SAAB ponuda iz Srbije

Ovde kačimo zanimljive oglase, Saab ponuda iz Srbije...
Korisnikov avatar
Carlsson
Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00

Re: SAAB ponuda iz Srbije

Postod Carlsson » 20 Dec 2013, 17:22

kosooki malo ne prati...pa onda pokusava ispasti pametan al' ne ide :whistling:
[link_open=http://www.saabclubserbia.rs]SAAB CLUB SERBIA[/link_open]

Korisnikov avatar
MAD SERB
Pridružio se: 28 Jun 2013, 09:37
Kontakt:

Postod MAD SERB » 20 Dec 2013, 17:28

Da je neko drugi mogli bi i malo da se :sx: ali pošto ne znam čoveka ne mogu da se šalim sa njim kao sa AEROm(koji voli i da :sx: ali i da prihvati :sx: ) možda nekom drugom prilikom kada se upoznamo na nekom sledećem skupu ovako ne ide...
ŽIVOT JE 1, SAAB JE 2.0 T ! :sb2:
LIFE'S TOO SHORT TO DRIVE BORING CARS!!!
Cars are my drug, SAAB is my dealer !
Mog je SAABa, vozila baba :dev:
powered by Nordic performance :secret: :vrm:

Korisnikov avatar
nordic
Drug Član
Pridružio se: 20 Maj 2013, 00:00

Postod nordic » 20 Dec 2013, 18:05

dajte ljudi, streljaste coveka zbog nesporazuma :sr: :smesko: :smesko:

hahaha mad je bas uhvatio aera u masinu, u poslednje vreme mnogo :sx: :sx: :sx: :sx: izmedju crvenih :pl: :smesko: :smesko:
Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedis opet si retardiran!

Korisnikov avatar
MAD SERB
Kontakt:

Postod MAD SERB » 20 Dec 2013, 18:15

Crveni, zeleni, plavi, crni, roze, žuti, pa i ovi na tufne ovde smo svi jednaki, boja je samo veći posao i veća odgovornost, a kad dodje vreme i prilika za :sx: onda je sve jedno ko i koga :sx: sve dok je u granicama neke normale i u cilju zezanja i šale, kako se niko ne bi uvredio :sr: .Ja lično volim šalu na svoj račun ali znam i da :sx: kad mi se ukaze prilika .Gde su mladi tu je i šala, a šala garantuje dobro raspoloženje u klubu dokle god se ne pretera i ode u neku drugu stranu

Korisnikov avatar
kosooki
Pridružio se: 12 Jun 2013, 00:00

Postod kosooki » 20 Dec 2013, 18:23

U lebac ti, ispadoh grbav :-).
Cek. Covek napise da misli da je aero i da je 2.3t , ja znajuci da oglasivaci nekada usred nepismenosti pogresno napisu sta prodaju (tako sam od jednog neinformisanog jeftino kupio i ovu hondu :-)), i pokazem boraninu (da se ne salim opet na temu dampera iako nista lose nisam mislio :-)) da ovaj put prodavac ipak zna sta prodaje i da ovo nije aero i zasto nije aero i sad zaradih redaljku :-).

@nordic - znam da nema boost pokazivac, zato sam i okaci mad serbu sliku koja to ilustruje

Dakle ili nisam skontao ironiju, ili me niste razuneli il ste resili da me prc prc jer vozim japanca :-):-):-)
Poslednji put menjao 1 dana kosooki, izmenjena 20 puta

Korisnikov avatar
MAD SERB
Kontakt:

Postod MAD SERB » 20 Dec 2013, 18:26

Pa malo i jedno i drugo hahahahaha, a to što voziš japanca je šalu na stranu ok jer po meni su u autoindustriji još uvek tate...(subaru,lexus, infiniti, honda, ... vrh pa onda tojota, mazda, nisan huh)

