AC Babic - ugradnja i servisiranje TNG uredjaja
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
AC Babic - ugradnja i servisiranje TNG uredjaja
Popust na ugradnju TNG uredjaja u visini od 10%
Kako smo danas pricali, to bi u prevodu znacilo da za Saab sa 150ks, sa pojacanim Tomseto isparivacem i multiventilom, termoplastikom, Valtek type 30 diznama, Stag 4 kompjuterom bi cena bila 405e!
Pored ugradnje TNG uredjaja, imamo i ponudu ciscenja benzinskih dizni po ceni od 3000din sa demontazom i montazom ili samo ciscenje 1500din!
Vladimir Babić
Bogoslovija, BEOGRAD
+381 60 3444 141
+381 64 3444 141
[link_open=http://www.acbabic.rs/]AC BABIC[/link_open]
[link_open=http://www.acbabic.rs/galerija/?album=1&gallery=21]OVDE[/link_open] ima nekih slika Saab-ova na kojima je Babic ugradio TNG uredjaj.
Kako smo danas pricali, to bi u prevodu znacilo da za Saab sa 150ks, sa pojacanim Tomseto isparivacem i multiventilom, termoplastikom, Valtek type 30 diznama, Stag 4 kompjuterom bi cena bila 405e!
Pored ugradnje TNG uredjaja, imamo i ponudu ciscenja benzinskih dizni po ceni od 3000din sa demontazom i montazom ili samo ciscenje 1500din!
Vladimir Babić
Bogoslovija, BEOGRAD
+381 60 3444 141
+381 64 3444 141
[link_open=http://www.acbabic.rs/]AC BABIC[/link_open]
[link_open=http://www.acbabic.rs/galerija/?album=1&gallery=21]OVDE[/link_open] ima nekih slika Saab-ova na kojima je Babic ugradio TNG uredjaj.
Poslednji put menjao 2 dana GRIPEN, izmenjena 15 puta
All systems go, ready for takeoff!
- GRIPEN
Re: AC Babic - ugradnja i servisiranje TNG uredjaja
Dok ne stignu clanske karte, clanovi kluba koji zele da koriste usluge AC Babica sa popustom mogu slobodno da me kotaktiraju kako bi ugovorili primenu popusta.
060-614-91-83
060-614-91-83
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- Pridružio se: 05 Feb 2013, 00:00
- ahsirob
- Drug Član
- Pridružio se: 08 Okt 2013, 20:06
- Bogdan
- Pridružio se: 07 Sep 2013, 03:27
- nik 900t
- Drug Član
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
jel ima neko iskustva sa ugradnjom tng kod njih....
Saab 900og
- GRIPEN
Ja sam ugradio na 2 auta... Pola Bmw kluba takodje...
- Bogdan
ja na 4 i znam josh 20-30 ljudi koji su tamo ugradjivali pa josh na porodicnoj osnovi sirili krug - otac pa sin pa sestra pa devojka, kum pa ortaci... kult acbabic
poceo je sa ugradnjom plina 2002. godine cini mi se, ne znam da li je bilo tri servisa u beogradu ukupno. U ovu garazu sad moze da udje 4 automobila bez guranja. Postavicu josh neke slike... ono, uredan servis preterano, sve ima svoje mesto i postoji alat za sve. Radi cesto i do 22h. ceo fazon.
poceo je sa ugradnjom plina 2002. godine cini mi se, ne znam da li je bilo tri servisa u beogradu ukupno. U ovu garazu sad moze da udje 4 automobila bez guranja. Postavicu josh neke slike... ono, uredan servis preterano, sve ima svoje mesto i postoji alat za sve. Radi cesto i do 22h. ceo fazon.
- Bogdan
Bozo, gde su moje maglenke? :)
- Slavisacs
- President Saab Club
- Pridružio se: 17 Okt 2012, 00:00
- Kontakt:
A gde su i predstavljanje u [link_open=viewforum.php?f=96]NASI LJUBIMCI[/link_open]
Re: PREDSTAVLJANJE CLANOVA - Introduce Yourself
Postod Bogdan » Sep 27th, '13, 09:10
Pozdrav, registrovao sam se na forumu pre mozda 3 nedelje i procitao sam dosta tema jer sam bio cvrsto odlucio da kupim saab-a 95. U medjuvremenu sam i kupio mezimca i nastavio da vrshljam po forumu nepredstavljen shto se, slazete se, nije uredu. Zovem se Bogdan, iz Beograda sam, vozim saab 95 2.3t (B235E) 2001. i postavicu slike u nekoj novoj temi. Hvala unapred na dobrodoslici :D
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
- GRIPEN
Ajde Bogdane, prvo ispostuj proceduru :P
-
- Pridružio se: 08 Sep 2013, 14:31
- Slavisacs
- President Saab Club
- Kontakt:
Koji clan? Nije mi poznat auto
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
- GRIPEN
- TAZZ
- Pridružio se: 07 Jul 2013, 14:23
Gripy
Vido ovako.
Reci Babicu da bez kartica nema i opet NEMA popusta.
Sent from my LG-G2 with TapaTalk
Vido ovako.
Reci Babicu da bez kartica nema i opet NEMA popusta.
Sent from my LG-G2 with TapaTalk
B235R///Mackanized by TAZZ
400NM of torque! Spool it!
400NM of torque! Spool it!
- stevak
- Pridružio se: 30 Jan 2014, 13:09
Logično. Ako neko hoće da koristi popuste a neće da se učlani u klub jer to mnoooogo košta, hajde da napravimo i neki polu- klub gde bi mogao popust i bez čl. karte kluba.TAZZ je napisao:Reci Babicu da bez kartica nema i opet NEMA popusta.
Mada... odavno je rekao moj brat, inače kafanski muzičar, jednu kafansku mudrost: ako hoćeš da ti pare uđu u džep, moraš prvo da izvadiš, ako ništa, a ono da bi napravio mesta
ex SAABotražitelj <9000CS>
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- Pridružio se: 05 Feb 2013, 00:00
Bas tako
Послато са GT-N7100 уз помоћ Тапатока
Послато са GT-N7100 уз помоћ Тапатока
Love SAAB, never GM
- Jolly
- Pridružio se: 09 Okt 2013, 14:45
- Kontakt:
Mislim da je to i poenta kluba, medjusobno druzenje, ispomaganje, zabava, organizacija na neki nacin...pa i ti popusti dodju kao jedna od benificija clanstva, zamisli to kao VIP. To je nesto po cemu se clanovi razlikuju od ostalih ljubitelja, a mora da se misli i na ove koji daju popuste, treba i njih zastititi. A kada preracunas cenu clanarine, i popusta, itekako se isplati.stevak je napisao:Logično. Ako neko hoće da koristi popuste a neće da se učlani u klub jer to mnoooogo košta, hajde da napravimo i neki polu- klub gde bi mogao popust i bez čl. karte kluba.TAZZ je napisao:Reci Babicu da bez kartica nema i opet NEMA popusta.
Mada... odavno je rekao moj brat, inače kafanski muzičar, jednu kafansku mudrost: ako hoćeš da ti pare uđu u džep, moraš prvo da izvadiš, ako ništa, a ono da bi napravio mesta
- Slavisacs
- President Saab Club
- Kontakt:
Mislim da je to i poenta kluba, medjusobno druzenje, ispomaganje, zabava, organizacija na neki nacin...pa i ti popusti dodju kao jedna od benificija clanstva, zamisli to kao VIP. To je nesto po cemu se clanovi razlikuju od ostalih ljubitelja, a mora da se misli i na ove koji daju popuste, treba i njih zastititi. A kada preracunas cenu clanarine, i popusta, itekako se isplati.
