis tel. za taj havarisani crveni,ili bilo kakav info( reg.br...)exumer je napisao:hvala kolja. au. v6 moze slika od tvog auta. vidim u zemunu kod starog buvljaka cs crveni al je udaren napred ima ih vidjam jednog zelenog u 29 novembra preko puta pandura parkiran ima u batajnici jedan crni ima felne kao bbs i u zemunu jedan 2.3 od naseg kolege sa foruma pricao sam sa njim na forumu
- stevak
Evo ti info iz prve ruke. Taj crveni u Zemunu se sređuje i kao sređen će biti prodat a sređuje ga i prodaje Zoki, inače serviser za sabove.Ivan Le je napisao:Da li mozes da nabavis tel. za taj havarisani crveni,ili bilo kakav info( reg.br...)
Sve to znam jer sam mu juče obećao far i žmigavac koji mu nedostaju.
- Ivan Le
- Drug Član
- Pridružio se: 14 Feb 2014, 22:01
Hvala za info,treba mi havarisan da bi ga sam sredio zato sto imam delove .stevak je napisao:Evo ti info iz prve ruke. Taj crveni u Zemunu se sređuje i kao sređen će biti prodat a sređuje ga i prodaje Zoki, inače serviser za sabove.Ivan Le je napisao:Da li mozes da nabavis tel. za taj havarisani crveni,ili bilo kakav info( reg.br...)
Sve to znam jer sam mu juče obećao far i žmigavac koji mu nedostaju.
Pozzz
- exumer
video sam ga malo je saren ....vise mi se svidja tvoj 2.3 o kojem smo pricali
- stevak
exumer je napisao:vise mi se svidja tvoj 2.3 o kojem smo pricali
Ja sam naveo sve mane za koje znam i mogu da kažem da ništa nisam prećutao, pa ni ono u vezi lanca (što sam mogao jer se sada ne čuje) tako da je odluka na tebi.
Neodlučan sam oko prodaje tog auta jer znam da je, i pored ovih nedostataka, generalno dobar auto, a ti razmisli, pa se javi.