Korisnikov avatar
kosooki

Postod kosooki » 20 Dec 2013, 18:33

Ljudi, ja dolazim sa foruma na kom ne postoji cenzura i banovanje i na kome su i najozbiljnije teme prepune utovara. Ceo forum lici na bleju na nekom parkingu gde pricamo o autima ali se u sustini sve vreme tovarimo i prozivamo, tako da sam ja navikao na takvu komunikaciju, ali opet vas ovde ne poznajem dobro i ne znam sa kim se moze zezati sa kim ne :-). A normalno je da nekad i ti treba da se poturis da budes osedlan, jer ko se ljuti..... ne budi mu drug :-)

Korisnikov avatar
kosooki

Postod kosooki » 20 Dec 2013, 18:36

MAD SERB je napisao:(subaru,lexus, infiniti, honda, ... vrh pa onda tojota, mazda, nisan huh)
dalo bi se na ovu temu raspravljati, jer vozim hondu koju sam hteo pre nissana da kupim, a nissan je uleteo ko zamena. Sad mi taj nissan opasno nedostaje iako je honda super :-)

Korisnikov avatar
TAZZ
Pridružio se: 07 Jul 2013, 14:23

Postod TAZZ » 20 Dec 2013, 19:05

Ajde vas dvojca sa prackama mirni.
Kosooki... Ak je 'Oooooooooooooooonnnnnnnnnnndddddddddddddddaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa aaaaaaaaaaa........

Sa Vtec-inom opremom aj malko vrti turbo.... ovaj... da nemas.turbo... zavrti ventile....

Ti Damperu......

Vrti TuRbo....

Ovaj ni ti nemeres... nece da ti shishti... tebi radi Huh... huh... huuuuuhhhh....

Nije.beshe wooooooosssshhhhhhh...

Jbg Nashla dvojca bez kormilara da se akaju... e moji vi.
B235R///Mackanized by TAZZ
400NM of torque! Spool it!

Korisnikov avatar
MAD SERB
Kontakt:

Postod MAD SERB » 20 Dec 2013, 19:51

Jaši, jaši svi smo naši hahahahaha polako biće praćka auto za respect samo da je doktor ' pregleda ' :drinks:
Sad radi samo sssssssssssssssssssssssssssssssssssssss brm ssssssssssssssss brm sssssssssssssssssssssss brm ssssssssssssssss vidi, vidi pa to šišti

Korisnikov avatar
Carlsson

Postod Carlsson » 20 Dec 2013, 20:03

kosooki je napisao:Ljudi, ja dolazim sa foruma na kom ne postoji cenzura i banovanje i na kome su i najozbiljnije teme prepune utovara. Ceo forum lici na bleju na nekom parkingu gde pricamo o autima ali se u sustini sve vreme tovarimo i prozivamo, tako da sam ja navikao na takvu komunikaciju, ali opet vas ovde ne poznajem dobro i ne znam sa kim se moze zezati sa kim ne :-). A normalno je da nekad i ti treba da se poturis da budes osedlan, jer ko se ljuti..... ne budi mu drug :-)
tako je nekako ovde...bas se moras potruditi da se uozbiljimo ili jos gore da nekog banujemo :sr: :lol:
[link_open=http://www.saabclubserbia.rs]SAAB CLUB SERBIA[/link_open]

Korisnikov avatar
kosooki

Postod kosooki » 20 Dec 2013, 20:24

auuu, pa ako je i ovo jos jedan djiha djiha forum, da se onda ne izuvam, vec da se uvalim u fotelju i dignem noge na astal (molim bez lgbt insinuacija :-), figurativno se izrazavam)
TAZZ je napisao: 'Oooooooooooooooonnnnnnnnnnndddddddddddddddaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa aaaaaaaaaaa........

Sa Vtec-inom opremom aj malko vrti turbo.... ovaj... da nemas.turbo... zavrti ventile..
znas kako kazu
VTEC = all the turbo lag, without a turbo :-D

Korisnikov avatar
MAD SERB
Kontakt:

Postod MAD SERB » 20 Dec 2013, 20:42

Bolje da ne dizes noge bolece te kasnije možda se i ukoče ako sex potraje, noge uvek idu pozadi i nema problema hahahahahahahahahaha

Korisnikov avatar
TAZZ
Pridružio se: 07 Jul 2013, 14:23

Postod TAZZ » 20 Dec 2013, 21:33

kosooki je napisao:auuu, pa ako je i ovo jos jedan djiha djiha forum, da se onda ne izuvam, vec da se uvalim u fotelju i dignem noge na astal (molim bez lgbt insinuacija :-), figurativno se izrazavam)
TAZZ je napisao: 'Oooooooooooooooonnnnnnnnnnndddddddddddddddaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa aaaaaaaaaaa........

Sa Vtec-inom opremom aj malko vrti turbo.... ovaj... da nemas.turbo... zavrti ventile..
znas kako kazu
VTEC = all the turbo lag, without a turbo :-D
Mislish...
Pritisnesh i desi se jedno veLko...

Nishta?
B235R///Mackanized by TAZZ
400NM of torque! Spool it!

Korisnikov avatar
kosooki

Postod kosooki » 20 Dec 2013, 21:40

kako nista, pa promeni se zvuk :-)

Korisnikov avatar
kosooki

Postod kosooki » 20 Dec 2013, 21:45

shalu na stranu, kada se drzi u slatkim obrtajima (6-8,5k), stvarno najezi kozu i nabije osmeh na lice, ne moze se to turbakom dobiti. Al zato ispod vtec-a, sto rece lik u videu ispod "it's just small 4 cylinder" :)

phpBB[video]

MAD SERB je napisao:Bolje da ne dizes noge bolece te kasnije možda se i ukoče ako sex potraje, noge uvek idu pozadi i nema problema hahahahahahahahahaha
phpBB[video]
Poslednji put menjao 1 dana kosooki, izmenjena 21 puta

tiso
Drug Član
Pridružio se: 12 Sep 2011, 00:00

Postod tiso » 21 Dec 2013, 03:17

ne bih nikome da so;im pamet... ja sam neko ko voli i hondu i saaba skoro pa podjednako... saab sa turbo udarom je zaista impresija sama po sebi ali v tec ne moze niko da ospori, to je zaista nemoguc osecaj i neverovatno zanimljiva stvar... imam hondu civic 1.6 vtec i ne pricam to napamet a i imao sam prilike da se vozim u 9-5 turbo sa tazzom gde sam ostao malo je reci odusevljen... sve u svemu i jedan i drugi su motori za kapu dole. kod honde je realno slabija karoserija i oseca se svaki udarac ali opet kod saaba menjac iz brzine u brzinu putuje li putuje.... Honda i Saab :th_hi: :th_hi: :th_hi:

Korisnikov avatar
saabvolvo
Pridružio se: 14 Apr 2013, 00:00

Postod saabvolvo » 21 Dec 2013, 14:50

[link_open=http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... -3_19_tid/]OGLAS[/link_open]

Ima li neko informacije o ovom, zeli prijatelj da kupi.

