eexxexexexe.go is ready except NoS ..GRIPEN je napisao:

Trudio sam se dosta,te slike su od prosle Godine a imam slike i od ove poslacu ih pa ih uporedite da nema nikakve razlike..... trudim se da ga sacuvam..Bagzi93 je napisao:Lepo si ga sredio
eexxexexexe.go is ready except NoS ..GRIPEN je napisao:
Trudio sam se dosta,te slike su od prosle Godine a imam slike i od ove poslacu ih pa ih uporedite da nema nikakve razlike..... trudim se da ga sacuvam..Bagzi93 je napisao:Lepo si ga sredio
hvala puno..Slavisacs je napisao:![]()
Ovde svi vole autenticnost i originalnost![]()
![]()
Ukusi su razliciti, covek je radio za svoju dusu i spasio jedan 9k od sigurne smrtiSvaka cast na trudu i radu
![]()
nisam bila su obicna sedista pa sam nasao i kupio kozna sedista i stavio prednja a zadnja su ostala ista zato sto su kozna zadnja losa i za sad ih nisam stavio..AERO je napisao:Jesi to i sedista tapacirao ili mi se samo čini
imam spojler stavio sam ga.nego nemam sliku trenutno ali slikacu i izbacicu..:DD vazi samo izvoli.naravo da si dobro dosao..TAZZ je napisao:ovaaaaaajjjjjj...
SVAKA CAST NA TRUDU!!!
KAPA DOLE!!!
MOJ NAKLON!!!
Boja odlicna, Felne OK...
Moj ti je savet da tezish ovome,
Ovo je moje vidjenje SAAB 9K CC...
CRVEN, REP pozadi koji ti fali BTW, Bash ovakav setup...
NA ODLICHNOM SI PUTU!!!
Kad budem u NISHU, a maltene svake nedelje sam... zovem te...
Imash pice od mene.
DOBRO NAM DOSHAO!
Veliki pozdrav!
TAZZ
E to....znam da su bila plava...pa reko da nisi slucajno tapacirao............ok su ova saddjole16v je napisao:AERO je napisao:nisam bila su obicna sedista pa sam nasao i kupio kozna
sve plastice na auto su skidane jedino motor nisam dirao ali sam sve ofarbao..pare su mnogo otisle..a skidam obrvice i nalepnicu i saljem slike da vidite..Carlsson je napisao:pošto sam vidio skoro sve slike sa restauracije...mogu reći jedino svaka čast![]()
jedino što je meni baš zasmetalo je to što si išao na restauraciju i lupio si vjerovatno dosta para na to, ali nisi išao do kraja![]()
nisi vadio motor, nisi skidao kedere i plastike kad si farbao, a vjerujem da ne bi bila velika razlika u cijeni da si i to odradio![]()
al svaka čast na trudu i sad kad si ga već završio odguli ove obrvice i ovu kadett naljepnicu![]()
i zbavi neke saab felne i lagano
hvala puno truda i rada su bili dosta radilo se i po cele noci..evo sad cu da vidim sta imam jos od slika i ubacujem..a on sluzi nikad me nije ostavio na putu.a presao je 460000.ahsirob je napisao:Sve pohvale!!!
![]()
![]()
![]()
NE mogu ni da zamislim koliko si uložio truda, vremena i sredstava da tako transformišeš auto!!!
![]()
Iskreno, ni meni se baš ne dopadaju obrvice, to mi više ide na "tjunirane" Honde Civic, Citroene Saxo i slično, ali kao što Slaviša kaže- ako se tebi baš dopadaju mi tu ne možemo ništa!
![]()
Sve najbolje i da te od sada pa na dalje dobro i verno služi!
![]()
p.s. Daj još slika!!!
hvala.TurboPortal je napisao:neka je sretno u radu i da ga čuvaš puno :)
djole16v je napisao: a skidam obrvice i nalepnicu i saljem slike da vidite..
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta