SAAB CAFFE
- saabvolvo
- Pridružio se: 14 Apr 2013, 00:00
Re: SAAB CAFFE
Sto se mene tice sve je u redu.
- troll 9-5
- Pridružio se: 13 Mar 2012, 00:00
Ja ne mogu da verujem da nemamo ovaj smajlicAERO je napisao:Ok drugari......jel ima jos neko nesto da doda "sto mu smeta na forumu"
Inace sve je
- AERO
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
Slavisa (oci moje hahahaha ),ubaci der mu i ovaj smajlic u tabelutroll 9-5 je napisao: Ja ne mogu da verujem da nemamo ovaj smajlic
Ok - jos neko da nesto da doda???
- Slavisacs
- President Saab Club
- Pridružio se: 17 Okt 2012, 00:00
- Kontakt:
Stize
Malo je proces poduzi,ali zavrsicemo...za...
Malo je proces poduzi,ali zavrsicemo...za...
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- Pridružio se: 05 Feb 2013, 00:00
Vidim da polako isplivavaju gangovi.
slavisa kao admin sa strane cuti i naravno podrzava KD-a zato sto se druzi sa njim i zato sto je ovaj kao pun znanja a neznam kog sem sto prepisuje tj kopira tudje znanje pa ga ovde plasira kao svoje,a realno je samo najobicniji egoista.
sada kada ste mu vratili cin,vidim da se brzo i snazno vratio.ali dobro,potreba ljudi i jeste da negde bar budu bitni.
Slavisa pored toga nazalost igra duplu igru,tj dupljak u pokusaju,koji glumi za mene admina jer ima staz na ovom forumu tri petka, i prodao je tazz-a a predstavljao mu se kao neki drugar.
carlsson je ostao malo po strani sto bez obzira na situaciju i treba da ostane,ako je uopste to tako,ja nemogu da procenim.
tu neki bez kicmenjaci su progledali od kada nema TAZZ-a i poceli hrabro da iznose gluposti realne,lazu,i lagano vredjaju,a covek je jedini na svetu u sveri saab-a koji im je pomogao na sred ulice.dzabe naravno.ali uvek se dobro brzo zaboravlja.
sto se KIKI-ja tice koga takodje pominje neko u glupoj konotaciji mogu samo da kazem lepe reci jer bez obzira na njegov rad,naplacivanje i sisanje musterija mu nije u opisu posla.a decko ima drugova i musterija koliko neki nisu upoznali ljudi u svom praznom zivotu.
takvi sami najbolje znaju kakvi su ljudi ako se ta vrsta tako zove.
svi ostali koji su cutali 7 dana samo pokazuju da kad krene lavina onda su svi u napadu,pojedinacno sede u misjoj rupi.
treki,nisi ti druze uopste dolio ulje na vatru i tvoj post nemoze niko da obrise jer nisi nikoga uvredio vec izneo svoj stav.a to je dopusteno u demokrackom drustvu.
a oni koji pocinju recenicu sa vredjanjem imaju problem sa fondom reci i takvi naravno nisu za grupu a nisu ni za ovo da prodju naravno nekaznjeno.
svakako sam razocaran samo jednom bitnom cinjenicom sto se svi naravno prave budale jer je tazz otisao i zadovoljno trljaju ruke,ali vreme ce pokazati dali je to njihov ispravan potez.uzivajte i likujte svi kojima to znaci,saab forum je ionako zadnjih dana sluzio samo za licna prpucavanja,ponistavanja,brisanja i sl.
slavisa kao admin sa strane cuti i naravno podrzava KD-a zato sto se druzi sa njim i zato sto je ovaj kao pun znanja a neznam kog sem sto prepisuje tj kopira tudje znanje pa ga ovde plasira kao svoje,a realno je samo najobicniji egoista.
sada kada ste mu vratili cin,vidim da se brzo i snazno vratio.ali dobro,potreba ljudi i jeste da negde bar budu bitni.
