Ono na osnovu cega sam ja zakljucio da nemam apdejt kit je razlika izmedju one cevi u koju se sipa ulje, (na koju ide poklopac sa meracem). Moja fabricka nema ovu cevcicu koja sa strane na koju dolazi neko crevo... Nadam se da me razumes:

Sto se tice ulja, moj motor jos nije video Mobil, bar ne kod mene, mada mislim da nije ni pre u Italiji. Stanje u karteru je bilo kao kod tebe, po tvojoj prici... Karter sam skidao kasnije jos jednom zato sto nije dobro bio zadihtovan. Ni traga mulju. Sipao sam Eneos, Motul, Elf... Moj licni stav je da sipas bilo koje SINTETICKO (moze i HC) ulje za koji si siguran da je orginalno, da je krsteno i u viskoznoj gradaciji 0-5w30-40-50 i naravno da ga menjas, shodno kvalitetu sipanog ulja i nacinu i uslovima voznje izmedju 5-6 i 10-12k... Ja tako radim s mojim a vreme ce da pokaze, a moj auto uopste ne zalim da nagazim...
Naravno ako zelis da ostanes dosledan fabrickoj preporuci koja je istinu vremenom se menjala, biraj Mobil 0w40 i trazi na deklaraciji Plattnera, kao sto rece KD...