SAAB ponuda iz Srbije
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- Pridružio se: 05 Feb 2013, 00:00
Re: SAAB ponuda iz Srbije
ovaj sa zarkova poznajem vlasnika placa moze se sve proveriti ako nekoga interesuje.cena slece jos.
ovaj iz sapca preskup!
ovaj kvazi aero ss malo sutra.
ovaj iz sapca preskup!
ovaj kvazi aero ss malo sutra.
Love SAAB, never GM
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
Jel bilo reci o ovoj 9-5 SO tablica, danas okacena na oglasima, cena 3000e, mesto Lesak? Nemogu da okacim link, kucam s telefona. Ako zna neko nesto nek pise, ima brat ponudu za zamenu?
All systems go, ready for takeoff!
- AERO
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
1999 Saab 9-5 2.0t model 2000god.
3.000 €
[link_open=http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... l_2000god/]OGLAS[/link_open]
Opis
Auto maximalno Ocuvan i pazljivp vozen, kao sto se i vidi na slikama. Servis odradjen, mali, veliki nema jer je motor sa lancem, nov akomulator, sa garancijom 2 god. nove kocnice, trap u ekstra stanju. Gume letnje sve cetri miselin,. Prva registracija 8.mesec 2000god. Atestiran plin i upisan i saobracajnu, atest vazi do 2018, a registovan je do 29.12.2013. Moze zamena za Alfu 147 ,Ibizu ili tome slicno.... Moze SMS.... Za kes mala korekcija.... Moze auto i preko 2000 kubika...
Kontakt podaci
Ul.Gojka Bacanina br20
38219 Lešak, Kosovsko-mitrovački okrug
Srbija
Telefon 1: 0658475682
Mobilni: 0658475682
3.000 €
[link_open=http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... l_2000god/]OGLAS[/link_open]
Opis
Auto maximalno Ocuvan i pazljivp vozen, kao sto se i vidi na slikama. Servis odradjen, mali, veliki nema jer je motor sa lancem, nov akomulator, sa garancijom 2 god. nove kocnice, trap u ekstra stanju. Gume letnje sve cetri miselin,. Prva registracija 8.mesec 2000god. Atestiran plin i upisan i saobracajnu, atest vazi do 2018, a registovan je do 29.12.2013. Moze zamena za Alfu 147 ,Ibizu ili tome slicno.... Moze SMS.... Za kes mala korekcija.... Moze auto i preko 2000 kubika...
Kontakt podaci
Ul.Gojka Bacanina br20
38219 Lešak, Kosovsko-mitrovački okrug
Srbija
Telefon 1: 0658475682
Mobilni: 0658475682
- GRIPEN
Isti auto?
[link_open=http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... _20t_aero/]KLIK[/link_open]
[link_open=http://suchen.mobile.de/auto-inserat/sa ... LSO_EXPORT]KLIK[/link_open]
[link_open=http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... _20t_aero/]KLIK[/link_open]
[link_open=http://suchen.mobile.de/auto-inserat/sa ... LSO_EXPORT]KLIK[/link_open]
- MAD SERB
- Pridružio se: 28 Jun 2013, 09:37
- Kontakt:
Isti je samo što ja lično mislim da tu nema ni A od fabrickog aera nego verovatno neki 2.0t(B207L) sa odradjenim remapom eventualno zamenjena turbina i neka još sitnica
ŽIVOT JE 1, SAAB JE 2.0 T !
LIFE'S TOO SHORT TO DRIVE BORING CARS!!!
Cars are my drug, SAAB is my dealer !
Mog je SAABa, vozila baba
powered by Nordic performance
- GRIPEN
- MAD SERB
- Kontakt:
Gde ga samo nadje, KGB o CIA su umiljate bakice za tebe Gripen
- GRIPEN
Ima ovde mnogo zaebanih, npr Aero
Evo jedne prelepe 9-5, steta sto je 3.0 .....boja je do
2001 Saab 9-5 tid
[link_open=http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... b_9-5_tid/]OGLAS[/link_open]
3.800 €
Opis
Automobil u izvanrednom stanju, bez ulaganja, vredi pogledati !
Kontakt podaci
Kruzni put bb
11000 Rakovica, Beograd (uži)
Srbija
Telefon 1: 0640121521
- nordic
- Drug Član
- Pridružio se: 20 Maj 2013, 00:00
vrhunska boja mada tesko da ce to prodati u srbiji tek tako, ipak registracija uzima svoje...deluje bas ocuvano, jedino farovi da se ispoliraju.. koliko trosi po gradu ovaj 3.0 tid i koje su mu mane generalno? to bese isuzu motor?
Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedis opet si retardiran!
- Astrotrain
- Pridružio se: 11 Maj 2013, 00:00
meni se ne sviđaju ove felne :/
- MAD SERB
- Kontakt:
ima na prodaju par modela felni 5x110
- GRIPEN
- MAD SERB
- Kontakt:
[link_open=http://saabclubserbia.rs/viewtopic.php?f=106&t=715]ZA SADA SAMO OVO[/link_open]
- GRIPEN
Ove na Vectri su mi BZV, sekire su moje, ove na 9-3 bi rado posedovao kao i BBS al su za mene skupe. Ove zadnje imam ali 17-ice!
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
@NORDIC,
vrhunska voznja uz 7.5/8 lit potrosnje na 3.0tid,ide kao sotona,medju ubrzanja kakva tesko koji auto ima iz tog vremena,motor dok traje je vrhunski,ja ga imao sluzio me kao sat,ali mnoge i nije.registracija problem.odlican primerak,felna ekstra,oprema takodje,cena visoka.to vredi sada max trzisno 2800e.a i tada je pitanje dali ima kupca.
vrhunska voznja uz 7.5/8 lit potrosnje na 3.0tid,ide kao sotona,medju ubrzanja kakva tesko koji auto ima iz tog vremena,motor dok traje je vrhunski,ja ga imao sluzio me kao sat,ali mnoge i nije.registracija problem.odlican primerak,felna ekstra,oprema takodje,cena visoka.to vredi sada max trzisno 2800e.a i tada je pitanje dali ima kupca.
Love SAAB, never GM
- nordic
- Drug Član
- Pridružio se: 20 Maj 2013, 00:00
bas tako, deluje utegnuto na slikama,enterijer ocuvan a boja savrsena(ima na fejs grupi jedan clan iz svedske te boje). ako je ta potrosnja to je sasvim korektno samo cena pitanje dal postoji kupac za saab dizel od 3000 kubika u srbiji a da hoce da da i 3000e,posebno sto se 9-5 generalno teze prodaje od 9-3ss koji cak kupuju i ljudi koji nikada nisu razmisljali o sabu.
Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedis opet si retardiran!
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
upravo tako nordic.
davno sam vec rekao da je nazalost interesovanje za 95 ravno nuli.
podsetio si me sada na interesantan podatak.....
auto italija auto sabac jomi auto i mozda jos neko neznam,ove poznajem prodali su ove godine 20tak saabova 93 ss 2008-2010godiste.
nisam zeleo da kazem da se kupuju najskuplji saabovi ali mnogi su prodati ljudima koji nikad nisu imali saab!!!!
a skoro svaki ljubitelj saab-a koji obigrava oko istih pronalazi mu neke mane i manje kupuju takvi.
juce bas pricam sa drugom koji je prodao nekoliko 93 sedan,nijedan nije bio duze na oglasu od mesec dva dana ako je ok i auto i cena.
a ima kola koja se po placevima lako vuku i vise od godinu dana.
davno sam vec rekao da je nazalost interesovanje za 95 ravno nuli.
podsetio si me sada na interesantan podatak.....
auto italija auto sabac jomi auto i mozda jos neko neznam,ove poznajem prodali su ove godine 20tak saabova 93 ss 2008-2010godiste.
nisam zeleo da kazem da se kupuju najskuplji saabovi ali mnogi su prodati ljudima koji nikad nisu imali saab!!!!
a skoro svaki ljubitelj saab-a koji obigrava oko istih pronalazi mu neke mane i manje kupuju takvi.
juce bas pricam sa drugom koji je prodao nekoliko 93 sedan,nijedan nije bio duze na oglasu od mesec dva dana ako je ok i auto i cena.
a ima kola koja se po placevima lako vuku i vise od godinu dana.
Love SAAB, never GM
-
- Drug Član
- Pridružio se: 30 Mar 2012, 00:00
da li je moguce da ovaj gore hoce da menja onog saaba za alfu ili ibidzu?
- Bagzi93
- Drug Član
- Pridružio se: 19 Feb 2013, 00:00
Ako nekoga interesuje onaj SO iz Leska mogu da ga pogledam u petak ili subotu.
- kd23se4
- Site Admin
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
@Nordic - problem kubikaze je jos manji problem kod TID-a! Kad pogledas koliko ima Audi-a sa 3.0 motorom, ima ko to hoce i kome nije puno da plati. Problem je sto je taj 3.0 TiD jedan od "eksera u kovcegu Saaba" - sto ti je Boki vec nagovestio.
Ni Audiev 3.0 nije cvecka, ali kad kod ovog Isuzu motora hilzna izleti iz bloka nema mu spasa. Ranije, dok je jos neko u EU kupovao taj motor, pisalo je u oglasima koja pumpa i koji motor po redu (secam se oglasa sa "3. pumpa 2. motor" i sl.) - ali se ta kola vise tamo ne prodaju vec idu na "treca trzista", mada su vec ljudi toliko obavesteni da je skoro nemoguce prodati kola, cak i u zemljama (npr. Bosna) gde nije toliki problem kubikaza.
Inace steta, motor ima sjajan zvuk, cak i spram benzinca i jako lepo povlaci, ali sta ces sudbina
Isti motor je isao u Renault i Opel, ali zbog boljeg hladjenja (bolje opstrujavanje motora) nije bilo toliko reklamacija. Za pumpe sam citao da je trik da se posle par 1000km otvori pumpa i ocisti od opiljaka metala koji nastaju razradjivanjem i da posle traje vecno.
Ni Audiev 3.0 nije cvecka, ali kad kod ovog Isuzu motora hilzna izleti iz bloka nema mu spasa. Ranije, dok je jos neko u EU kupovao taj motor, pisalo je u oglasima koja pumpa i koji motor po redu (secam se oglasa sa "3. pumpa 2. motor" i sl.) - ali se ta kola vise tamo ne prodaju vec idu na "treca trzista", mada su vec ljudi toliko obavesteni da je skoro nemoguce prodati kola, cak i u zemljama (npr. Bosna) gde nije toliki problem kubikaza.
Inace steta, motor ima sjajan zvuk, cak i spram benzinca i jako lepo povlaci, ali sta ces sudbina
Isti motor je isao u Renault i Opel, ali zbog boljeg hladjenja (bolje opstrujavanje motora) nije bilo toliko reklamacija. Za pumpe sam citao da je trik da se posle par 1000km otvori pumpa i ocisti od opiljaka metala koji nastaju razradjivanjem i da posle traje vecno.
Kaze se ANLASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D1%80, a ne ALNASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B5%D1%80
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
- GRIPEN
Mog burazera....ima Ibizu pa mu nudio lik u zamenu al mi malo siromasan s opremom pa je kao odustao. Ako budes u prolazu, i imas vremena, onako bez obaveza baci okoBagzi93 je napisao:Ako nekoga interesuje onaj SO iz Leska mogu da ga pogledam u petak ili subotu.
- Bagzi93
- Drug Član
Sutra sam popodne u Lesku pa cu da ga malo osacujem. Na sta da obratim paznju posebno( neke cake u vezi motora menjaca elektronike) . Limarijski cu da ga procesljam a i probacu ga pa javljam utiske.
- GRIPEN
Ma nista posebno, vidi kakav je na oko, ako provozas videces trap, vidi jel gore kakve lampice, baci oko na motor , auspuh...nista posebno
i da, ispitaj vlasnika malo o istoriji auta, odrzavanju i slicno...
Naravno, sve ovo ako imas vremena, jer nam se auto u startu nije svideo pa i nismo bas ozbiljni za zamenu...
i da, ispitaj vlasnika malo o istoriji auta, odrzavanju i slicno...
Naravno, sve ovo ako imas vremena, jer nam se auto u startu nije svideo pa i nismo bas ozbiljni za zamenu...
- Bagzi93
- Drug Član
- Bagzi93
- Drug Član
Kasno sam prosao kroz Lesak pa nisam ni zvao onog lika. Izvinjavam se . Ovid dana sam u guzvi ali ako uhvatim malo vremena obicicu ga.