Brava, prskalice, brisaci, gremlini :-)

Korisnikov avatar
brera
Drug Član
Pridružio se: 16 Apr 2013, 00:00

Brava, prskalice, brisaci, gremlini :-)

Postod brera » 24 Jan 2014, 19:25

Pre dva dana krenem na sisanje, na semaforu da krenem auto se ugasi. Pokusao ponovo da upalim i ne mogu da okrenem kljuc. Otkljuca volan ali ne mgu da dam kontakt a ni da zaverglam. Sta cu pozovem slep i kod grifina. Zamenio mi bravu preprogramirao kljuc i rekao mi da nije imao ovakav slucaj da se u voznji ovo desi i da nije sigurno da me opet negde ovako iznenadi. Dan ranije sam isto bio kod njega menjali remenicu na alternatoru pa onako usput da mi pogleda zasto nemam interval na brisacima i zasto mi ne radi prskalica. Tu smo dosli do zacaranog kruga, sa releja prskalice rade, dijagnostika takodje aktivira motoric prskalice, kada se povuce rucica brisaca nista se ne desava a dijagnostika dobija signal da je rucica aktivirana. Negde se gubi signal od rucice do releja (svi releji su ispravni). Ostalo je samo na predpostavkama sta bi moglo da bude i da cemo to resiti kada sledeci put budem dosao. E da a uvece bio do grada, padala neka kisica i provalim da brisaci rade normalno tj imali su interval ali prskalica i dalje nije radila. Sutradan je sve bilo po starom do avanture sa bravom u centru grada po najvecoj guzvi :lazy: Da nije neko imao ovakve i slicne probleme sa brisacima i prskalicama ?

Povratak na “ELEKTRONIKA”