SAAB ponuda iz Srbije

Ovde kačimo zanimljive oglase, Saab ponuda iz Srbije...
paliic
Drug Član
Pridružio se: 24 Jan 2013, 00:00

Re: SAAB ponuda iz Srbije

Postod paliic » 14 Sep 2013, 21:10

Mislim da je sivi 900 bio u vlasnistvu gazde picerie Orao. Uvežen svojevremeno iz CH. Auto je bio odlican, sve dok jedan radnik nije imao saobracajku s njim. Dugo je tako slupan bio parkiran u Zemunu. Skoro sam cuo da je sredjen i da ga novi vlasnik vozi..

ninsaki
Drug Član
Pridružio se: 30 Mar 2012, 00:00

Postod ninsaki » 14 Sep 2013, 21:41

ma mislio sam na ovog sivog iz "Orla" samo nisam lepo okacio link, nema veze Aero je to ucinio kako treba tako da mozete slobodno brisati ove moje komentare:)))

Korisnikov avatar
GRIPEN
Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00

Postod GRIPEN » 16 Sep 2013, 15:12

[link_open=http://www.mojauto.rs/polovni-automobil ... __2008_god]Naocarko Aero[/link_open]

Ovo bre stranac, nisam video odma
All systems go, ready for takeoff!

Korisnikov avatar
GRIPEN

Postod GRIPEN » 17 Sep 2013, 16:28

[link_open=http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... _converta/]900OG cabrio[/link_open]

Volan je na desnoj strani, cena, kaze 2700

evo jos jednog [link_open=http://www.mojauto.rs/polovni-automobil ... 0_1992_god]KLIK[/link_open]

Jel bio ovaj?

Korisnikov avatar
kd23se4
Site Admin
Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00

Postod kd23se4 » 17 Sep 2013, 16:45

Tog crvenog se secam iz 2008-2009 kada je bio parkiran kod Autosaba - samo prema autoputu, mislim da su bile 144A tablice, dakle USA diplomata i nije tada bio u "dobrom stanju", a nesto sumnjam da je ovaj novi vlasnik krenuo da ga "pazi i mazi" - cena je realna kao i pojam "sitna ulaganja"

Korisnikov avatar
BOKI 900
Wheeler Dealer
Pridružio se: 05 Feb 2013, 00:00

Postod BOKI 900 » 17 Sep 2013, 18:02

gledao,probao oba i produzi dalje.
144a nikad nije bila usa,jer usa je 60a a ovaj trocifreni je bio neki krivooki ili tamnoputi,a ovaj desnjak je bio ambasada engleske.pozz
Love SAAB, never GM

Korisnikov avatar
GRIPEN

Postod GRIPEN » 17 Sep 2013, 19:02

Ma pitam cisto onako. Inace kolko ja znam (a to znam :lol: ) pored 60 i 144 su ameri

Korisnikov avatar
kd23se4
Site Admin

Postod kd23se4 » 17 Sep 2013, 21:22

BOKI 900 je napisao:144a nikad nije bila usa
To sto pises vazi od 2006-2007, pre toga nije bas bilo tako
[link_open=http://sh.wikipedia.org/wiki/Registarsk ... a_u_Srbiji]Evo starog spiska[/link_open]

Korisnikov avatar
Dji
Pridružio se: 06 Sep 2012, 00:00

Postod Dji » 18 Sep 2013, 00:54

Jel u ovome 204 motor?I da li je nekom poznat auto?
[link_open=]http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... ab_9-5_20/[/link_open]
Vidim da mu zadnji branik malo visi. Prednji???
Vidim da mu gori chek lampica i da radi na hiljadu obrtaja a da je na radnoj temperaturi. To predstave nemam koliko sitno ili veliko može da bude??
Ružnjikav je, ali je možda dobar. :ppi: Ako bi mogao da se sredi za sitnu lovu(mehanički, estetski me ne tangira) možda bi ga pazario. :uuc:

A ovaj?
[link_open=]http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... turbo_cse/[/link_open]
Ovo je već viša matematika za mene, svi ti motori, kasete, karoserije... :nsv:

Korisnikov avatar
nordic
Drug Član
Pridružio se: 20 Maj 2013, 00:00

Postod nordic » 18 Sep 2013, 01:53

taj se prodaje jako dugo..po slikama mi deluje kao neki les,a i po ceni...