Potpisujem
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
- stevak
- Pridružio se: 30 Jan 2014, 13:09
Verovatno te je zbunio ovaj navedeni deo moje rečenice koji je bio sarkastičan. inače, meni je situacija jasna a to se vidi i iz onog boldovanog dela teksta koji sve objašnjavaSpike je napisao:pa i ti popusti dodju kao jedna od benificija clanstva, zamisli to kao VIP. To je nesto po cemu se clanovi razlikuju od ostalih ljubitelja, a mora da se misli i na ove koji daju popuste, treba i njih zastititi. A kada preracunas cenu clanarine, i popusta, itekako se isplati.stevak je napisao: hajde da napravimo i neki polu- klub gde bi mogao popust i bez čl. karte kluba. [/b]
ex SAABotražitelj <9000CS>
- GRIPEN
Necemo vise da kvarimo temu... Svima je jasno kako stvari treba da funkcionisu.
Cuo sam se s Vladimirom, (error na forumu) covek je hteo da pomogne i imao dobru nameru. Gospodin s Saab-om je doso da ugradi Tng, obecao da ce se uclaniti u klub i dobio 50e popusta! Ako se uclani, hvala Vladimiru za jos jednog clana, u suprotnom ispasce grbav...
Ovakvih situacija vise nece biti. Sve je jasno, pravo na popusti imaju iskljucivo clanovi kluba a ne foruma!
Uglavnom, popust funkcionise, pa izvolite...
U medjuvremenu, sacekacemo novog potencijalnog clana da iznese svoja iskustva o ugradnji Tng-a kod Ac Babica!
Cuo sam se s Vladimirom, (error na forumu) covek je hteo da pomogne i imao dobru nameru. Gospodin s Saab-om je doso da ugradi Tng, obecao da ce se uclaniti u klub i dobio 50e popusta! Ako se uclani, hvala Vladimiru za jos jednog clana, u suprotnom ispasce grbav...
Ovakvih situacija vise nece biti. Sve je jasno, pravo na popusti imaju iskljucivo clanovi kluba a ne foruma!
Uglavnom, popust funkcionise, pa izvolite...
U medjuvremenu, sacekacemo novog potencijalnog clana da iznese svoja iskustva o ugradnji Tng-a kod Ac Babica!
Poslednji put menjao 1 dana GRIPEN, izmenjena 11 puta
- Jolly
- Pridružio se: 09 Okt 2013, 14:45
- Kontakt:
@stevak, shvatio nego sam napisao kao dopunu, mozda se nisam lepo izrazio.
- mlsv
- Pridružio se: 05 Mar 2014, 21:26
Da se prvo pohvalim
9-3 1.8T 2004.g.
A onda sam mu ugradio plin (Stag 300, onaj adaptivni) kod Babica. Nema shta da slikam, nishta se ne vidi :)
Tek cemo videti kako sve radi, sad sam zadovoljan.
Inache moram da kazem da imam pozitivno mishljenje o majstoru, vrlo brzo i lako smo se dogovorili.
Daje popust za saab forum i sl.
Pozdrav
Milisav
9-3 1.8T 2004.g.
A onda sam mu ugradio plin (Stag 300, onaj adaptivni) kod Babica. Nema shta da slikam, nishta se ne vidi :)
Tek cemo videti kako sve radi, sad sam zadovoljan.
Inache moram da kazem da imam pozitivno mishljenje o majstoru, vrlo brzo i lako smo se dogovorili.
Daje popust za saab forum i sl.
Pozdrav
Milisav
- GRIPEN
Zdravo Milisave, drago nam je da si zadovoljan! Auto ces nam predstaviti u temi predvidjenoj za automobile clanova.
Inace, da bi ostvario popust pravilo je da budes clan kluba, pored foruma!
Inace, da bi ostvario popust pravilo je da budes clan kluba, pored foruma!
- Perkele
- Drug Član
- Pridružio se: 16 Apr 2012, 00:00
- Kontakt:
Covek je vec ostvario popust, koliko vidim!