SAAB CAFFE
- Slavisacs
- President Saab Club
- Pridružio se: 17 Okt 2012, 00:00
- Kontakt:
Re: SAAB CAFFE
Pricaao si mi o tome,obavezno slike i cena
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
- nik 900t
- Drug Član
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
- TAZZ
- Pridružio se: 07 Jul 2013, 14:23
@saabvolvo..
mmmmm
SLIKEEEEE!!!!
I da li je na prodaju?
mmmmm
SLIKEEEEE!!!!
I da li je na prodaju?
B235R///Mackanized by TAZZ
400NM of torque! Spool it!
400NM of torque! Spool it!
- saabvolvo
- Pridružio se: 14 Apr 2013, 00:00
Slikaću naravno..razmišljam ako je "malo"para i ukoliko bi ga prodao da ga kupim..pa nek ide život..
međutim,svi znate da je to skoro nemoguće..toliko dugo ga ima da se neće oprostiti od njega..
međutim,svi znate da je to skoro nemoguće..toliko dugo ga ima da se neće oprostiti od njega..
- kd23se4
- Site Admin
@saabvolvo - a i moraces da pocnes da se uclanis u neki Trabant/Wartburg klub, posto su to jedini eksperti za 2T
Salu na stranu, samo ti
Salu na stranu, samo ti
Kaze se ANLASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D1%80, a ne ALNASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B5%D1%80
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
- kd23se4
- Site Admin
Mislim da onaj natpis "Kill all Tires" na zadnjem braniku u 3 reci objasnjava sustinu Ken Blocka
Kaze se ANLASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D1%80, a ne ALNASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B5%D1%80
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
- MAD SERB
- Pridružio se: 28 Jun 2013, 09:37
- Kontakt:
Polako ali sigurno stigli smo na 300 članova sad smo kao Sparta hahahahaha
ŽIVOT JE 1, SAAB JE 2.0 T !
LIFE'S TOO SHORT TO DRIVE BORING CARS!!!
Cars are my drug, SAAB is my dealer !
Mog je SAABa, vozila baba
powered by Nordic performance
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- Pridružio se: 05 Feb 2013, 00:00
lepo za cuti da nas ima 300,ali ja vidim da je borba i za 30 aktivnih.realno.
Love SAAB, never GM
- MAD SERB
- Kontakt:
Na žalost kao i na svakom forumu 20-30 ljudi je aktivno a ostali svrate samo kad ih muka natera ili se samo registruju da vide šta ima na forumu i više nikad ne dodju ...
- MAD SERB
- Kontakt:
a mi obicni smrtnici sanjamo 300-400 konja...
[link_open=http://automotoportal.rs/kategorije/exc ... a-5-000-ks]5000ks[/link_open]
[link_open=http://automotoportal.rs/kategorije/exc ... a-5-000-ks]5000ks[/link_open]
- Perkele
- Drug Član
- Pridružio se: 16 Apr 2012, 00:00
- Kontakt:
Pogledajte ovo, ceo dan vristim od smeha, nista smesnije odavno nisam video!
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
Brisi sve koji nisu ni svratili zadnjih 45 danaMAD SERB je napisao:Na žalost kao i na svakom forumu 20-30 ljudi je aktivno a ostali svrate samo kad ih muka natera ili se samo registruju da vide šta ima na forumu i više nikad ne dodju ...
All systems go, ready for takeoff!
- Bagzi93
- Drug Član
- Pridružio se: 19 Feb 2013, 00:00
+1GRIPEN je napisao: Brisi sve koji nisu ni svratili zadnjih 45 dana
- illswitch
- Pridružio se: 17 Jan 2013, 00:00
Malo čitao po caffeu i onda iskoči ovo. Gdje je ovaj čovjek/brat, čitavih 3 dana je bio "aktivan"saab 9-5 je napisao:Kako sve ovo znam...
Njegov sam brat.
I znam koliko je ispizdeo.
I znam kakav si Ti covek perkele.
Nemoj da pricas da neko laze koga nema ovde.
nije lepo.
Aero kaze da se ne.doliva ulje na.vatru ti to cinis.
Ako svako moze da kaze svoje misljenje evo ja ga rekoh.
Isto ko sto sam mu rekao da se Admin pozicije nikome ne daju na forumu. Samo moderatori. Ali ne on jw zeleo da vise ljudi ucestvuje u tome.
Pljujes po coveku kome nisi ni do malog prsta na nozi.
Bolje glefaj i svoje dvorise pre nego li pljujes po komsijinom
Last visited:07 Jul 2013 10:25
:tz:
[link_open=http://www.nordicrenegade.com]nordic renegade team member[/link_open]
- troll 9-5
- Pridružio se: 13 Mar 2012, 00:00
Bilo, proslo, i bez daljeg dolivanja ulja...
- Slavisacs
- President Saab Club
- Pridružio se: 17 Okt 2012, 00:00
- Kontakt:
troll 9-5 je napisao:Bilo, proslo, i bez daljeg dolivanja ulja...
A brat postoji...ako te to muci,samo sto nije u forum fazonu,to je ono sto ja mogu da ti kazem...Malo čitao po caffeu i onda iskoči ovo. Gdje je ovaj čovjek/brat, čitavih 3 dana je bio "aktivan"
Last visited:07 Jul 2013 10:25
Hvala Bogu,pa se sve smirilo i ljudi su se izmirili izmedju sebe,tako da nije potrebno vracati stvari unazad,nego treba da guramo napred u bolju i lepsu buducnost ovog foruma.
Pitam se,kako to da niko nije procitao,ono,kada sam ja napisao,da nam je potreban neko ko zna da pise texstove za VG,da malo promovisemo ovaj forum i dovedemo nekog novog clana...Da dovede neki baner,koji ce nam platiti ovaj hosting...I tako te stvari...
Sto se tice brisanja,neka mi neko navede JEDAN Forum,gde se to radi i ja cu pobrisati SVE. Treba polako prikupiti sto vise clanova,koji ce kad tad,pomoci nekom od vas i druziti se sa nama,a ne zamerati se istim i odbijati te ljude od ovog foruma.To nam nije cilj.A ja znam,da je bilo dosta ljudi,koji nisu tu svaki dan ,ali znaju kad je skup i dosli su na isti...Nece da pisu,jer nemaju nista pametno da napisu,ali prate desavanja i procitaju svaku novu temu i svaki novi post...
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- Pridružio se: 05 Feb 2013, 00:00
Ima istine u skoro pa bas svemu sto je gore napisano
ali bi dodao da se neradi ovde o ljudima koji prate forum vec o ljudima kojima forum dodje kao autoservis online i to je sve.
ako nema kola odredjeni clan ok,nije problem,ako ima kola i nije se njima ni predstavio onda takav i treba da ide aj cao,jer ako je doticnom i to tesko sto bi onda nekom od vas,nas bilo lako da pomognemo.
smatram da aktiviranje naloga i predstavljanje u najkracoj mogucoj formi a posle gomila pitanja,pomoc,angazovanje necijeg znanja predstavlja po meni jedino NIDJE VEZE.
ja sam uvek bio za brisanje onih kojih nema mesecima na forumu,ili su dosli samo par puta dok nisu popravili auto ili dobili info koji ih interesuje,nisam mislio nikada na one koji se uloguju,procitaju sta ima i idu dalje.pozdravljam sto neko ne zeli da pise i ok je ali su ti ljudi tu povremeno prisutni.
Samo pitam sta dobijamo za imaginarnu cifru od navodno 300 clanova?
znam da su cini mi se carlsson i aero to ranije brisali.
Predstavljamo se kao mocan forum?300 ljudi.nerazumem!
Da smo mocni u osnivanju bi ucestvovalo bar 150 ljudi sa 500 ili 1000 dinara.A ne 15 ljudi dalo neki dinar.ostali?
ok,ocete posteno moje misljenje!!!!!
clanarina neka se uvede neka simbolicna od koje ce se praviti neki stikeri,kacketi,organizovati skupovi,.....da svaki clan koji to jeste ima i neku obavezu,mislim da je to ok.onaj ko nece da ucestvuje ni sa nekom simbolicnom godisnjom clanarinom nije mu ni mesto ovde.
Kada i ako bude te clanarine znacemo svi koliko nas ima.do tada sarena laza.
Ovaj sto ubacuje koske koje su nekorektne vezano za Igorovog brata,je vrlo interesantan kako je nasao medju 270 clanova bas njega,jer brat naravno da postoji i naravno da nece da bude ovde jer netrpi tastaturu i lazne moraliste i svoje je misljenje izneo kad je cuo da se IGOR(tazz) obrisao tada.
naravno da je OK da su se strasti smirile i stabilizovale ali ipak nisu iskorenjene sto pokazuje ova pecka.
ali bi dodao da se neradi ovde o ljudima koji prate forum vec o ljudima kojima forum dodje kao autoservis online i to je sve.
ako nema kola odredjeni clan ok,nije problem,ako ima kola i nije se njima ni predstavio onda takav i treba da ide aj cao,jer ako je doticnom i to tesko sto bi onda nekom od vas,nas bilo lako da pomognemo.
smatram da aktiviranje naloga i predstavljanje u najkracoj mogucoj formi a posle gomila pitanja,pomoc,angazovanje necijeg znanja predstavlja po meni jedino NIDJE VEZE.
ja sam uvek bio za brisanje onih kojih nema mesecima na forumu,ili su dosli samo par puta dok nisu popravili auto ili dobili info koji ih interesuje,nisam mislio nikada na one koji se uloguju,procitaju sta ima i idu dalje.pozdravljam sto neko ne zeli da pise i ok je ali su ti ljudi tu povremeno prisutni.
Samo pitam sta dobijamo za imaginarnu cifru od navodno 300 clanova?
znam da su cini mi se carlsson i aero to ranije brisali.
Predstavljamo se kao mocan forum?300 ljudi.nerazumem!
Da smo mocni u osnivanju bi ucestvovalo bar 150 ljudi sa 500 ili 1000 dinara.A ne 15 ljudi dalo neki dinar.ostali?
ok,ocete posteno moje misljenje!!!!!
clanarina neka se uvede neka simbolicna od koje ce se praviti neki stikeri,kacketi,organizovati skupovi,.....da svaki clan koji to jeste ima i neku obavezu,mislim da je to ok.onaj ko nece da ucestvuje ni sa nekom simbolicnom godisnjom clanarinom nije mu ni mesto ovde.
Kada i ako bude te clanarine znacemo svi koliko nas ima.do tada sarena laza.
Ovaj sto ubacuje koske koje su nekorektne vezano za Igorovog brata,je vrlo interesantan kako je nasao medju 270 clanova bas njega,jer brat naravno da postoji i naravno da nece da bude ovde jer netrpi tastaturu i lazne moraliste i svoje je misljenje izneo kad je cuo da se IGOR(tazz) obrisao tada.
naravno da je OK da su se strasti smirile i stabilizovale ali ipak nisu iskorenjene sto pokazuje ova pecka.
Love SAAB, never GM
- Bagzi93
- Drug Član
- Pridružio se: 19 Feb 2013, 00:00
Clanarina pod obavezno. Neka odrede modovi neku cifru i da to ispostujemo oko nove godine. Evo moze nova tema : ko bi platio clanarinu od 500 din godisnje? Ako se za mesec dana javi dovoljan broj clanova i skupi cifra koja je dovoljna za funkcionisanje foruma na godisnjem nivou, super. Ako ne onda povecamo cifru za koliko treba i opet super. Razumem da dosta ljudi nema novca za rasipanje ali 3-4 litra goriva mogu svi da prezale. Zar jedan koristan savet ne vredi 500 din? Pa koliko puta je svako od nas potrazio preporuku za neki deo, auto. Zato modovi digitron u ruke : host, stikeri, opsti troskovi, i naravno neki fondic za organizaciju skupova.
Poslednji put menjao 1 dana Bagzi93, izmenjena 14 puta
- MAD SERB
- Kontakt:
I ja sam za neku simboličnu članarinu,možda je čak i bolja varijanta 100 dinara mesečno ne oseti se a skupi se malo, po malo(može se i otvoriti tema fond u kojoj će svi članovi imati uvid na stanje i pregled na šta su potrošene pare od članarine kako posle ne bi ispalo neko je uzeo pare).Članarine bi samo pomogle rad foruma i kluba, a novac bi se trošio na 'članove' (tipa stikeri,majce,organizacija skupa itd).Videćemo narednih dana da otvorimo temu vezanu za članarinu u kojoj će se voditi 'rasprava' u cilju donošenja odluke o članarini kako bi rešili to pitanje na najbolji i najbezbolniji način.Neko će pomisliti da se uvodi radi nečije zarade ali naprotiv korist od toga imaće isključivo članovi kluba, jer nije lepo dodješ na skup sa rukama u džepovima znaš da ti ne treba ništa sem benzina do odredjene lokacije a tamo te čeka sve na 'izvolte'? (moje mišljenje)