Veliki sam zaljubljenik u japance pre svega mislim na subaru i lexus ali kad sam probao SAAB video sam da je to pravi auto za mene.Auto je u fabrickom stanju potrebna su mu sitna doterivanja spolja(planiram da zatamnim stakla,prefarbam felne,malo enterijer sredim sa karbon folijama,eventualno prelepim celi auto u perla belu ili kraljevsko plavu foliju) i sto je moguce bolja doterivanja motora (e sad tu je problem sta je najbolje odradeti na benzincu 1.8t 150hp pitanje je sad i da li je pametno bilo sta tu dirati )

Moj prethodni auto je bio pezo 405 MI 16 4x4 1.9 benzinac 163 konja,proizveden 1988 ali u tip top stanju i s opremom kojom se retko ko tada mogao pohvaliti medjutim doslo je vreme da se uzme nesto novije,lepse,malo brze i bolje pa sam na preporuku prijatelja uzeo 9-3 i napravio dobar potez.Posto sam auto kupio na prvu bez ikakvih informacija o modelu i marki svaka pomoc je dobro dosla

kako najbolje jos malo pojacati motor i izvuci maximum iz njega,koja je boja najlepsa na SAABu 9-3 itd (neka jeftinija a priblizno dobra varijanta kao ova http://www.maptun.com/software-only/saa ... s-sc-2003- )
treba mi "poklopac" za rucicu menjaca (gornji plasticni deo rucice sa rasporedom brzina) jer je nekom od carinika treba (nestao prilikom postupka carinjenja) ili cela rucica (manuelni 5 brzina)