Slavisa pored toga nazalost igra duplu igru,tj dupljak u pokusaju,koji glumi za mene admina jer ima staz na ovom forumu tri petka, i prodao je tazz-a a predstavljao mu se kao neki drugar.
carlsson je ostao malo po strani sto bez obzira na situaciju i treba da ostane,ako je uopste to tako,ja nemogu da procenim.
tu neki bez kicmenjaci su progledali od kada nema TAZZ-a i poceli hrabro da iznose gluposti realne,lazu,i lagano vredjaju,a covek je jedini na svetu u sveri saab-a koji im je pomogao na sred ulice.dzabe naravno.ali uvek se dobro brzo zaboravlja.
sto se KIKI-ja tice koga takodje pominje neko u glupoj konotaciji mogu samo da kazem lepe reci jer bez obzira na njegov rad,naplacivanje i sisanje musterija mu nije u opisu posla.a decko ima drugova i musterija koliko neki nisu upoznali ljudi u svom praznom zivotu.
takvi sami najbolje znaju kakvi su ljudi ako se ta vrsta tako zove.
svi ostali koji su cutali 7 dana samo pokazuju da kad krene lavina onda su svi u napadu,pojedinacno sede u misjoj rupi.
treki,nisi ti druze uopste dolio ulje na vatru i tvoj post nemoze niko da obrise jer nisi nikoga uvredio vec izneo svoj stav.a to je dopusteno u demokrackom drustvu.
a oni koji pocinju recenicu sa vredjanjem imaju problem sa fondom reci i takvi naravno nisu za grupu a nisu ni za ovo da prodju naravno nekaznjeno.
svakako sam razocaran samo jednom bitnom cinjenicom sto se svi naravno prave budale jer je tazz otisao i zadovoljno trljaju ruke,ali vreme ce pokazati dali je to njihov ispravan potez.uzivajte i likujte svi kojima to znaci,saab forum je ionako zadnjih dana sluzio samo za licna prpucavanja,ponistavanja,brisanja i sl.
Love SAAB, never GM
- AERO
Boki - jel se ovo na mene odnosilo :
BOKI 900 je napisao: svi ostali koji su cutali 7 dana samo pokazuju da kad krene lavina onda su svi u napadu,pojedinacno sede u misjoj rupi.
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- Pridružio se: 05 Feb 2013, 00:00
znas da ne na tebe,i molim te ispravi stvar ako mozes jer ovo zaista nije ok.
Ne zbog TAZZ-a i njegovog statusa,on se sam obrisao ali smatram da je izgovoreno previse losih reci o coveku koji je pre svega drug.
Ako je brz,brzi smo mi mnogi,ako je nadmen,ima ovde mnogo nadmenijih,mene realno bas briga za ovo mesto da se nerviram kao prosli put kad sam revoltiran sebe obrisao,ali ovde aista postoje razliciti arsini koji su se primenjivali po licnoj varijanti,tebe AERO zaista dozivljavam kao jdinog koji je uvek bio kao balansna osovina cvrst i dosledan.hvala ti na tome,inace bi se i ja obrisao jer ovo nije za mene.
ovde ima svega u zadnjih mesec dana ,samo nema druzenja,razonode i pametnih postova.
Ne zbog TAZZ-a i njegovog statusa,on se sam obrisao ali smatram da je izgovoreno previse losih reci o coveku koji je pre svega drug.
Ako je brz,brzi smo mi mnogi,ako je nadmen,ima ovde mnogo nadmenijih,mene realno bas briga za ovo mesto da se nerviram kao prosli put kad sam revoltiran sebe obrisao,ali ovde aista postoje razliciti arsini koji su se primenjivali po licnoj varijanti,tebe AERO zaista dozivljavam kao jdinog koji je uvek bio kao balansna osovina cvrst i dosledan.hvala ti na tome,inace bi se i ja obrisao jer ovo nije za mene.
ovde ima svega u zadnjih mesec dana ,samo nema druzenja,razonode i pametnih postova.
Love SAAB, never GM
- Carlsson
Tacno takoBOKI 900 je napisao:ovde ima svega u zadnjih mesec dana ,samo nema druzenja,razonode i pametnih postova.
[link_open=http://www.saabclubserbia.rs]SAAB CLUB SERBIA[/link_open]
- AERO
Ok Boki - jel ima jos neko nesto .........Carlssone,mozda ti da napises nesto ako je tebi smetalo na forumu????
- Perkele
- Drug Član
- Pridružio se: 16 Apr 2012, 00:00
- Kontakt:
Sve sto sam rekao je istina, mogu da idem na detektor lazi ali necu dozvoliti da neko osporava to, pogotovo neko ko nije bio prisutan!!! Ako je tazz vama drug to znaci da mene nije slagao da mu je Sveta menjao lanac I stavio sraf???
- Slavisacs
- President Saab Club
- Pridružio se: 17 Okt 2012, 00:00
- Kontakt:
Ok.
Prozivanje.
Neosnovano.
Nema gangova,samo se trudimo da smirimo situaciju,posto smo Aero i ja ostali sami,a svi ostali su samovoljno otisli.KD i ja nismo nikad bili drugari(ne druzimo se privatno,osim na forumu),ali smo u dobri odnosima,kao sto sam sa vecinom vas.jedino sto smo malo vise saradjivali oko clanka,koji treba da izadje u Vrelim Gumama,a to je isto islo preko foruma i za forum.Nisam nikad nikog prodao,a nisam ni sad.Sve pokusavam da se situacija vrati u normalu.I nikad se nisam mesao u nijednu odluku bilo kog admina ni Tazzu niti bilo kome drugom,a pogotovo u zadnje vreme,jer sam bio okupiran boljim radom i prebacivanjem foruma.A ti niti bilo ko drugi,ne znate koliki je to posao i sad spekulisete i nagadjate zasto sam ja cutao.Verovatno zato sto nisam imao nista pametno da kazem i bio sam ubedjen,da do svega toga ne moze doci izmedju dva admina.Sve pise u Admin chetu,a posto ga ne vidis,mozes da spekulises i nagadjas.Ja sam za to da se stvari,kao sto je ova ne iznose u javnost,da se resi medju adminima u cetu i tako sam i postupao.I pozivao da se stvari tamo resavaju.Isto tako ja sam protiv toga da admini ili moderatori imaju samovolju i da se treba uvesti glasanje,za sve stvari koje su od znacaja za forum.Da opet nebi dolazilo do ovakvih stvari.Sta treba da dokazujem,mozda treba i ja da se obrisem?Mozda si to hteo da kazes?Mozda bih tako dokazao koga cenim,ja ustvari ni ne znam sta si hteo svime ovim da kazes?
A ovo su moje reci...Iz Admin Chat-a...Neke,a bilo je jos....
I da,ja do sad nikog nisam favorizovao,svako ko je dosao u Dobanovce je isao na kafu i casicu razgovora,sve cenim i sve postujem i ne zelim da me pljuje bilo ko i niko nema razlog,a ni povod da to radi.Jedino ako ga izmisli ili zamisli u svojoj glavi.A meni je dosta,da ja nekog molim i kumim da se vrati,neka radi ko sta hoce.Pogotovo posle ovakvih izjava.Ja znam sta sam ja uradio i koliko,meni je to dovoljno.Mozda i previse,tebi ako nije i ako ne vidis u nazad...Zao mi je.
Prozivanje.
Neosnovano.
Nema gangova,samo se trudimo da smirimo situaciju,posto smo Aero i ja ostali sami,a svi ostali su samovoljno otisli.KD i ja nismo nikad bili drugari(ne druzimo se privatno,osim na forumu),ali smo u dobri odnosima,kao sto sam sa vecinom vas.jedino sto smo malo vise saradjivali oko clanka,koji treba da izadje u Vrelim Gumama,a to je isto islo preko foruma i za forum.Nisam nikad nikog prodao,a nisam ni sad.Sve pokusavam da se situacija vrati u normalu.I nikad se nisam mesao u nijednu odluku bilo kog admina ni Tazzu niti bilo kome drugom,a pogotovo u zadnje vreme,jer sam bio okupiran boljim radom i prebacivanjem foruma.A ti niti bilo ko drugi,ne znate koliki je to posao i sad spekulisete i nagadjate zasto sam ja cutao.Verovatno zato sto nisam imao nista pametno da kazem i bio sam ubedjen,da do svega toga ne moze doci izmedju dva admina.Sve pise u Admin chetu,a posto ga ne vidis,mozes da spekulises i nagadjas.Ja sam za to da se stvari,kao sto je ova ne iznose u javnost,da se resi medju adminima u cetu i tako sam i postupao.I pozivao da se stvari tamo resavaju.Isto tako ja sam protiv toga da admini ili moderatori imaju samovolju i da se treba uvesti glasanje,za sve stvari koje su od znacaja za forum.Da opet nebi dolazilo do ovakvih stvari.Sta treba da dokazujem,mozda treba i ja da se obrisem?Mozda si to hteo da kazes?Mozda bih tako dokazao koga cenim,ja ustvari ni ne znam sta si hteo svime ovim da kazes?
A ovo su moje reci...Iz Admin Chat-a...Neke,a bilo je jos....
Mico,ajd ako imate neki problem izjasnjavajte se ovde,da nas ne gleda ceo svet....Sve stoji,ali bolje je ovde.....Pa raspravite sta imate...Ipak smo mi admini i treba zajedno da se drzimo i odlucujemo zajedno o svemu....to imajte na umu.Ne branim nikoga niti bilo koga osudjujem.Ali nastala je primetna pometnja na forumu i to treba da se resi.Na koji nacin,ni ja sam ne znam,ali mora.Steta je da nam covek ode,a pogotovo ako je admin u pitanju.Nema svadje,nema prepiranja,samo razgovor.Spustite loptu i daj da resimo nastali problem,ako mozemo.Ali da to bude ovde...Ja sam ovde krace od vas i ne bih da vam solim stvari,ali vidite sta je najbolje za forum.Manite se licnih razmirica,ako postoje.Ja pravo da vam kazem,sam toliko u ovome,oko sredjivanja da nemam vremena,da mislim o tome...KD treba da se vrati,ali mi tu ne mozemo nista,a mozda i mozemo,smislite nesto,od dalje rasprave ce sve da boli glava i nista necemo postici sa tim.Znaci samo hladne glave.
EDIT:
Naravno da je kvalitetan,covek,sa znanjem.Ja nisam uspeo.Covek je odlucio.Pokusao sam,ali mrka kapa.Mislim da ja, niti bilo ko, ne moze da ga vrati,mozda jedino da Tazz porazgovara sa njim. A mislim da ti to nece biti problem,posto si rekao da bi bilo i gore,da ga ne cenis kao coveka.Ako ga cenis i mislis da bi trebalo da se vrati,vidi i resi to sa njim.Ja sam neutralan u ovoj prici,nisam hteo ni onog dana da se mesam,ni kada je carlsson razalovao Kolju,a ni ti KDa,a ni danas da dovodim u pitanje odluku admina,ali ocigledno je da je steta pricinjena,samo treba videti kako je smanjiti i izvuci neku pouku iz nje...treba misliti na to kakve ce posledice takve odluke imati na forum,a ne donositi ishitrene odluke. Videti da se uvede neko glasanje oko banovanja i tako nekih bitnih odluka,bar oko stalnih i bitnih clanova,da odluka bude zajednicka i onda nastupamo kao tim i branimo svoj stav,ako je potrebno.Ovako ljudi misle da je nastala anarhija i razapinju,direktno i indirektno osudjuju Tazza,a sutra na Tazz-ovom mestu moze biti neko od nas.Znaci da odlucujemo zajedno.ja se trudim,da to bude tako...samo pogledajte koliko kacim u ovaj chet i pitam vas za sve zivo,da to bude zajednicka odluka...To nije tesko,bar meni.Iako ponekad zakacim i neku glupost,pa vas nerviram
I da,ja do sad nikog nisam favorizovao,svako ko je dosao u Dobanovce je isao na kafu i casicu razgovora,sve cenim i sve postujem i ne zelim da me pljuje bilo ko i niko nema razlog,a ni povod da to radi.Jedino ako ga izmisli ili zamisli u svojoj glavi.A meni je dosta,da ja nekog molim i kumim da se vrati,neka radi ko sta hoce.Pogotovo posle ovakvih izjava.Ja znam sta sam ja uradio i koliko,meni je to dovoljno.Mozda i previse,tebi ako nije i ako ne vidis u nazad...Zao mi je.
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
- Carlsson
Meni nista ne smeta...sve je sjajno
- Bagzi93
- Drug Član
- Pridružio se: 19 Feb 2013, 00:00
Ajde i ja da nesto napisem. Na forumu mi nista ne smeta i mislim da je ovo mesto gde svi mozemo nesto korisno da naucimo. Bilo mi je zao sto je KD napustio forum ,a isto tako mi je zao sto je sada Tazz napustio forum. Obojica su ljudi od kojih moze da se dobije puno korisnih saveta.
Pozdrav svima sa zeljom da forum nastavi sa radom u kompletnom sastavu.
Pozdrav svima sa zeljom da forum nastavi sa radom u kompletnom sastavu.
- Carlsson
samo da pozdravim covjeka i pozelim dobrodoslicukd23se4 je napisao:Zasad samo kratko jalvljanje - kucamo se veceras!
- kd23se4
- Site Admin
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
Kaze se ANLASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D1%80, a ne ALNASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B5%D1%80
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
- nik 900t
- Drug Član
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
au ljudi sta se sve izdesavalo nemogu da verujem ja kao ovca sam na starom forumu i vidim nikog nema ne kontam sta se desava kakav sam ja retard aaaa zove me danas slavisa i pita sta se desava nisam znao da se tazz izbrisao jbt kakva desavanja ja mislim da treba da se uskoro svi okupimo moze i na starom mestu lepo se svi vidimo kazemo sta mislimo u lice popricamo i idemo dalje a ne ovako znaci okupljanje uskoro ja cu poneti gajbu jelena i karton soka obecavam i doci cu sa saabom
Saab 900og