E stvarnmo steta da ide u kobaje a jbg...
Boki, cica je zajeban lik ali u sustini dobar covek. Nije hteo ni dinar da spusti, bukvalno. Zapeo ja zapeo on al dzaba...na kraju, rekoh, kad sam vec doso, necu za 50e da odustajem i uzmem ga...Naravno, svidelo mi se kompletno vidjeno stanje i to je presudilo. Boki, kolko bi kostao da se carini?
Inace auto je stvarno dobar. Treba mu dobro panje i ciscenje i usisavanje unutrasnjosti. Izgleda da je prethodni vlasnik vozao kera pozadi
U motoru je hvalilo prilicno ulja. Tamo sam mu pre probne voznje dolio 300ml Mobila 5w40, pa onda cim sam ga kupio i krenuo jos 1l Nisovog 5w40 i tad je bio malo preko min! Danas sam mu dolio jos 200ml Valvolina 10w40 i Castrola rs 10w60 i sad je na max

Sve sto mi se vuklo po garazi

Inace, menjam ulje ovih dana sigurno, iako ne planiram da ga vozim! Motor radi kao sat, pali ko mina i ide ko lud, ali stvarno.
Juce kad sam ga dovozio, upalio mi TCS OFF i chek engine lampicu i otiso u LIMP HOME MODE. Danas sam mu ocistio leptir gasa, resetovao limp home mode i obrisao gresku i sad radi ekstra, ne pali nista i ide odlicno. Kaseta izgleda odlicno, TK 3,7 je, svecice su dobre, ima PCV kit 6. Auto na satu ima oko 275k kilometara, ima popunjenu servisnu do 240k je u SAAB servisu u CH. Po knjizici, servisi su radjeni na 20k. Sto se trapa tice, mislim da samo treba da se promene sileni rama. Amortizeri odlicno rade. Menjac deluje odlicno kao i kvacilo. Prednji diskovi su super, skoro novi al su plocice na 2mm dok su zadnji diskovi losiji ali plocica ima. Klima ne radi, neznam sto, mozda samo treba gasa. Na testu ventilacionog sistema ne izbacuje nikakvu gresku. SID displej nema sve piksele, a displej klime je ispravan. Sedista su odlicna, imaju i grejanje. Malo vozacemo je vise izlizano ali stvarno nista znacajno. Ima retrovizor sa samozatamnjivanjem i on ce uskoro da predje u moju masinu
i imao je skoro nov Bosch-ov S4 akumulator koji sam vec prebacio kod mene

....otprilike to je to, slike cu da okacim kad ga malo operem, sredim...