Saab 9000 2.0T Aero MY95
- saabBL
- Pridružio se: 05 Jan 2011, 00:00
Saab 9000 2.0T Aero MY95
Sta reci,koju posluku porati.... odusevljen sam sa novim kolicima..udobnost,stabilnost,medjubrzanje ... slikice ce biti ubrzo, hocu to da bude magnific... a sad kakav je bio roadtrip do Sarajeva...`vako krenulo se oko 7 casova nasulo gasoline i opa djurdja preko Knezeva, srecom nije bio snijeg metar nego 90 centima, put ledara ziva.. al i to se nekako izdrzalo... u Sarajevo smo stigli bez poteskoca tj do lokacije gdje smo gonili...a put nazad da ne pricam pogubili se kao mali majmuni , OGi drug sto je iso samnom promasio prvu petlju i nije mu se dalo vracati pa nastavili tranzitom i opkolili pola bosne dok nismo stigli kuci...al da ne duzim oko puta nego da predjem na kupovinu... stizemo mi ispadamo iz auta, i pozdravljam se sa vlasniko saabica Samirom, a na njemu odijelo kravatica šmeker pravi po stare dane, a pored 9000 stoje 9-5 Aero karavan i 9-5 Arc .. sve njegovo,i uvodi nas u kancelariju u bmw salonu ac tomic, gdje radi na prodaji.. vadi bunt papira dokumenata skripti itd... racuni svih servisa, zamjenjenih dijelova vidi se odrzavan ko lampa... a meni osmjeh ,hvala bogu dragom da nije neki šaban pa da ga je satriao i ubijao.. dosla na red voznja sjedamo svi u auto.. na autoput ,dosao na radnu temperaturu i udari deka po gasu i do nekih 180-190.. mi ostali bez teksta,stvarno leti.. elem svratismo u ćevabdzinicu dogovorimo cijenu uz neku masnoću.. uz nadljuske napore cijena nije mogla manje od 3500 eura.. hajd sta ces, autu je taman servis napravljen, sve pakne zamjenjene nove gume .. velik trosak... i odemo do agencije parice mu izbrojim i laganini za banja luku... uzivajuci u obrtnom momentu <3 ...napravio do sad 700 km ,prezadovoljan i potrosnjom i svime bukvalno ostaje mi sad da dodjem u bgd da mi ga tjuniraju na 240 konjica , da si ostvarim san.. Jednom Saab-zavijek Saab....
- Carlsson
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
Re: Saab 9000 2.0T Aero MY95
jedva cekam da vidim masinku uzivo
ne vjerujem da ima ovako finih u BL
ima jedan 2,3T u gradu, tog se cuvaj...mene je prao godinu dana u isto vrijeme(jutro oko 6:30) po auto-putu
ne vjerujem da ima ovako finih u BL
ima jedan 2,3T u gradu, tog se cuvaj...mene je prao godinu dana u isto vrijeme(jutro oko 6:30) po auto-putu
[link_open=http://www.saabclubserbia.rs]SAAB CLUB SERBIA[/link_open]
- AERO
Tooo prijatelju .....ajd jos da vidimo i slike kad bude moglo.....
Jos jednom cestitke na kupovini i u zdravlju i sreci da se vozas
...a de mi reci,kog si to Ogia vodio sa sobom?......da nije to slucajno .....
Jos jednom cestitke na kupovini i u zdravlju i sreci da se vozas
...a de mi reci,kog si to Ogia vodio sa sobom?......da nije to slucajno .....
- Carlsson
nije jos se ne znamo
- AERO
...e dobro.Ovo promasivanje skretanja mi licilo na tebe
- Carlsson
ma nemoj
ti me bar znas...ja trenutno nemam auta, cim bi ga vozio
a i ovaj Ogi sto ga spominje vozi nesto u sta ja ne bi htio sjesti
ti me bar znas...ja trenutno nemam auta, cim bi ga vozio
a i ovaj Ogi sto ga spominje vozi nesto u sta ja ne bi htio sjesti
- AERO
...dobro...ne drami odma ......islikaj coveku auto pa slike sto pre okacite...da uzivamo i mi
SOBO....
