SAAB ponuda iz Srbije
- Riki
- Pridružio se: 09 Nov 2013, 04:41
Re: SAAB ponuda iz Srbije
Jos jedan
[link_open=http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... nov_autoo/]OGLAS[/link_open]
2002 Saab 9-3 turbo nov autoo
3.999 €
Opis
AUTO ZA SVE GENERACIJEEEEE 205 KS :)
STANJE AUTA JE ODLICNO OD MOTORA KVACILA TRAPA TURBINE KLIME ENTERIJERA KOJI JE IZUZETNO OCUVAN I OSTALOG.
CARINA I PDV SU PLACENI TAKO DA KUPCU OSTAJE SAMO REGISTRACIJA NA SVOJE IME BEZ DODATNIH TROSKOVA.
ZA DODATNE INFORMACIJE ZVATI SVAKI DAN I NEDELJOM OD 09-22h A PROBNE TABLICE ZA KUPCE SA STRANE OBEZBEDJENE SVAKI DAN I NEDELJOM.
CENA U ZAMENI JE 500 EVRA VECA ! ! !
Kontakt podaci
21000 Novi Sad, Južno-bački okrug
Srbija
Telefon 1: 060/0326456
[link_open=http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... nov_autoo/]OGLAS[/link_open]
2002 Saab 9-3 turbo nov autoo
3.999 €
Opis
AUTO ZA SVE GENERACIJEEEEE 205 KS :)
STANJE AUTA JE ODLICNO OD MOTORA KVACILA TRAPA TURBINE KLIME ENTERIJERA KOJI JE IZUZETNO OCUVAN I OSTALOG.
CARINA I PDV SU PLACENI TAKO DA KUPCU OSTAJE SAMO REGISTRACIJA NA SVOJE IME BEZ DODATNIH TROSKOVA.
ZA DODATNE INFORMACIJE ZVATI SVAKI DAN I NEDELJOM OD 09-22h A PROBNE TABLICE ZA KUPCE SA STRANE OBEZBEDJENE SVAKI DAN I NEDELJOM.
CENA U ZAMENI JE 500 EVRA VECA ! ! !
Kontakt podaci
21000 Novi Sad, Južno-bački okrug
Srbija
Telefon 1: 060/0326456
- ahsirob
- Drug Član
- Pridružio se: 08 Okt 2013, 20:06
Po ramu prednje tablice najverovatnije iz Švice... Felne su takve sam ja hteo... Prednji branik i "suknjice"
E sad sve ostalo... Ja bih išao da pogledam, da sam u fazi kupovine...
E sad sve ostalo... Ja bih išao da pogledam, da sam u fazi kupovine...
- MAD SERB
- Pridružio se: 28 Jun 2013, 09:37
- Kontakt:
Reko bi da je neki opasan leš jer dobar aero toliko košta preko, puko prednji spojler, polomljen zadnji, ko zna kakvo je stanje mora da se pogleda pa onda da se pravi matematika ali jedino znam da preko košta 4000-4500e dobar(spojler 100e, farbanje istog i kvaka oko 150e, gume 400 polovne, 700-1000 nove, registracija oko 270e,ulje i filter 100e, još 300 za neke usputne sitnice, potrošnja 13-14l, sve u svemu na prvu izlazi preko 5000 a sa zamenom najosnovnijih stvari 5500+ pod uslovom da je motor, menjač, ok u principu mora da se pregleda,proba pa onda da se pravi matematika ovo onako grubo sračunato jer kupiti loš aero je veliki problem u najavi,cisto razmisljam na glas da me neko pogresno ne shvati)
ŽIVOT JE 1, SAAB JE 2.0 T !
LIFE'S TOO SHORT TO DRIVE BORING CARS!!!
Cars are my drug, SAAB is my dealer !
Mog je SAABa, vozila baba
powered by Nordic performance
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- Pridružio se: 05 Feb 2013, 00:00
cist italijan.ch nema pojma.osrednje stanje na slikama.placen 2500e gore.
Love SAAB, never GM
- MAD SERB
- Kontakt:
Ajde da malo prokomentarisemo i ovaj SAAB ako nam je poznat (jos slika bice za par dana)
2001 Saab 9-3 aero
3.000 €
Opis
saab 93 aero turbo redak model moguca svaka provera u servisu, u perfektnom stanju, plin ugradjen pre 2 meseca sekvent nije atestiran, moguca zamena za jefinijeg saba ili neko drugo vozilo koje je redovno odrzavano, slike uskoro
[link_open=http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... _9-3_aero/]OGLAS[/link_open]
Kontakt podaci
11000 Beograd, Beograd (uži)
Srbija
Telefon 1: 0605955594
2001 Saab 9-3 aero
3.000 €
Opis
saab 93 aero turbo redak model moguca svaka provera u servisu, u perfektnom stanju, plin ugradjen pre 2 meseca sekvent nije atestiran, moguca zamena za jefinijeg saba ili neko drugo vozilo koje je redovno odrzavano, slike uskoro
[link_open=http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... _9-3_aero/]OGLAS[/link_open]
Kontakt podaci
11000 Beograd, Beograd (uži)
Srbija
Telefon 1: 0605955594
- kd23se4
- Site Admin
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
Lajsna ispod vrata..........jel od sunca ili boja bas odudara od ostatka kola?
Kaze se ANLASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D1%80, a ne ALNASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B5%D1%80
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
- nik 900t
- Drug Član
fino izgleda jos aero kupe super zanimljivo da se vec duze vreme prodaje drugi sivi aero sa 4 vrata isto za 3000e i ima plin , steta sto nije slikao unutrasnjost bas me interesuje kako izgleda.
Saab 900og
- MAD SERB
- Kontakt:
bice za koji dan jos slika kako kaze vlasnik pa ce da ih dodamo ovde
- nik 900t
- Drug Član
mislim da tog aera nema ko da plati ovde 3000e uostalom dokaz je sivi sa 4 vrata prodaje se jedno godinu dana vec ima 9 3ss za 4000e da biras pa i manje pa se uglavnom kupci i odlucuju za ss......mada generalno saab 9 3 prva gener. je kod nas stvarno jeftin dizeli osobito zbog nama poznate reg. preko 2000cm
Saab 900og
- TAZZ
- Pridružio se: 07 Jul 2013, 14:23
Crvena 9-5 iz CH u Loznici... PRELEPA... reko bih sa grejachima zadnje klupe...
B235R///Mackanized by TAZZ
400NM of torque! Spool it!
400NM of torque! Spool it!
- kosooki
- Pridružio se: 12 Jun 2013, 00:00
Zadnja polustranica kao da je masirana i grejana... Ili je neko cudno prelamanje svetla u pitanju :)
-
- Drug Član
- Pridružio se: 08 Jun 2013, 00:00
Jel ona karavanka? Aou, auto stvarno izgleda bas sjajno jos i ako je istina ono sto vlasnik kaze u vezi auta ,za 3s0ma a mozda i koju trcu nize ,jebem li ga to ne bi trebalo da je puno ..sad opet djavo ce ga znati.TAZZ je napisao:Crvena 9-5 iz CH u Loznici... PRELEPA... reko bih sa grejachima zadnje klupe...
Sedista ,unutrasnjost ,spojla izgleda dobro nema sta,samo da nije neka prevara.
- MAD SERB
- Kontakt:
2003 Saab 9-5 2.0t vector
73459km
4.200 €
[link_open=http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... r_73459km/]OGLAS[/link_open]
73459km
4.200 €
[link_open=http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... r_73459km/]OGLAS[/link_open]
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- troll 9-5
- Pridružio se: 13 Mar 2012, 00:00
tolko je dobar da boli
- AERO
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
Poznat je prodavac .....ima dobru reputaciju (koliko ja znam).U principu "sta kaze - tako je".
- nik 900t
- Drug Član
stvarno je lep video sam ga danas na pol. automob. da li je moguce da je tako malo presao nemogu da verujem ako je tacna kilometraza pa to je nov auto a verovatno se moze pazariti za manje, onaj crni naocarko eno ga sad 4000e, ima i jedan crveni naocarko navodno sa malom kilometrazom 5500e a bio je relativno skoro 8000e, onaj iz sivca 9 3 aero 2001god sad 2600e izgleda novogodisnji popusti, ili je trziste zamrlo
Saab 900og
- AERO
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
Prodavac radi po principu:
- Imam dobru robu,ne lazem u prodaji,i ne divljam sa cenom.Trudim se da uvek budem konkuretan u prodaji u odnosu na konkurenciju...Nekada je imao auto-plac ali smatra da je bez njega ovako bolje
Otprilike neki fazon razmisljanja slican nasem Bokiju (ako pricamo o auto trgovini).......
Ovaj prodavac je dugo u tom poslu,ima razradjen sistem i jako lepo posluje.Na osnovu izjava njegovih kupaca,do sada se nije ni jednom podkrala nikakva prevara (bilo papirologijska,bilo tehnicka).....znaci u fazonu ako je nesto lose ili za zamenu on to odmah prijavi u prodaji.Sva roba mu je italijanska,malo sa lizinga,malo od firmi/licitacije zatvorenog tipa i malo individualni vlasnici.Dakle "sareno".....(standardno)
Sto se tice cene,do sada nije bilo vecih odstupanja.Predpostavljam da ni ovaj primerak nece biti presedan,ali smatram da je to sigurnih 4000 u kes prodaji bez puno dileme.Ako je to stvarno ovako kao na slici,i ako je na nivou,onda je to donekle i ok(po meni).
Kilometraza.....pa sta znam.Generalno,nema naviku da je koriguje.Vrlo cesto izlazi na trziste sa realnim (stvarnim) kilometrazama (tipa 200,250),ali psihologija naseg trzista uvek trazi extreme i voli na satu da vidi prvu cifru "0".
Meni licno deluje nestvarna,ali samtram da moje vidjenje nije od bitnog znacaja......To lako mozete i sami proceniti:
- odbite cenu dazbina i dovoza,odbite trgovacku zaradu,i potrazite takav auto na netu sa tom kilometrazom.
Ako ima negde u ponudi - onda je stvarna
- Imam dobru robu,ne lazem u prodaji,i ne divljam sa cenom.Trudim se da uvek budem konkuretan u prodaji u odnosu na konkurenciju...Nekada je imao auto-plac ali smatra da je bez njega ovako bolje
Otprilike neki fazon razmisljanja slican nasem Bokiju (ako pricamo o auto trgovini).......
Ovaj prodavac je dugo u tom poslu,ima razradjen sistem i jako lepo posluje.Na osnovu izjava njegovih kupaca,do sada se nije ni jednom podkrala nikakva prevara (bilo papirologijska,bilo tehnicka).....znaci u fazonu ako je nesto lose ili za zamenu on to odmah prijavi u prodaji.Sva roba mu je italijanska,malo sa lizinga,malo od firmi/licitacije zatvorenog tipa i malo individualni vlasnici.Dakle "sareno".....(standardno)
Sto se tice cene,do sada nije bilo vecih odstupanja.Predpostavljam da ni ovaj primerak nece biti presedan,ali smatram da je to sigurnih 4000 u kes prodaji bez puno dileme.Ako je to stvarno ovako kao na slici,i ako je na nivou,onda je to donekle i ok(po meni).
Kilometraza.....pa sta znam.Generalno,nema naviku da je koriguje.Vrlo cesto izlazi na trziste sa realnim (stvarnim) kilometrazama (tipa 200,250),ali psihologija naseg trzista uvek trazi extreme i voli na satu da vidi prvu cifru "0".
Meni licno deluje nestvarna,ali samtram da moje vidjenje nije od bitnog znacaja......To lako mozete i sami proceniti:
- odbite cenu dazbina i dovoza,odbite trgovacku zaradu,i potrazite takav auto na netu sa tom kilometrazom.
Ako ima negde u ponudi - onda je stvarna
- Astrotrain
- Pridružio se: 11 Maj 2013, 00:00
jebote, dobar je kao dobar dan.
edit: deo mene umre svaki put kad neko ispiše ceo opis oglasa velikim slovima.
edit: deo mene umre svaki put kad neko ispiše ceo opis oglasa velikim slovima.
-
- Drug Član
- Pridružio se: 08 Jun 2013, 00:00
Koliko ja pratim oglase nije skoro bio neki Saab u ponudi u takvom stanju ,moram priznati lepsi je i od onog crvenka iz Loznice
A kilometraza ....moguce je i da je org ali kakve veze ima kad je auto ko iz salona.Ovaj je ladno bolji od Gripenovog
A kilometraza ....moguce je i da je org ali kakve veze ima kad je auto ko iz salona.Ovaj je ladno bolji od Gripenovog
- nordic
- Drug Član
- Pridružio se: 20 Maj 2013, 00:00
ovaj auto je mozda i u najboljem stanju do sada od svih postavljenih u temi... ako je km tacna i sve ovo sto pise cena je vise nego smesna za takav auto! eto prilike za nekoga ko kupuje saab....
Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedis opet si retardiran!
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
Auto izgleda kao nov i mala je verovatnoca da su KM dirani.
ima orig.servisnu a bogami i fakture koje je jako lako proveriti a jako tesko napraviti da poznavaocu prodju jer je ovo lako proveriva stvar u auto kuci u it.ima br.tel.
ovaj auto je verovatno kupljen kroz zamenu staro za novo,ili je vlasnik neki starkelja ili jednostavno zelja za novim,ovaj model je njima totalno demode.
opste stanje na slikama cista petica.cena za ovakav auto vise nego dobra.kazem sigurno najbolji saab po stanju u zadnjih par godina u ponudi polovnih starijih saabova od par godina.
ko ima lovu,hoce saab,da ga ovakav auto interesuje, nema sta bolje ocuvano da kupi za 4000e.
toliko kosta pa i manje onaj najeftiniji naocarko 1.9tid,neki 93ss nekoliko komada u toj ceni ali nisu vredni ni pogleda u odnosu na ovaj.
ima orig.servisnu a bogami i fakture koje je jako lako proveriti a jako tesko napraviti da poznavaocu prodju jer je ovo lako proveriva stvar u auto kuci u it.ima br.tel.
ovaj auto je verovatno kupljen kroz zamenu staro za novo,ili je vlasnik neki starkelja ili jednostavno zelja za novim,ovaj model je njima totalno demode.
opste stanje na slikama cista petica.cena za ovakav auto vise nego dobra.kazem sigurno najbolji saab po stanju u zadnjih par godina u ponudi polovnih starijih saabova od par godina.
ko ima lovu,hoce saab,da ga ovakav auto interesuje, nema sta bolje ocuvano da kupi za 4000e.
toliko kosta pa i manje onaj najeftiniji naocarko 1.9tid,neki 93ss nekoliko komada u toj ceni ali nisu vredni ni pogleda u odnosu na ovaj.
Love SAAB, never GM
- MAD SERB
- Kontakt:
Realno deluje kao nov i da sam u fazi kupovine već bi bio u NS da vidim uživo o čemu se radi.Sumnjam da je dirana kilometraza jer bi bacio papire koji vode do porekla vozila a samim tim i do istine o autu... Kupiti ovako nešto za 4000 je dobar posao po meni, pod uslovom da se ne planira skora prodaja jer se kod nas 9-5 teško prodaje bez obzira na kvalitet koji poseduje.