Slavisacs je napisao:Mislim da je vreme da se opet okupimo i druzimo,pa pokrecem ovu temuMozete,iskazati svoje misljenje o mestu, datumu...
![]()
Predpostavljam,da mislis na organizaciju u Banja Luci,nije to losa ideja i ja cu verovatno ici ako bude aktuelno,ali vidim da se slabo ljudi javljaju,verovatno zato sto je daleko...Pa resih da vidimo negde blize...Moze i na starom mestu,a moze i negde gde vi kazete,samo onda neko treba da preuzme odgovornost oko organizacije prostora i ostalog...Jer ako mi je daleko,ja to bas i nebi mogao...ovog puta negde bliže beogradu
Davno ti poslah pp, ali me ti kuliraš...
Ako smo mogli da istrpimo nikovog Passata mozemo i bratski (GM) OpelSAVKE je napisao:Dosao bih sa opelom.......jbga.....nikad nisam bio kao sva deca uvek kao mali Joza.
Pa u neposrednoj blizini ima jedino "so&biber" koji se nalazi kod starog sajmista, u suprotnom svi u masine i idemo u DuffBagzi93 je napisao:Sava centar je extra. Jedino nzm je l ima neko kafance za after party u blizini![]()
ninsaki je napisao:Ja bih voleo kada bi skup bio malo izvan grada , ono prosli put je bilo idealno sto se tice duzine
Malo i da se provozamo :)))
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta