Ne, to sam dobio nalepnicu pa je zalepio.:DD Rodjen je samo da pobedjuje.. :DMAD SERB je napisao:jel to vizir Extreme kluba?
Ja sam odusevljen A i Svako ko udje,u auto pita kako si ovo stavio,svako je odusevljen...Slavisacs je napisao:Lepo se uklopio![]()
Jos jedna 9k na forumu
Hvala..Da bio je u oglasima Ali to je bilo cisto ono da vidim dali bi se neko javio...AERO je napisao:...baš si se potrudio
....neeego......Taj auto je bio skoro u oglasima
...jel??
AERO je napisao:Ako bi skinuo to s*anje sa farova,bila bi za.....ovako je
...neide prijatelju old school maglenke i obrvice....mislim može,al "nidje veze"
![]()
P.S.
Ovde svi pisemo iskreno šta mislimo......pa sobzirom da si nov - da mi se slučajno ne naljutiš
I meni se ne svidjaju ali one su bile kad sam ih dobio i ja sam ih ostavio nisam teo da ih diram.ne taman posla da se naljutim..AERO je napisao:Ako bi skinuo to s*anje sa farova,bila bi za.....ovako je
...neide prijatelju old school maglenke i obrvice....mislim može,al "nidje veze"
![]()
P.S.
Ovde svi pisemo iskreno šta mislimo......pa sobzirom da si nov - da mi se slučajno ne naljutiš
Kad si ga vec lepo udesio nemoj da se brukas sa ovim kosevima. Ofarbaj i njih. Da, i meni po malo smetaju obrvicedjole16v je napisao:Pa posle sredjivanje Izgleda ovako...
Znam ali one su bile uz Auto kad sam dobio i nisam teo da ih Skinem.ne naravno da se necu naljutiti..saabvolvo je napisao:AERO je napisao:Ako bi skinuo to s*anje sa farova,bila bi za.....ovako je
![]()
P.S.
izvini greska.ofarbani su oni nego to je slika kad je bio pred kraj..Bagzi93 je napisao: Kad si ga vec lepo udesio nemoj da se brukas sa ovim kosevima. Ofarbaj i njih. Da, i meni po malo smetaju obrvice
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta