Aero mi je rekao da ga predstavim pa evo malko opisa i utisaka o ovom automobilu koji nije tako cest na nasim putevima. Kupio sam ga na slike i evo slika iz Italije na koje sam ga kupio cisto da vidite kako to izgleda kad se kupuje auto.

Posle 10-tak dana stigao je i kamion sa kolima a na njemu on!

Onda kad sam ga doterivao iz carine sam svratio do car wash-a i samo ga oprao jer auto ni dan danas nije ispoliran,usisan i nisam mu prao motor u sta se clan Savke uverio.

Okinuo sam svega dve slike i crkne mi baterija na telefonu i onda sam morao da ga odvezem kuci pa da ga tamo slikam.

Utisak u voznji je bio extra i jednostavno motor nisam cuo a prilikom gasiranja sam ocekivao vise a onda sam skontao da je to ipak prava limuzina sa puno kilograma a jos je i klasa gde se ubrzanja i brzina ne osecaju kao kod predstavnika nize klase.Sve u svemu nabasao sam na jedan izuzetno vredan primerak sa malom kilometrazom a posto sam u fazi prodaje svog trenutnog automobila mozda se desi i scenario gde ce Saab postati moj licni auto ali otom potom jer se sve zasniva na prodaji trenutnog auta kog necu da dam jeftino jer on to i ne zasluzuje.