Kralju posle Chryslera 300 c sa hemi motorom teško će bilo koji auto moći da zadovolji tvoje kriterijume, kao Seka Aleksić se voziš i imaš vozača TAZZaBOKI 900 je napisao:Od juce vozim 93 limuzinu 2009 1.9tid vector i presao sam 120-140km po gradu.nije moj ali je kod mene trenutno.
iako sam velike inpresije ocekivao od auta koji je takoreci nov sa 124hkm,palo je iskreno razocarenje u odnosu na 95 stari.
zaista sam potpuno nepristrastan kada ovo izjavljujem,ali 95 je za ovo automobilcina.
da se razumemo,bio sam ubedjen da cu kupiti ovakav tid ttid aero ali sad sam siguran da necu.
skucen,tvrd,su glavni razlozi,a ima i po jos koji manje bitan.upravljiv odlicno,ali to nije dovoljno.
Istina, nazalost...BOKI 900 je napisao:Od juce vozim 93 limuzinu 2009 1.9tid vector i presao sam 120-140km po gradu.nije moj ali je kod mene trenutno.
iako sam velike inpresije ocekivao od auta koji je takoreci nov sa 124hkm,palo je iskreno razocarenje u odnosu na 95 stari.
zaista sam potpuno nepristrastan kada ovo izjavljujem,ali 95 je za ovo automobilcina.
da se razumemo,bio sam ubedjen da cu kupiti ovakav tid ttid aero ali sad sam siguran da necu.
skucen,tvrd,su glavni razlozi,a ima i po jos koji manje bitan.upravljiv odlicno,ali to nije dovoljno.
saabvolvo je napisao:Nema ni KD-a.Bagzi93 je napisao:Primeti sam da na forumu vec duze vremena nema @Astrotraina i @nordica ,zna li ko sta li je sa njima bili su redovni
Grga je napisao:Predstavicu ga cim prodje ova magla i operem ga
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost