A ovo sto si skinuo Tazzovu seljacku cukicu

Kolja je napisao:Evo dodje i taj dan konacno kada postadoh ponosni vlasnik TAZZove 9K, . .
Trebalo je to da bidne jos pre tri godine ali jbg,nije se dalo.Zahvaljujem javno Igoru MILION puta na svemu. Ziv mi bio brate![]()
Auto sam video pre nekih 20.dana kada je usledilo pipkanje,mazenje,merkanje itd. . .
Direktor je sve to cutke posmatrao sa strane![]()
Palo je i paljenje i to na pola kljuca,NEVEROVATNO KAKO MOTOR BEZ BALANSNIH OSOVINA MIRNO RADI,mozes komotno punu casu vode da stavis na poklopac a da pritom ni kap ne prelije.Kao na trnju sam trenutno jer cekam auto da stigne zajedno sa Tazzom i Bokijem kome se takodje zahvaljujem![]()
Slike i sve ostalo malo kasnije
E jbg bas sam mislio da ce biti dobro...Nisam ja to stavljao zvucnike, to je od ranije...Ko zna ko je...To je sa onog zelenog...Mozda Joksa, mozda Srdjan, a mozda i ovaj pre mene....Ovo ostalo odgovara?Kolja je napisao:danas se lepo radilo. Stavljeni tapacirunzi sa drvima i kozurom. Imalo malo hebade ali smo drug i ja to shebali odmaNajvise me zezao zadnji znak koji sam grejao i grejao ali lepak nije hteo da popusti. Na kraju sam po sredini probio srafcigerom znak i lagano ga skinuo. Nista nije polomljeno i sl.Slike radova sa objasnjenjima malo kasnije.
Hvala Slavisi na poslatim delovima![]()
Muzika nije dirana zato sto nisam nasao ono sto sam trazio. CS-u do 94 ili mozda zavisi od opreme ili su kasnije stedeli jbm li ga treba da dodju limovi sa elipsama i tviterima.
Ja te limove nemam,rupa samo. Slavisa mi je poslao komplet ali opet bez onih limova pozadi vec samo sa poklopcem koji zatvara rupu fabricki (za one sto nemaju zadnje zvucnike). To je neko isekao i stavio 13cm zvucnik.Meni to ne cini posao. Trazim lim fabricki siroki na koji mogu da stavim ljudsku elipsu.
Sve je oribano,namazano sredjeno unutra
Pogledaću da li toga ima na ovom mom sa kojeg sam počeo da skidam delove ako ti nije hitno.Kolja je napisao: Ja te limove nemam. Trazim lim fabricki siroki na koji mogu da stavim ljudsku elipsu.
Stari je model. '91- '93. tako da nema belih migavaca a nema ni prekidača el. sedišta osim ako nisi mislio na prekidače grejača sedišta. Naslon za ruku bih ugradio kod sebe da ga je biloKolja je napisao:Stevak bilo bi extra,bele migavce imas li?Prekidac elektricnih sedista?
Ahahahahhhh... a ja mislio da sam prozvanSlavisacs je napisao:Malo smo preskocili...Kolja i ja se vijamo sa tim naslonom
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju