SAAB ponuda iz Srbije
- SAAB 007
- Pridružio se: 08 Jul 2013, 18:04
Re: SAAB ponuda iz Srbije
Sta mislite o ovom modelu ovako na prvu loptu? Saab 9-3 2.0 t sa sa sekvent plinom
OGLAS
SLIKE
2001 Saab 9-3 2.0 t
autogas lpg
1.900 €
Opis
Vozilo je ocarinjeno,carina i pdv su placeni i uracunati u cenu vozila,moze da se registruje na ime kupca,ima crtu na desnoj strani sofersajbne,ima ugradjen fabricki sekvent auto gas-boca u rezervnom tocku,dobre gume,alu felne,nalazi se u Novom Sadu
Telefon 1: 0613181318
OGLAS
SLIKE
2001 Saab 9-3 2.0 t
autogas lpg
1.900 €
Opis
Vozilo je ocarinjeno,carina i pdv su placeni i uracunati u cenu vozila,moze da se registruje na ime kupca,ima crtu na desnoj strani sofersajbne,ima ugradjen fabricki sekvent auto gas-boca u rezervnom tocku,dobre gume,alu felne,nalazi se u Novom Sadu
Telefon 1: 0613181318
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- Pridružio se: 05 Feb 2013, 00:00
plin kao da nema,jer se kod nas taj uredjaj iz inostranstva nemoze atestirati.kilometri tesko da su dobri,oprema tuzna,cena plafon 1400-1500e,stanje neznam jer ga je telepacki preko 5 slika tesko oceniti.
Love SAAB, never GM
- AERO
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
Prodaje se minimum 6 meseci sto ja znam.
Kilometraza je lazna 100%
Slobodnom procenom predvidjam brza ulaganja od 1000e
Kilometraza je lazna 100%
Slobodnom procenom predvidjam brza ulaganja od 1000e
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
neznam zasto ali se zgrazavam od rupe na sred zadnjeg krila za sipanje plina,a imam i opasan strah od kola iz holandije......
Love SAAB, never GM
- SAAB 007
Ljudi, hvala na odgovorima, moj jedan drugar ga je probao, posto je u ns auto, na plinu na malim obrtajima jos i stuca motor dok ne predje u velike obrtaje, sta mislite da li je to do plina ili do motora, dizne ili tako nesto, kontam da je plin.. Znaci nikako ne moze da se uradi atest plina, makar i na foru Neko muljanje Na benzinu radi ok, ima ravnomeran rad motora.. Na sta uopste obracati paznju prilikom kupovine saab/a, sta su im mane? konkretno mene zanima 9-3.. DA li ga gledati ovde ili u inostranstvu mozda mada je to opet veliki posao za nekog kao ja, ko recimo nema pojma o tim stvarima, tipa, birokratija i sve to.. Kakva je opcija Svedska, jel neko uvozio auto za sebe mozda odatle? Sto se tice kilometraze jesno je da je lazna, kao uostalom i svih automobila koji se prodaju kod nas.. Ovaj auto, posto ima i plin je verovatno presao jedno 300 000 minimum.. ali opet takva je i cena.. ali opet racimo za hiljadu ipo evra nema da se kupi bolji auto od ovog, po meni.. Opet mozda sam ja subjektivan jer mi se svidja Saab..
- SAAB 007
Jao Aero plasis me sa tim ulaganjem od hiljadu evra.. :
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
fora za plin vise ne postoji jer na atestu traze sertifikat od boce,multiventila i rasprsivaca kao i papir od servisa koji je to ugradio.pored svega toga taj plin je verovatno star vec 10tak godina pa se javlja realno pitanje o ugradnji novog uredjaja.kilometraza,plin,motor taj 2.0t ako se ne varam i godina proizvodnje uz zemlju porekla mi kazu a i ja tebi ,,produzi dalje,,
mozes da procitas detaljno i natenane od pocetka postove u predstavljanju vozila od trekija i perkelea pa ti mozda na vreme bude sve jasnije da nebudes ti treci,pa da kazes AERO-u da je pogresio kad je rekao samo 1000e ulaganja.ja se plasim da bi taj auto mogao za godinu dana da stigne do 4000e lako.
zapamti da cena vozila ne garantuje trajnost istog ali svakako se saab ne kupuje bez nekoga ko je malo islifovan ovom markom jer koski ima puno,pa da ne progutas jednu odma na pocetku.
mozes da procitas detaljno i natenane od pocetka postove u predstavljanju vozila od trekija i perkelea pa ti mozda na vreme bude sve jasnije da nebudes ti treci,pa da kazes AERO-u da je pogresio kad je rekao samo 1000e ulaganja.ja se plasim da bi taj auto mogao za godinu dana da stigne do 4000e lako.
zapamti da cena vozila ne garantuje trajnost istog ali svakako se saab ne kupuje bez nekoga ko je malo islifovan ovom markom jer koski ima puno,pa da ne progutas jednu odma na pocetku.
Love SAAB, never GM
- AERO
Bolje da ti skrenem paznju na vreme......posle moze da bude kasnoSAAB 007 je napisao:Jao Aero plasis me sa tim ulaganjem od hiljadu evra.. :
- kd23se4
- Site Admin
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
Saab007 - imas samo 2 varijante koje ti koliko-toliko toliko garantuju "srecan ishod".
a) da kupis napolju kola od vlasnika ili od nekog Saab servisa - u oba slucaja sa dokumentovanom istorijom servisa - placevi sa "mesovitom robom" ovakve primerke retko drze - naravno cena ovakvih primeraka je adekvatna stanju, ali smanjuje znatno rizik da ces imati iznenadjenja kada dodje u Srbiju
b) da gledas da u Srbiji kupis Saab, ali sa B204 motorom (Saab 900 od 1993-1998 i Saab 9-3 do 2000) - ovde nema tih problema sa motorom tj. ne zahteva bas pesprekorno dokazivu istoriju odrzavanja
Problem je sto se dobri primerci retko pojavljuju i moras da se naoruzas strpljenjem.
900ka mozda kao jedinu vecu manu ima da su modeli do MY98 (dakle do II polugodista 97) opremljeni kvacilom na sajlu koja je dosta tvrdja i podlozna problemima (puca sajla ili zariba) - ali moze da se prebaci ceo sklop sa 9-3ke ili 900ke zadnjih godista.
Ako imas ogranicen budzet ja bi gledao opciju b)
a) da kupis napolju kola od vlasnika ili od nekog Saab servisa - u oba slucaja sa dokumentovanom istorijom servisa - placevi sa "mesovitom robom" ovakve primerke retko drze - naravno cena ovakvih primeraka je adekvatna stanju, ali smanjuje znatno rizik da ces imati iznenadjenja kada dodje u Srbiju
b) da gledas da u Srbiji kupis Saab, ali sa B204 motorom (Saab 900 od 1993-1998 i Saab 9-3 do 2000) - ovde nema tih problema sa motorom tj. ne zahteva bas pesprekorno dokazivu istoriju odrzavanja
Problem je sto se dobri primerci retko pojavljuju i moras da se naoruzas strpljenjem.
900ka mozda kao jedinu vecu manu ima da su modeli do MY98 (dakle do II polugodista 97) opremljeni kvacilom na sajlu koja je dosta tvrdja i podlozna problemima (puca sajla ili zariba) - ali moze da se prebaci ceo sklop sa 9-3ke ili 900ke zadnjih godista.
Kaze se ANLASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D1%80, a ne ALNASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B5%D1%80
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
- treki
- Drug Član
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 00:00
Druze, obavezno da procitas moju temu kao sto je Boki predlozio.
To ti je ovde
http://www.saabclubserbia.rs/viewtopic.php?f=96&t=265
Ali evo u kratkim crtama, jako brzo mozes da odes i u cifru preko 4k evrova, sto nije zanemarljiva cifra.
Za te pare moze se pazariti nesto mnogo pametnije i opremljenije.
Srecom po mene, pa sam u sustini ladovina od coveka, pa se mirim s ovakvim stvarima. Bitno mi je da mi auto ide, bitno mi je da sam ispuio san zvani SAAB, a za ubuduce sam valjda naucio.
Znaci moj savet, pamet u glavu, bez ishitrenih odluka jer ti nesto deluje jeftino, jer na kraju moze bas mnogo da te kosta.
Nas Boki se bavi uvozom automobila pa sa njim verovatno mozes da se konsultujes oko eventualnog uvoza.
To ti je ovde
http://www.saabclubserbia.rs/viewtopic.php?f=96&t=265
Ali evo u kratkim crtama, jako brzo mozes da odes i u cifru preko 4k evrova, sto nije zanemarljiva cifra.
Za te pare moze se pazariti nesto mnogo pametnije i opremljenije.
Srecom po mene, pa sam u sustini ladovina od coveka, pa se mirim s ovakvim stvarima. Bitno mi je da mi auto ide, bitno mi je da sam ispuio san zvani SAAB, a za ubuduce sam valjda naucio.
Znaci moj savet, pamet u glavu, bez ishitrenih odluka jer ti nesto deluje jeftino, jer na kraju moze bas mnogo da te kosta.
Nas Boki se bavi uvozom automobila pa sa njim verovatno mozes da se konsultujes oko eventualnog uvoza.
- SAAB 007
Ljudi hvala puno, odustajem od ove kupovine, naoruzavam se strpljenjem pa polako... Vidim da ste izverzirani za ove stvari tako da cu definitivno da se konsultujem ovde za dalje.. Treki citao sam tvoju temu, i svaka ti cast, ja mislim da bi ja puko :tz: , plus sto mislim da ne bi omao toliko love da izfinansiram sve tvoje opravke u takvom roku, tako da bi mi verovatno saabic bio na nekom parkingu, sto bi bilo pravo razocaranje.. Definitivno cu prvo detaljno da izcitavam forum detaljno da se malo naoruzam teoriskim znanjem iz oblasti egzoticne kupovine Saba kod nas (ovo je Srbistan ipak, ali ga volim)!
- SAAB 007
Da pribliznija mi je opcija B definitivno..kd23se4 je napisao:Saab007 - imas samo 2 varijante koje ti koliko-toliko toliko garantuju "srecan ishod".
Hvala puno na konsultacijama
- TAZZ
- Pridružio se: 07 Jul 2013, 14:23
Samo polako i pamet uglavu...
Shushke u budjelaru, strpljenje i chekanje... Izlete s vremena na vreme vrloo zanimljivi primerci za OK novce.
Samo da si nachisto, Bez 3000-3500 Tesko da ima dobra kupovina kod nas. Napolju jos teze, i to Godina od 2001-
Svaki auto u ovoj klasi ako je imalo OK, da mu nije dusa uzeta, da nije preumoran, da ima u njemu jos zivota za barem 70+ kkm koshta.
Ili ce da koshta 2000€ za My 2000-2002, i sacekace iza ugla jos minimum 1500. Pa LPG predpostavljam opet golica +500...
9-3 prve generacije je onako... OK auto. Ako volish kupe varijantu, jer tako i iugleda bio on sa troja ili petoro vrata.
9-5 je udobniji podosta jer je i veci auto, limo ili sw sve jedno. SW je samo upotrebljiviji na duze staze ako se ima porodica itd itd.
Treba gledati ceo paket koji dolazi a ne samo OVO ili ONO. Celokupno stanje je merilo auta a ne koliko je presao. Sta je zanimljivije ... nekih 155.000 kao, a na carinskoj pise 270-350k km. ili ako na carinskoj stoji 130-160k km... Meni ovo drugo.
Velike razlike su u cenama onako auta i Dobrih-Solidnih. Onako zanimljiva za diskusiju su u ovim ciframa koje si naveo 1900-2400€ na ime i 3200+ ako su Solidna i Dobra auta i to za MY 2001
Samo pokusavam da budem realan. Moze da istrche udarci... Male pare Vrh auto, ALI... To se cheka po godinu dana ili duze, a moze i da se desi za mesec dana izleti odlicna kupovina.
Moras prvo u svojoj glavi smisliti sta bi hteo i koji novac je u opticaju, pa onda kaes recimo drugari tatatatirci ja bi za do XXYZ novcanica NESTO. Onda se maltene.svi daju u poteru za nechim i komentarise se shta i kako. Neko se zaleti i pogleda, proceni, pa se opet komentarise...
Ti si taj koji dreahi kesu, ni Treki ni Perkele ni Aero ni Boki... Samo Ti... Jer ako bude stativa... Bice qratz zgoditak... Razumesh Lepi?
Da ne bude zeznuli me drugari. Nego pamet uglavu i strpljenje. I radje bi uzeo auto ovde koji mogu pogledati koji ili ima ili nema LPG, nego li vozilo koje IMA LPG ugradjen vani, jer moze da se desi STATIVA i sa LPGom.
Od odrzavanja pa do delova za isti.
Veliki Pozdrav
//TAZZ
Shushke u budjelaru, strpljenje i chekanje... Izlete s vremena na vreme vrloo zanimljivi primerci za OK novce.
Samo da si nachisto, Bez 3000-3500 Tesko da ima dobra kupovina kod nas. Napolju jos teze, i to Godina od 2001-
Svaki auto u ovoj klasi ako je imalo OK, da mu nije dusa uzeta, da nije preumoran, da ima u njemu jos zivota za barem 70+ kkm koshta.
Ili ce da koshta 2000€ za My 2000-2002, i sacekace iza ugla jos minimum 1500. Pa LPG predpostavljam opet golica +500...
9-3 prve generacije je onako... OK auto. Ako volish kupe varijantu, jer tako i iugleda bio on sa troja ili petoro vrata.
9-5 je udobniji podosta jer je i veci auto, limo ili sw sve jedno. SW je samo upotrebljiviji na duze staze ako se ima porodica itd itd.
Treba gledati ceo paket koji dolazi a ne samo OVO ili ONO. Celokupno stanje je merilo auta a ne koliko je presao. Sta je zanimljivije ... nekih 155.000 kao, a na carinskoj pise 270-350k km. ili ako na carinskoj stoji 130-160k km... Meni ovo drugo.
Velike razlike su u cenama onako auta i Dobrih-Solidnih. Onako zanimljiva za diskusiju su u ovim ciframa koje si naveo 1900-2400€ na ime i 3200+ ako su Solidna i Dobra auta i to za MY 2001
Samo pokusavam da budem realan. Moze da istrche udarci... Male pare Vrh auto, ALI... To se cheka po godinu dana ili duze, a moze i da se desi za mesec dana izleti odlicna kupovina.
Moras prvo u svojoj glavi smisliti sta bi hteo i koji novac je u opticaju, pa onda kaes recimo drugari tatatatirci ja bi za do XXYZ novcanica NESTO. Onda se maltene.svi daju u poteru za nechim i komentarise se shta i kako. Neko se zaleti i pogleda, proceni, pa se opet komentarise...
Ti si taj koji dreahi kesu, ni Treki ni Perkele ni Aero ni Boki... Samo Ti... Jer ako bude stativa... Bice qratz zgoditak... Razumesh Lepi?
Da ne bude zeznuli me drugari. Nego pamet uglavu i strpljenje. I radje bi uzeo auto ovde koji mogu pogledati koji ili ima ili nema LPG, nego li vozilo koje IMA LPG ugradjen vani, jer moze da se desi STATIVA i sa LPGom.
Od odrzavanja pa do delova za isti.
Veliki Pozdrav
//TAZZ
B235R///Mackanized by TAZZ
400NM of torque! Spool it!
400NM of torque! Spool it!
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
Ja bi te onako skromno posavetovao da ako oces kupi saab ipak novije proizvodnje.po meni stari saab sa ovih prostora tesko da ces naci dobar a platices 1000-1500e i ceka te svasta sigurno.naravno da je presudan tvoj novcanik,on ti i odredjuje sta ces kupiti pa tek kada budes znao kojom cifrom komotno raspolazes mozemo ti kvalitetnije pomoci.
Love SAAB, never GM
- kd23se4
- Site Admin
Bivsi clan Zodiac je kupio odlican 900 turbak 1994 godiste, domaci auto (uvezen davno) - 305.000km na satu - promenio kvacilo na hidraulicno - auto je odlican!
Ima i ovde odrzavanih primeraka, ali nema ih puno i kada se pojave u oglasima ne treba puno oklevati....moze puno vremena proci dok se ne pojavi neki sledeci
Ima i ovde odrzavanih primeraka, ali nema ih puno i kada se pojave u oglasima ne treba puno oklevati....moze puno vremena proci dok se ne pojavi neki sledeci
Kaze se ANLASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D1%80, a ne ALNASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B5%D1%80
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
- Carlsson
jos jedan pali saborac...ima li sanse da se taj covjek vrati na forum?
[link_open=http://www.saabclubserbia.rs]SAAB CLUB SERBIA[/link_open]
- kd23se4
- Site Admin
Jok, kada ga "onda" nisam ubedio necu ni sada. Mada i on u guzvi....posao, deca i ostaloCarlsson je napisao:jos jedan pali saborac...ima li sanse da se taj covjek vrati na forum?
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
- NikolaNes
- Pridružio se: 09 Avg 2012, 00:00
ovo neki nas
OGLAS
SLIKE
2001 Saab 9-5 aero sw
2.500 €
Opis
uradjen motor I turbina(garancija godinu dana),potrebno jos:prednji trap( silen blokovi),zadnji trap I opruge ,gumeni nosac motora.vlasnik 3 godine.set zimskih(Nokian nove 17 ice) I losijih letnjih guma,kaseta kupljena nova pre 20000 km,zamenjen TCS sa novijeg modela. Zamena za kabriolet. cena u zamenu 3500 e.samo od 07 do 13.07 cena 2500e
Telefon : 063/1118-773
OGLAS
SLIKE
2001 Saab 9-5 aero sw
2.500 €
Opis
uradjen motor I turbina(garancija godinu dana),potrebno jos:prednji trap( silen blokovi),zadnji trap I opruge ,gumeni nosac motora.vlasnik 3 godine.set zimskih(Nokian nove 17 ice) I losijih letnjih guma,kaseta kupljena nova pre 20000 km,zamenjen TCS sa novijeg modela. Zamena za kabriolet. cena u zamenu 3500 e.samo od 07 do 13.07 cena 2500e
moj saab je vrh...samo da proradi
- Astrotrain
- Pridružio se: 11 Maj 2013, 00:00
Hebote, koliko karavana na oglasima.
ljudi prodaju svoje fuck truck-ove
ljudi prodaju svoje fuck truck-ove
- SAAB 007
Svi saveti primljeni k znanju.. Koliko vidim bice ovo duuuuga kupovina, ali tako mora..
U kontaktu smo, ziveli!!
U kontaktu smo, ziveli!!
- SAAB 007
Over my badzet! :D Zbog registracije, lopovska drzava!NikolaNes je napisao:ovo neki nas
OGLAS
SLIKE
2001 Saab 9-5 aero sw
2.500 €
Opis
- AERO
1976 Saab 99 gl
800 €
[link_open=http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... aab_99_gl/]OGLAS[/link_open]
Opis
Nov motor ugradjen jesenas, na fabrickom standardu, nov set kvacila, zameneni diskovi, i plocice na sva 4 tocka, nov auspuh, akumulator, novi amortizeri( u garanciji) sva 4 ( napred monroe, pozadi kayaba),zamenjene sve kugle, dobre gume, 5 alufelni....sredjivan za sebe, al mora da ide dalje.....moze zamena..
Ne udaran, PRVA FARBA
Kontakt podaci
11070 Novi Beograd, Srbija
Beograd (uži)
Telefon 1: +381638364533
Mobilni: +381638364533
800 €
[link_open=http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... aab_99_gl/]OGLAS[/link_open]
Opis
Nov motor ugradjen jesenas, na fabrickom standardu, nov set kvacila, zameneni diskovi, i plocice na sva 4 tocka, nov auspuh, akumulator, novi amortizeri( u garanciji) sva 4 ( napred monroe, pozadi kayaba),zamenjene sve kugle, dobre gume, 5 alufelni....sredjivan za sebe, al mora da ide dalje.....moze zamena..
Ne udaran, PRVA FARBA
Kontakt podaci
11070 Novi Beograd, Srbija
Beograd (uži)
Telefon 1: +381638364533
Mobilni: +381638364533
- AERO
2003 Saab 9-5 2.2 tid
3.500 €
[link_open=http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... -5_22_tid/]OGLAS[/link_open]
Opis
Vozilo je u odlicnom stanju,neudarano u prvoj boji,enterijer u odlicnom stanju.
Kontakt podaci
11222 Voždovac, Srbija
Beograd (širi)
Telefon 1: 062284950
Telefon 2: 063432329
- AERO
2001 Saab 9-5 fantastican
hitno 2.000 €
[link_open=http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... can_hitno/]OGLAS[/link_open]
Opis
Auto je fantastican, !!! Poseduje najvisi stepen opreme, ugradjen sekvent gas, svakodnevno se vozi i prosecna potrosnja 12l plina!!!
Redovno odrzavan, auto za svaku preporuku!!! Vlasnik. Uz auto dajem gratis dosta rezervnih delova koje sam kupovao a nikada ih nisam koristio (vrednosti oko 500e). SRECNA KUPOVINA.
Kontakt podaci
11231 Rakovica, Srbija
Beograd (uži)
Telefon 1: 063600197
Telefon 2: 0600279984
hitno 2.000 €
[link_open=http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... can_hitno/]OGLAS[/link_open]
Opis
Auto je fantastican, !!! Poseduje najvisi stepen opreme, ugradjen sekvent gas, svakodnevno se vozi i prosecna potrosnja 12l plina!!!
Redovno odrzavan, auto za svaku preporuku!!! Vlasnik. Uz auto dajem gratis dosta rezervnih delova koje sam kupovao a nikada ih nisam koristio (vrednosti oko 500e). SRECNA KUPOVINA.
Kontakt podaci
11231 Rakovica, Srbija
Beograd (uži)
Telefon 1: 063600197
Telefon 2: 0600279984
- AERO
Ovom je bila neka jaca cena (oko 1800e ako se ne varam )
1987 Saab 9000
1.300 €
1987 Saab 9000
1.300 €