SVAKA CHAS`! NEK JE SA SRECOM! Da u zdravlju i sreci vozas, odmah da ga overis, oborish zadnja sedishta, i onda ... znas vec, SAABovima mora da se skine mrak od strane vlasnika. Onda lepo sluze! Ima li razlike sad kad si provozao 9K i 9-5? Koji ti je bolji? Msm da je odgovor ipaq 9K.
Sve znash shta i kako, ali ako je auto bash odrzavan tako kako kazes, sve je na svom mestu, ima nove pneumatike(ala serem), servisiran... Atestiran PLIN... Onda batice vredi te novce verovatno... Ostaje da se poigramo sa mapama malko i to je to...
Jos jedared.... SRECNO i pamet UGLAVU! Sad imash ROCKET SLEDGE!
SVAKA CHAS`! NEK JE SA SRECOM! Da u zdravlju i sreci vozas, odmah da ga overis, oborish zadnja sedishta, i onda ... znas vec, SAABovima mora da se skine mrak od strane vlasnika. Onda lepo sluze! Ima li razlike sad kad si provozao 9K i 9-5? Koji ti je bolji? Msm da je odgovor ipaq 9K.
Sve znash shta i kako, ali ako je auto bash odrzavan tako kako kazes, sve je na svom mestu, ima nove pneumatike(ala serem), servisiran... Atestiran PLIN... Onda batice vredi te novce verovatno... Ostaje da se poigramo sa mapama malko i to je to...
Jos jedared.... SRECNO i pamet UGLAVU! Sad imash ROCKET SLEDGE!
- saabBL
Hvala Igore, osveštan je vec :) Pa gle 9-5 je udobniji kao sto si vec rekao, al 9000 je brza masina kako na papiru tako i uzivo... da je prepakovati B204 kao ti to bi bio pun pogodak.. samo ne znam koliko budzet treba za to?
- AERO
SLLLLLLLLIIIIIIIIKKKKKKKEEEEEEEEE .........obecao si
- saabBL
Joj :) stidljiv je jako neda da se slika ..nisam jos sa Ognjenom dogovorio kafu,trebalo bi i to uskoro pasti ,,ebem li ga oteglo se :)
- Carlsson
dok malo prigrije bar na -5...vidis da pingvini padaju u nesvjest
- AERO
Daaaaj bre vas dvojica.....stvarno vas treba ........ajd' dobro ,cekacemo........ali kad budu,nek budu bar onako....iz duse
- saabBL
ej narode pali mi se povremeno na tabli check radiator level, coolanta ne nedostaje .. u cemu je štos?
- AERO
Jel vidis kad ga ne slikas kako se buni.......
Nisam strucnjak,ali ja kazem ovo:od gluposti do ozbiljne najave....
-senzor nivoa tecnocnosti mozda laze......proveri ga,konekciju isto,izolaciju na zicama od ovog senzora.....ova ladnoca oce da pravi malo sexa...Mozda je samo prljav.....skidanje i pranje.
-Druga varijanta je promena tecnosti (verovatno je malo starija) i onda nece vise da blinka.......ako si kojim slucajem TI sad stavio novu tecnost (kad si ga uzeo)....onda je vrlo moguce da negde pusta.Nova tecnost - pa jace nagriza....
Obavezno prati temperaturu u trenutku kad upali lampicu......ne sme da ima nikakvih promena.Vrlo cesto se u takvim situacijama desava,da ti odokativno konstatujes da je nivo tecnosti ok,a on se malo ipak spustio.....znaci negde curi...kaplje,ali definitivno senzor to registruje.....
Jos nesto.....necu da baksuziram...al'baci pogled na creva...pipni ih.....
- Senzor temperature kad gekne,isto se pali ovo njesra,......ali skazaljka ide gore dole kad on rikne....
SAMO PRATI TEMPERATURU....i vizuelno na satu(tabli) i rukama - na creva.........ako nema curenja i gubljenja tecnosti,ako ne naduvava creva........onda onaj senzor u posudi (nivo tecnosti).......100%
Eto... kao ja majstor ........dok se ova dvojica ne jave
Nisam strucnjak,ali ja kazem ovo:od gluposti do ozbiljne najave....
-senzor nivoa tecnocnosti mozda laze......proveri ga,konekciju isto,izolaciju na zicama od ovog senzora.....ova ladnoca oce da pravi malo sexa...Mozda je samo prljav.....skidanje i pranje.
-Druga varijanta je promena tecnosti (verovatno je malo starija) i onda nece vise da blinka.......ako si kojim slucajem TI sad stavio novu tecnost (kad si ga uzeo)....onda je vrlo moguce da negde pusta.Nova tecnost - pa jace nagriza....
Obavezno prati temperaturu u trenutku kad upali lampicu......ne sme da ima nikakvih promena.Vrlo cesto se u takvim situacijama desava,da ti odokativno konstatujes da je nivo tecnosti ok,a on se malo ipak spustio.....znaci negde curi...kaplje,ali definitivno senzor to registruje.....
Jos nesto.....necu da baksuziram...al'baci pogled na creva...pipni ih.....
- Senzor temperature kad gekne,isto se pali ovo njesra,......ali skazaljka ide gore dole kad on rikne....
SAMO PRATI TEMPERATURU....i vizuelno na satu(tabli) i rukama - na creva.........ako nema curenja i gubljenja tecnosti,ako ne naduvava creva........onda onaj senzor u posudi (nivo tecnosti).......100%
Eto... kao ja majstor ........dok se ova dvojica ne jave
- kd23se4
- Site Admin
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
Verovatno ti davac nivoa ne podnosi sibirske zime ovih dana. Ignorisao bih dok se ne vreme ne popravi, ako ostane problem onda bih se tim pozabavio. Ne znam kako je u BL, al u BG danas bilo od -17 u gradu do -23C na Avali.saabBL je napisao:ej narode pali mi se povremeno na tabli check radiator level, coolanta ne nedostaje .. u cemu je štos?
Kaze se ANLASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D1%80, a ne ALNASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B5%D1%80
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
- Carlsson
ma u BL preko noci bilo isod 20 i kusur...mora da ga to malo zahebava
Ako ne fali tecnosti u prelivnom-ekspanzionom sudu... (tamo gde sipas)
Kako rece kd23se4, a ne nadima creva... moze se ignorisati. tecnosti treba da imas dovoljno. Moze da te malko zeza senzor... Ako je ovo sto sam ti rekao ok, ignorisi i kad otopli malko prati. Moze da ti i Antifriz nije bas kako treba. :)
Kako rece kd23se4, a ne nadima creva... moze se ignorisati. tecnosti treba da imas dovoljno. Moze da te malko zeza senzor... Ako je ovo sto sam ti rekao ok, ignorisi i kad otopli malko prati. Moze da ti i Antifriz nije bas kako treba. :)
- kd23se4
- Site Admin
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
Naravno, ja ovo napisah sve pod uslovom da je antifriz kako treba! Sto kaze Tazz ako ti antifriz nije kako treba pod hitno menjaj.
Jel B202 ima one cepove na motoru sto izbijaju kad zaledi? Posto britanci to uvek imaju, a on ipak ima Triumphove gene
Jel B202 ima one cepove na motoru sto izbijaju kad zaledi? Posto britanci to uvek imaju, a on ipak ima Triumphove gene
Kaze se ANLASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D1%80, a ne ALNASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B5%D1%80
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
Sloba aero saab privremeno
Motor je B204 kod Slobe na 9K Aero... i da... B202 i B2x4 i B2x5 imaju cepove.
- AERO
Postovani....
Obavestavamo vas da vasa tema nije osvezena NOVIM slikama vaseg ljubimca od kupovine istog.
Molimo vas,da izadjete u susret i ucinite uvu temu lepsom i kreativnijom
s postovanjem
unapred zahvalna administracija
Obavestavamo vas da vasa tema nije osvezena NOVIM slikama vaseg ljubimca od kupovine istog.
Molimo vas,da izadjete u susret i ucinite uvu temu lepsom i kreativnijom
s postovanjem
unapred zahvalna administracija
Poslednji put menjao 1 dana AERO, izmenjena 9 puta
- troll 9-5
- Pridružio se: 13 Mar 2012, 00:00
Da da..., 'OCEMO SLIKEEEEEEEEEEE
- saabBL
- AERO