SAVKE
Drug Član
Pridružio se: 08 Jun 2013, 00:00

Postod SAVKE » 21 Dec 2013, 19:49

E,decaci nije nam dao djavo mira ,mislim meni i burazeru ,i on nesto zapeo da idemo do Ns- a da on vidi neki s60 da menjaju trte mrte,i ja reko ajde da vidis jednu 95 icu kad smo vec u NS-u.Ona sa 78000km.Dodjosmo mi ona u dvoristu parkirana ,ima sta i da se vidi.Nismo nikad kupovali Saab ,neka druga kola da i relativno cesto ,ali za ovog ti ne treba neko znanje i iskustvo veliko .Auto bukvalno NOV,koliko smo mogli ovako laicki da vidimo.Upalio je iz druge ali tako ladan radi kao ....kako bi rekao, ni ne sapuce.Enterijer samo fale najloni na sedistima ,pepeljara nikad koristena ,upaljac nije jednu cigaru upalio.Sedista kombinacija koze i jos neceg pa vidi se na slikama vi bolje znate,znaci tabla, dugmici, prekidaci nebo :odl: bruka.Rucica menjaca presvucena kozom,Vektor oprema,gepek majko mila rezervni tocak dizalica i ta oprema stvarno da stanes i da se pitas gde su ovog cuvali.One nalepnice sto se nalaze kad podignes haubu na gredi obicno su kod drugih kola iscepane ,musave ,ovde kao da ih je neko iz stamparije doneo malo pre.Jedino sto sam ja eto primetio,ali sasvim slucajno, da je dugme za paljenje radia malo ,ali samo malo izgrebano ali mislimmmmmm. Burazer posle nije ni hteo da ide da gleda Volvoa.Ima faktura kad je menjano ulje i servisi radjeni,jedino mi se ne svidja sto je pre nekih 1000km menjano ulje i sipana polusintetika 10-40 a koliko sam ovde citao to bas i nije pametno.Malo smo bacili i pogled odozdo koliko smo mogli onako da zavirimo mila majko :suprised:
Na zadnjim levim i desnim vratima 90% da je farbano ili zafarbavano posto je keder zakacen manje od1mmi vidi se kad se bas sagnes i zagledas ali to je u poredjenju sa svim ostalim vise nego smesno,sto bi neko reko pa bolje on da ga ofarba nego ja.Inace po boji kad se gleda sa strane nema sanse da vidis,mozda i nije farbano ,ali mi ta dva kedera malo sumnjiva.Verovatno da tu 95 -icu vidi recimo Boki koji ceo zivot trguje sa kolimo bi video mozda jos nesto da kazemo kao manu ali......bi sve to bilo u minimalnim okvirima verujte mi ,kola su do jajaaaaa.
I zasto na pocetku rekoh ,,nije nam dao djavo mira,,vracamo se mi iz Ns laganica sa burazerovim mondeom i on pecen res a bogami i ja i pravimo neke varijante da on uzme tog Saab-a i stanemo na Zabaljsku raskrsnicu na crveno i odjednom buraz poceo da mota u desno na bankinu ,ja reko gde ce ovaj sta radi,samo otpozadi baammm , slozi nas tip sa Hondom Acord.Koliko je strucnjak brzo isao kad nije video semafor koji crveni do pola atara, i kad ga je burazer video u retrovizoru da se prebrzo priblizava i da nema sanse da se zaustavi.Napravi stete 300-400e, a ovom auto ko iz fabrike .
I tako drugari moj utisak o 95 vam je to ,decko koji ga prodaje mi deluje skroz korektno i kaze da je na tu km i carinjen i da pristaje na bilo kakve preglede ili bilo sta sto ukazuje na neku sumnju.....ali verujte neko stvarno treba da bude zesce bezobrazan pa da nesto negativno kaze o autu a i ako kaze onda mu treba :btn:

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 21 Dec 2013, 19:59

:kuuku: eee jeeee ,pokvarili ste mondea :uuc: ....jel ste bar uspeli nesto na licu mesta ili mora standardnim putem....osiguranje itd.

Hvala za info za 95 :bravo:

SAVKE
Drug Član
Pridružio se: 08 Jun 2013, 00:00

Postod SAVKE » 21 Dec 2013, 20:04

Ma zakacio je ludak i jednog sandera sa nase leve strane i ovaj mu uzeo 200e a samo mu slomio retrovizor i malo ga zagrebao,a sa nama ce sutra kod limara da vidi koja je cifra ,klinac vec ima zabranu kaze uhvatio ga presretac na 240,ludak ubice nekog ali mislim da smo se zeznuli ali avaj.

Korisnikov avatar
MAD SERB
Kontakt:

Postod MAD SERB » 21 Dec 2013, 20:09

AERO svaka čast za info i procenu 9-5ice...