neka me ispravi neko ko zna bolje, ali mislim da u 9-5 nije bilo B204 motora, tj sa crvenom kasetom..
Svadjanje na forumu je kao ucestvovanje na specijalnoj olimpijadi...Cak i ako pobedis opet si retardiran!

paliic
Drug Član

Postod paliic » 18 Sep 2013, 08:37

Momci, juče sam išao da snimim belu 900ku sedana i snimio je :-) :sl: Slike ću postaviti ispod.
Neka moja zapažanja:

- vrata (donji deo) i rubovi načeti korozijom.. neko ko se bolje razume možda bi video da je već farban, ali ja samo naslućujem. Možda nije kompletno, ali blatobrani su mu rađeni.
- nema šiber, ali ima instaliran prekidač u kabini, iznad menjača... hmm
- rupa na zadnjem levom faru (ima na sl.) i zalepljen providnom trakom, sitno naprsnuće i na levom prednjem žmigavcu.
- klima ne radi, grejanje radi
- ne radi kazaljka za gorivo
- svi prozori se ne spuštaju na prekidaču, ali zato je neki pametnjaković ugradio na vozačevim vratima ručicu
- desni retrovizor se može podesiti preko prekidača, dok levi ne (simptomatično je što i vozačevo staklo se ne može spustiti preko prekidača - možda su menjana vrata.. lupam)
- svi tapaciri na vratima mi ne stoje kako treba - deformisano izgledaju, mada je to možda tako kod većine, ne znam.. Npr. kada sam u S. Palanci gledao Nikov crveni, pre nego što ga je Nik kupio isti tapaciri su mi baš boli oči (možda bi Nik mogao ovo da prokomentariše)
- tapacir na nebu deluje ko nov, ali je odlpeljen na par mesta
- sedišta su dobra, platno u dobrom stanju
- slab akumulator, ali je upalio iz prve - doduše motor je već bio zagrejan kada sam došao
- zvuk motora normalan, bez čudnih vibracija
- u vožnji deluje utegnuto
- nemam osećaj kako vuče, jer nemam iskustva s drugim da bih mogao da ga uporedim..
- menjač čini mi se odličan
- nivo ulja u menjaču malo preko max
- Tigar letnje gume veoma malo prešle
- nov auspuh
- ponovo ga je registrovao ovih dana, samo još nije nalepio reg. nalepnicu.. :confused: Kompletna mu je priča da auto jako malo vozi, gotovo nikako; da mu je žao da stoji na parkingu bezveze i da truli; da planira put u Rusiju i sl.

Na kraju, dao sam mu nepristojnu ponudu, u smislu APP (ako prođe prođe) :dev: Mislim da je sačuvao moj kontakt. Rekao sam da ne treba da to shvati uvredljivo, samo sam ja spreman toliko da platim. Spreman je da ga proda za soma i 700, vadi se na registraciju. Dao ga je na mobile.de za 4500 evrposkih.
Videćemo još, nisam baš dobar pregovarač. Ali ako prođe dodajte me na spisak za skup 20og.

Slika Slika Slika

Slika Slika Slika

Slika Slika Slika

Slika Slika Slika

Slika Slika Slika

Slika Slika Slika

Slika Slika Slika

Slika Slika Slika

Korisnikov avatar
kd23se4
Site Admin

Postod kd23se4 » 18 Sep 2013, 09:34

OK, nadam se da svi mu stavio stvarno stvarno nisku APP cenu, jer da kola bez klime, podizaca, podesivih retrovizora i ko zna cega (jel rade grejaci sedista, centralna brava.....?) jos prodaje za 1800 eura se granici sa bezobrazlukom.
Ovo za limariju nije strasno, vrata cesto rdjaju jer popusti gumica na prozoru koja zadrzava vodu.....nije savrseno, ali za to godiste OK, a za farbanje neka Aero i Boki daju sud, oni su eksperti za te stvari.

Krov moguce je da je zapecacen, jer je curio - ako ima jos motor u gepeku onda je to ovde slucaj, to bi objasnilo zasto je nebo u dobrom stanju, jer je moralo da se radi novo posle ovoga.

Izolacija ispod haube motora nije njegova, stavljeno od drugog auta.

Cenu koju je stavio u nemackoj moze samo da zabavlja nemce i potvrdi kod njih tezu da smo lud narod (vec vidim nemca koji gleda Saab 900 sa prekidacima i kurblom u vratima za 4500EUR :eek: :smesko: ) - pogotovu sto sisavac na zapadu jako malo vredi, cak i sa full opremom (koja ovde ne radi).

paliic
Drug Član

Postod paliic » 18 Sep 2013, 10:51

Spustio sam za 500€, a mislio sam da nudim 1100. Kako je registrovan narednih god. dana to mu dođe na to.
Sada shvatam da je možda trebalo još koja glava niže..
Ne znam detalje kao vi, tako da nisam znao puno toga da pogledam, kao npr. motor od šibera u gepeku.

Voleo bih ko se razume u mehaniku da ga pogleda, da nije i tu nešto budženo i prepravljano.

Centralna ne zaključava zadnja desna vrata, grejače sedišta sam zaboravio da probam i sl.

Ne bih želeo da me finansijski odjednom sahrani...

paliic
Drug Član

Postod paliic » 18 Sep 2013, 10:56

... da, na slici na kojoj se vide zadnja leva vrata, iznutra, postoji neka četvrtasta rupa u tapaciru, kao da nešto fali. To je slučaj i na zadnjim desnim vratima. Da nije prekidač za otvaranje prozora?
Slika
Poslednji put menjao 1 dana paliic, izmenjena 18 puta

Korisnikov avatar
kd23se4
Site Admin

Postod kd23se4 » 18 Sep 2013, 10:59

Upravo tako - zato sam napisao ono "kad nemac vidi"

I da, posto trazi 1800, onda mozemo da pricamo o detaljima........na A-stubovima i B-stubovima vidim fale mu cepovi, kao da su neki srafovi stavljeni.........zadnja pepeljara cini mi se da je drzi izolir traka........treba videti kakvi su trapovi, silen blokovi.......

Kolja
Pridružio se: 17 Jan 2013, 00:00

Postod Kolja » 18 Sep 2013, 11:19

a@Palic samo strpljivo i bez zurbe. Sta ce ti ova muka u zivotu? Ovom treba jos preko soma da bi licio na auto a jos nema turbo. Moj savet,zaobidjes i cekas nesto lepo da naidje. @Dji taj 9-5 je lesh zivi jos ako je to onaj teget sa aero trokrakim felnama. Tu nema sitnih nego bas snaznih ulaganja oko motora. Za Csa zelenog,tropa,udaren sa prednje strane,sedista na izdisaju. Resenje stranger in the night i pakovanje :odl: Nijedan ne vredi kupovine

Korisnikov avatar
kd23se4
Site Admin

Postod kd23se4 » 18 Sep 2013, 11:31

@Kolja - po slikama bih rekao da 900 nije tako los, pogotovu ako znas kakve su ostale 900ke kod nas, jos ako hoces plin da ugradis gde jedino "igraju" B202 i B212 onda ti se mogucnosti drasticno smanjuju........ponuda solidnih i nije neka.

@Palic - ako ti je 900i sa 125ks dovoljno jak, onda lika jos malo nagaziti za cenu (povedi nekog u obilazak br. 2 koji ce prodavca potpuno demoralisati i krenes u radne akcije) - fakat je da 900OG koji je u super stanju u Srbiji nije na prodaju, ako nista drugo to smo vec dosad na forumu naucili

paliic
Drug Član

Postod paliic » 18 Sep 2013, 12:24

kd23se4 je napisao:@Kolja - po slikama bih rekao da 900 nije tako los, pogotovu ako znas kakve su ostale 900ke kod nas, jos ako hoces plin da ugradis gde jedino "igraju" B202 i B212 onda ti se mogucnosti drasticno smanjuju........ponuda solidnih i nije neka.

@Palic - ako ti je 900i sa 125ks dovoljno jak, onda lika jos malo nagaziti za cenu (povedi nekog u obilazak br. 2 koji ce prodavca potpuno demoralisati i krenes u radne akcije) - fakat je da 900OG koji je u super stanju u Srbiji nije na prodaju, ako nista drugo to smo vec dosad na forumu naucili
Kd složio bih se sa tobom. Poprilično dugo merkam "pravog",retko se šta pojavi da vredi. No ipak bih voleo da neko, ko je kompetentan za 900, pođe u obilazak br. 2.

Ovo je momci "javni poziv" :hvala:

Korisnikov avatar
Dji
Pridružio se: 06 Sep 2012, 00:00

Postod Dji » 18 Sep 2013, 12:39

Kolja je napisao: @Dji taj 9-5 je lesh zivi jos ako je to onaj teget sa aero trokrakim felnama. Tu nema sitnih nego bas snaznih ulaganja oko motora. Za Csa zelenog,tropa,udaren sa prednje strane,sedista na izdisaju. Resenje stranger in the night i pakovanje :odl: Nijedan ne vredi kupovine
Hvala :th_hi:
Tako sam i predpostavio, ali reko ajd da pitam.

Korisnikov avatar
kd23se4
Site Admin

Postod kd23se4 » 18 Sep 2013, 13:51

@palice - ja, kao vlasnik 900 sedana, mogu da pogledam opste stanje kola/menjac/trap/elektriku, sto se samog motora tice ja imam B201 turbo, koji znam u dusu, ali nema mnogo veze sa B202.........

@Tazz Sta mislis? Jedna repriza akcije sa Bokiem za onaj 9-5 Aero? :mrgreen: -po slikama sudeci rekao bih da je lik kod starog Merkatora - okolina, pa nam nije ni daleko :lol:

Korisnikov avatar
nik 900t
Drug Član

Postod nik 900t » 18 Sep 2013, 19:07

taj auto sam ja isao da gledam pre 2.5 godine kod trnavca sve je kao i onda nista nije menjano farban je ceo to znam podizace ima ja mislim.... i tada je bila kurbla 1000e je max za taj auto
Saab 900og

paliic
Drug Član

Postod paliic » 18 Sep 2013, 19:32

I verovatno je tada zavaren siber :)

Korisnikov avatar
TAZZ
Pridružio se: 07 Jul 2013, 14:23

Postod TAZZ » 18 Sep 2013, 20:15

Moze KD...

Ali mislim da moze bolje za 1000...

Ja bi pre dao 500-600 za neki turbo coupe, onda snazno zviznuo 600-700 u njega da sredim motor i ostalo sto bi bilo... i onda registrovao... pa onda polako limariju i tako...
B235R///Mackanized by TAZZ
400NM of torque! Spool it!

Korisnikov avatar
AERO
Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00

Postod AERO » 18 Sep 2013, 21:07

:brv:
Sad iscitah ovo sto sam propustio.

@paliic - svaka cast na slikama i opisu :bravo:

Sve ste vec apsolvirali sto je bilo kao nedoumica tako da se ja ne bih trtio :smesko: ,vec dodao samo jedno podsecanje ako nije sedan prevashodan za kupovinu.Secate li se onog teget plavog 900OG cupea od naseg clana koji je pozeleo da predje u neki malolitrazni auto.Taj njegov primerak mi deluje ok :think: .....a koliko ja znam nije prodat.Mozda baciti pogled i na taj auto.Mislim da nije u oglasima (nisam gledao)
Kd - znas na koga mislim ( ne znam mu nikname napamet).Mislim da si se ti i video sa njim.......mislim na onog plavog sto ima volvoove ratkapne.Jel znas sad...da ne trazim u nasim ljubimcima ....plin ga je nesto zezao....

Korisnikov avatar
kd23se4
Site Admin

Postod kd23se4 » 18 Sep 2013, 21:31

@Aero - Taj na koga ti mislis ima B201 motor i plin koji radi sa par detonacija na dan.

@Tazz - ja ne znam kakav je Palic-ev ukus, mozda covek voli, kao i ja, vise sedane - ako mu se svidja neka ga uzme stanje nije hrdjavo, a za cenu se slazem da se ovaj nagazi malo vise.

Ako mu ne treba Turbo bolje da ga ne uzima, jer samo povlaci sa sobom vece probleme - menjac, motor, trap i sam turbo........drugo da naidjes na 900kupe sa turbom 2000 evropljana ga ne bi dovelo u vozno stanje - ja bar ne bezim od istine, ako hoces kola za svaki dan, da ubacis plin i sa 4 vrata ovaj sedan je idealan, samo zbog posla koji ga ceka nagaziti cenu, a ako se kola voze kao sto Palic kaze onda bar moze da se voza dok ga sredjuje i da ne pati dok ga nemo posmatra i nada se kao neki sto su 6 meseci blejali kod Beke :mrgreen:

Povratak na “OGLASI SAAB-OVA U SRBIJI”