kd23se4 je napisao: Najgori mi je Audi - 50% tvrdji od BMW-a, a lezanje na putu 70% od BMW-a
Bez puno filozofiranja E34Kolja je napisao: Pitanjce BMW e34 vs SAAB 9000?
1: za bmwKolja je napisao:Udobnost
Jako diskutabilna stvar.Neki sa foruma su se isprevrtali sa 9000,izasli iz auta,otresli prasinu sa ramena i kao da se nista nije dogodilo.Dakle siguran auto im spasao zivot i svakako da za njih on ostaje bez kompromisa.Ja se sa tim slazem i smatram da saab spada u sam vrh auto industrije tog vremena po sigurnosti ali i bavarac je tu pored.....Kolja je napisao:sigurnost
Slabe tacke imaju oba,ali generalno gledano - skroz ok automobili.Mislim da kada bi krenuli da licitiramo neke anomalije kao slabe tacke,te neke stvari koji bi im zamerili nisu od presudnog znacaja za generalizovanje kvaliteta oba navedena autaKolja je napisao:kvalitet
U svom zivotu sam bio ponosni vlasnik bar pet E34ki sa razlicitim agregatima.Ja ne znam koliko si ti ljubitelj automobila iz 90tih,ali oni za mene (kao i za mnoge) ,presdstavljaju VRHUNAC KVALITETA koja je auto industrija ponudila trzistu.Sve posle toga kreceKolja je napisao:Koliko se meni cini e34 je dosta udobniji auto,lepse upija neravnine i slicno,sta vi znate o tome?
AERO je napisao:ako hoces da se vozis kao gospodin covek bez predrasuda,onda samo stani na kapiju i pogledaj sta voze tvoje komsija.Kod tebe ih bar ima u svakom dvoristu![]()
![]()
![]()
GRIPEN je napisao:![]()
Ko je dobacivao za stolomkd23se4 je napisao:@Aero - ovo nemoj da dozivis kao neku provokaciju
Ako je osnavna ideja trgovina,ne ocekuj kasnije laku prodaju.Ako je cilj igre dobar auto za male pare,a pritom nafta ne smeta,onda neces pogresiti.Kolja je napisao:Nudi mi se ova e34 za sitne pare ali je stvarno ocuvana,motor se ne cuje kad zatvori se hauba pa rekoh da podelim sa vama muku. .
I tebi cu sutra da napisem par stvari oko toga sto si pitaoDji je napisao:Ajd kad upoređujemo,šta znate o opel seratoru 3,0 24v i opel omega b 3,0 v6(jeste da je mlađa ali je tu sa cenom)
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta