photo hosting sites

image hosting

screenshot windows 7
Taj deo koji se skida ,kod njega se odvojio ....poceo na nekim mestima da se odvajaGRIPEN je napisao:Ne kapiram, zar se ta tabla ne skida...mislim, kod 9-5 se skidaju i nije komplikovano...
Dvostranu traku imas u bilo kojoj farbari,gvozdjari itd; nju stavljas tek posle carbon folije tj. kad zavrsis presvlacenje, a na ovom mestu gde ti je naprso "pravi" carbon bi sa zadje strane malo vise osmirglao (istanjio) i ucvrstio sa malim parcetom staklenog vlakna i premazao smolom, to lepo obradio, stavio dvostranu traku i vratio sve nazad... osim ako si pri parama i mozes da porucis original carbon preko neta,s'tim da rizikujes da dobijes naprsu tablu, jer ljudi nije to neunistivo treba da predje ko zna koliko drzava i onda da dodje kod nas gde nasi kuriri fala Bogu frljakaju to iz kamiona u pikapove (sam sam se uverio), debljina tog dela nije veca od 2mm (ako jeste lepo sut u zadnjicu mene sa foruma). Moj predlog pa ti odluci .nolesrbin93 je napisao:extra,mogao bih da probam...a kako si mislio,skinem ovo sto imam sada,ocistim od lepka,i nisam te razumeo ovo za dvostruku traku...samo je jebada to iseci :D I na ovom mestu gde mi je puklo,ne znam kako bi tu legla folija ili traka :/ Hvala ti na savetima u svakom slucaju
E pa hocu da budem clan kluba,nisam ulazio na forum neko vreme od obaveza,pa nisam ni slike postavljao niti sam stizao bilo sta da radim oko kola :/ Uplacujem clanarinu danas ili sutra,sad sam video proceduru :DAERO je napisao:
...e da ,zasto nisi u klubu
Prikupljam sada sve savete pa gledam dal sam kadar ili da trazim nekog strucnijeg :D Imam drugara jednog koji je radio to na svojim kolima,pa bismo mozda mogli zajedno da pokusamo,njemu ispalo super :) Hvala svima na savetima ljudi,kako god da uradim stavljam slicice kada bude sredjenoBagzi93 je napisao:@Nole
Pipav je to posao zato ako nisi nesto slicno majstorisao ne bi bilo pametno da se zaleces sam u taj posao. Strah me da ne zabrljas nesto pa sta posle. Moj ti je savet da razmislis dobro pre nego krenes u avanturu.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta