SAAB CAFFE
- AERO
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
Re: SAAB CAFFE
Ma sta moze da se meri sa 9-5 .....nikad vise nece napraviti takav auto
- saabvolvo
- Pridružio se: 14 Apr 2013, 00:00
E sad sam se lepo nasmejao gledajući slike skupa od jesenas spazim kolegu u kukuruzima kako šiški piškiriški... deveta slika po redu..
- Carlsson
@bagzi @saabvolvo kd nam se javio...reče da ga posao pregazi, tako da ga ne očekujemo nešto previše na forumu u skorije vrijeme
[link_open=http://www.saabclubserbia.rs]SAAB CLUB SERBIA[/link_open]
- MAD SERB
- Pridružio se: 28 Jun 2013, 09:37
- Kontakt:
Kralju posle Chryslera 300 c sa hemi motorom teško će bilo koji auto moći da zadovolji tvoje kriterijume, kao Seka Aleksić se voziš i imaš vozača TAZZaBOKI 900 je napisao:Od juce vozim 93 limuzinu 2009 1.9tid vector i presao sam 120-140km po gradu.nije moj ali je kod mene trenutno.
iako sam velike inpresije ocekivao od auta koji je takoreci nov sa 124hkm,palo je iskreno razocarenje u odnosu na 95 stari.
zaista sam potpuno nepristrastan kada ovo izjavljujem,ali 95 je za ovo automobilcina.
da se razumemo,bio sam ubedjen da cu kupiti ovakav tid ttid aero ali sad sam siguran da necu.
skucen,tvrd,su glavni razlozi,a ima i po jos koji manje bitan.upravljiv odlicno,ali to nije dovoljno.
ŽIVOT JE 1, SAAB JE 2.0 T !
LIFE'S TOO SHORT TO DRIVE BORING CARS!!!
Cars are my drug, SAAB is my dealer !
Mog je SAABa, vozila baba
powered by Nordic performance
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- Pridružio se: 05 Feb 2013, 00:00
@MAD ti mi ga sad snazno meces
ali ja zaista osecam razocaranje na relaciji 93-95 odnos nemerljiv.
pritom pricam o izvanrednom primerku 93-ke,ne o lesu nekom.
ali ja zaista osecam razocaranje na relaciji 93-95 odnos nemerljiv.
pritom pricam o izvanrednom primerku 93-ke,ne o lesu nekom.
Love SAAB, never GM
- MAD SERB
- Kontakt:
Nisam mislio ništa loše, a što se SAABa tiče ko i sve ostalo, bilo nekad kvalitetno ovi noviji modeli su u 90% slučajeva mnogo lošiji.Podrazumeva se da je primerak dobar leševe ne vozimo. Od ručice ništa još uvek?
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- Pridružio se: 05 Feb 2013, 00:00
- MAD SERB
- Kontakt:
- ahsirob
- Drug Član
- Pridružio se: 08 Okt 2013, 20:06
Istina, nazalost...BOKI 900 je napisao:Od juce vozim 93 limuzinu 2009 1.9tid vector i presao sam 120-140km po gradu.nije moj ali je kod mene trenutno.
iako sam velike inpresije ocekivao od auta koji je takoreci nov sa 124hkm,palo je iskreno razocarenje u odnosu na 95 stari.
zaista sam potpuno nepristrastan kada ovo izjavljujem,ali 95 je za ovo automobilcina.
da se razumemo,bio sam ubedjen da cu kupiti ovakav tid ttid aero ali sad sam siguran da necu.
skucen,tvrd,su glavni razlozi,a ima i po jos koji manje bitan.upravljiv odlicno,ali to nije dovoljno.
Ali i pored toga ja svoju 93 volim... Iako je verovatno najmanje Saab od svih Saabova...
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
- TAZZ
- Pridružio se: 07 Jul 2013, 14:23
- troll 9-5
- Pridružio se: 13 Mar 2012, 00:00
@Tazz Jesi probao [link_open=https://play.google.com/store/apps/deta ... b3JxdWUiXQ..]OVO[/link_open]
- AERO
Ima u Play prodavnici .....ja sad skinuo kad sam video tvoju poruku .....Mora kalibracija da se uradi.....probacu posle...mrzi me sad da silazim do kola
- saabvolvo
Poslednji put menjao 1 dana saabvolvo, izmenjena 23 puta
- Jolly
- Pridružio se: 09 Okt 2013, 14:45
- Kontakt:
Skino sa torenta pro verziju na telefon, ali nemam obd da ga povezem...mislio sam da ga koristim samo uz gps, ali moj telefon malo teze hvata satelite, treba mu mnoogo vremena. Pa odustao.
- AERO
Evo ja malopre dobio od Troll/a full verziju,skinuo i prebacio u fon.[link_open=http://postimg.org/image/b63ghcb69/]OVE[/link_open] aplikacije sam dobio......Hvala Troll
Ko voli ovakve stvarcice uopste nije lose.....ima tu svasta nesto
Sve sto ide preko GPSa radi [link_open=http://postimg.org/image/6gvhlm37n/]KLIK[/link_open] ,dok za ostatak pizdarija kojih ima podosta treba Bluetooth OBD Adapter......u protivnom blinkace crvenim slovima Profile not setup i bice izgasena ikonica auta na ekranu [link_open=http://postimg.org/image/hdqsgxa2v/]OVA[/link_open]
Ko voli ovakve stvarcice uopste nije lose.....ima tu svasta nesto
Sve sto ide preko GPSa radi [link_open=http://postimg.org/image/6gvhlm37n/]KLIK[/link_open] ,dok za ostatak pizdarija kojih ima podosta treba Bluetooth OBD Adapter......u protivnom blinkace crvenim slovima Profile not setup i bice izgasena ikonica auta na ekranu [link_open=http://postimg.org/image/hdqsgxa2v/]OVA[/link_open]
- nordic
- Drug Član
- Pridružio se: 20 Maj 2013, 00:00
saabvolvo je napisao:Nema ni KD-a.Bagzi93 je napisao:Primeti sam da na forumu vec duze vremena nema @Astrotraina i @nordica ,zna li ko sta li je sa njima bili su redovni
evo ja sam ziv :) doduse pregazile me porodicne, master kao i poslovne obaveze.. ovaj januar bio paklen...
sa astrotrain-om sam se cuo pre par dana ali bukvalno na 30 sek, i on je u obavezama... za kd stvarno ne znam...
ako nista drugo bar sam se navozao saab-om ovaj mesec
Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedis opet si retardiran!
- AERO
Zabelelo se....onako,moze da se napravi ....vidim ovi idu i posipaju
Sinoc oko pola 12 je padala ledena kisa,ali je mrzlo,a sad dodjoh i sneg zabeleo .....pripazite ujutru kad krenete da vas ne prevari .....ima dosta leda ispod belog....
Sinoc oko pola 12 je padala ledena kisa,ali je mrzlo,a sad dodjoh i sneg zabeleo .....pripazite ujutru kad krenete da vas ne prevari .....ima dosta leda ispod belog....
- troll 9-5
Bas sa drugom bio ispred zgrade, reko' posle one ledene kise al ce da se lomi kicma...
- saabvolvo
Grga je napisao:Predstavicu ga cim prodje ova magla i operem ga
- troll 9-5
Nisam znao da i ovoga ima kod nas KLIK @ Gripi pogledaj Audi i KLIK jesu li vam poznate rucice , malo sam gledao po netu i nasao ovo : "Ja sam obnovio 4 rukohvata za zatvaranje vrata ( u ovom slučaju poželjeno je podloga, jer se onda se za 400% više lepi i izdržljiviji je proizvod) sa 3 sloja, u speju mi je ostalo još 1/3. To je urađeno više od godinu dana, i dan danas služe bez greške".
- nordic
- Drug Član
jaoooo ove gumirane mat boje mi bude secanja na USA, tamo sam ih dosta vidjao, izgleda izuzetno a i same nijanse su skroz cool ,ova plava na S4 kao i narandzasta na evo
Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedis opet si retardiran!
- Jolly
- Pridružio se: 09 Okt 2013, 14:45
- Kontakt:
Drugar i ja smo hteli to da uvozimo, pre jedno dve godine, ali se na kraju nismo dogovorili kako treba oko finansija i odustali. Odlicna je stvar, posebno to sto se skida kao folija posle. Farbali smo felne na njegovom novom Meganu u mat crnu. I danas izgleda kao da je juce farbano. Jedino je fazon podvuci ivice ispod gume, jer cim se odvoji ivica pocne da se skida.
- nordic
- Drug Član
sramota za Beograd...