SAAB CAFFE
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
Re: SAAB CAFFE
smanjio sam u pikselima do dozvoljene dimenzije ali i dalje ima preko 50kb
All systems go, ready for takeoff!
- troll 9-5
- Pridružio se: 13 Mar 2012, 00:00
Gripi samo idi na stari forum i prekopiraj linkove za Attachment a avatar skini sliku na komp pa je upload-uj jer nece preko URL adrese.
- Slavisacs
- President Saab Club
- Pridružio se: 17 Okt 2012, 00:00
- Kontakt:
Probaj sad...poslao sam ti sliku...ako si hteo tu...ako ne posalji...pa cemo da resimo
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
- GRIPEN
- Astrotrain
- Pridružio se: 11 Maj 2013, 00:00
a šta se sad dešava sa starim forumom, oće on samo u jednom trenutku da bude ugašen?
- Perkele
- Drug Član
- Pridružio se: 16 Apr 2012, 00:00
- Kontakt:
Odlicno je sad! Svaka cast!
- treki
- Drug Član
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 00:00
Evo i meneeee.
Hvala svima na ekspresnoj pomoci oko aktivacije naloga.
Pocela frka da me hvata jer ne mogu da pristupim forumu.
Hvala svima na ekspresnoj pomoci oko aktivacije naloga.
Pocela frka da me hvata jer ne mogu da pristupim forumu.
Dobrodosli svi na STARO-NOVO mesto...
Polako, ima nas samo trojca koji radimo sve za vas. Tamo je bilo skoro pa automatski, ovde sve ali sve mora da se radi rucno, cena HOSTA i FULL PHP foruma...
Ali najvise sto Vam je smetalo je bilo a i meni je Pretraga, koja je radila neko vreme, a onda nije...
Bitno je da radi pretraga po meni, da mozemo da pretrazujemo, da trazimo pojmove, itd itd...
Niko od nas nije ADMINISTRATOR PHP-a, i ostalo sto sve ide sa tim...
Ucimo se...
POLAKO...
Po meni OGROMAN posao je uradjen za 10-15 sati...
Uspeli smo da migriramo kompletan 4um sa FREE forumotiona, sa koga nema mogucnosti downloada i backupa lokalno, na ovo...
Bolje da ne pricham koliko smo nas trojca citali, trazili, menjali skripte za posao koji nam je trebao da se uradi... prilagodjavali...
I na kraju uspeli... a da ne izgubimo ni jednog clana, ni jedan post.
Mislim da je odradjen Zmajski posao.
Zelim Vam ugodan Boravak, Koristite pretrage, uzivajte na VASEM mestu, i Vasem kutku na WEB-u.
TOliko od mene.
Veliki Pozdrav!
TAZZ
Polako, ima nas samo trojca koji radimo sve za vas. Tamo je bilo skoro pa automatski, ovde sve ali sve mora da se radi rucno, cena HOSTA i FULL PHP foruma...
Ali najvise sto Vam je smetalo je bilo a i meni je Pretraga, koja je radila neko vreme, a onda nije...
Bitno je da radi pretraga po meni, da mozemo da pretrazujemo, da trazimo pojmove, itd itd...
Niko od nas nije ADMINISTRATOR PHP-a, i ostalo sto sve ide sa tim...
Ucimo se...
POLAKO...
Po meni OGROMAN posao je uradjen za 10-15 sati...
Uspeli smo da migriramo kompletan 4um sa FREE forumotiona, sa koga nema mogucnosti downloada i backupa lokalno, na ovo...
Bolje da ne pricham koliko smo nas trojca citali, trazili, menjali skripte za posao koji nam je trebao da se uradi... prilagodjavali...
I na kraju uspeli... a da ne izgubimo ni jednog clana, ni jedan post.
Mislim da je odradjen Zmajski posao.
Zelim Vam ugodan Boravak, Koristite pretrage, uzivajte na VASEM mestu, i Vasem kutku na WEB-u.
TOliko od mene.
Veliki Pozdrav!
TAZZ
- Perkele
- Drug Član
- Kontakt:
Svaka cast na trudu, ja imam jos jedno zapazanje pa reko da pitam... Nekako mi malo postova staje na jednu stranu, jel moze to malo da se poveca?
Potreban mi je INSTRUMENT SAT- INSTRUMENT TABLA sa Aera ili sa 9-5 2.3 modela.... Ima TURBO pokazivac.
Ako neko ima....
Cena...?
Ako neko ima....
Cena...?
- Perkele
- Drug Član
- Kontakt:
Odlicno!
Imam ja sat, za manuelni menjac je, reci koliko ti nije puno pa da vidim jel mi se isplati da ga dam za toliko. A ima i Gripen, njegov je za automatski menjac ima one oznake na tabli da pise u kojem je modu.
Imam ja sat, za manuelni menjac je, reci koliko ti nije puno pa da vidim jel mi se isplati da ga dam za toliko. A ima i Gripen, njegov je za automatski menjac ima one oznake na tabli da pise u kojem je modu.
Ocu da testiram da stavim kod sebe... i da aktiviram turbo pokazivac. Mozda mi uste a mozda i ne...
Tako da ako radi i uspem nista nije puno. Ako ne uspem ... sve mi je puno. Reci sam.
Tako da ako radi i uspem nista nije puno. Ako ne uspem ... sve mi je puno. Reci sam.
- Perkele
- Drug Član
- Kontakt:
Znam ko je pokusavao i nije uspeo... Nije obrtaljka radila i ne secam se sta jos. Ja se isto nosim mislju da probam da ga udzudzim kod sebe ali samo ako bih nasao shemu i jednog i drugog bih se upustao u tako nesto. Znam samo da nisu ni dzekovi isti, ovaj sa turbo valjda ima dva dzeka a ovaj kao sto mi imamo ima jedan.
Ili da vidis sa Gripenom posto bi dao njegov sat pa da uzmes taj a ja da ti dam ovaj to jest da se menjamo, meni taman treba za automatski menjac ako budem probavao a tebi treba ovaj sto ja imam. Gripen je dosta povoljan sa cenama delova tako da bi to bila najbolja varijanta i svi bi dobro prosli!
Ili da vidis sa Gripenom posto bi dao njegov sat pa da uzmes taj a ja da ti dam ovaj to jest da se menjamo, meni taman treba za automatski menjac ako budem probavao a tebi treba ovaj sto ja imam. Gripen je dosta povoljan sa cenama delova tako da bi to bila najbolja varijanta i svi bi dobro prosli!
- Perkele
- Drug Član
- Kontakt:
Cuo sam se sa Gripenom, trazi mi 20e za km sat tako da ti imas moj za 20e ako ti odgovara nije nikakav problem...
Osgovara mi. Ali... kaem samo ako mogu da probudim Turbo. Necu da tvrdim 100 %, ali 99% Da cu uspeti. Kad mozemo da organizujemo sat?
- Perkele
- Drug Član
- Kontakt:
Turbo mozes probuditi bez ikakvih problema posto nine elektronicki vec ide kao svaka druga turbo cukica na crevo! Turbo ce da radi ali sta sa ostatkom? Opet 20e nine nista pa i da ne uspes nisi puno izgubio. Bacali smo mnogo vece pare na kojekakve gluposti.
Turbo sat nije na vakuum crevo. O tome se radi Milenko...
Ne mogu da objashnjavam.
Koja je tvoja godina?
Ako je DO MY02 odgovara mi...
Ako je posle, ima onda jedan dzek, to mi ne odgovara, necu da se petljam sa zichenjem, tachnije prepakivanjem dzekova, iako imam sheme, nije mi to problem, ali mi se NE GUBI vreme.
Lakse mi je da nateram da MIU radi koji je DO MY02. Nemam problem dzekova, ne gubi mi se vreme na to.
Onako mi treba 10-15 minuta... bez da rasturam bilo shta... Ovako bi mi trebalo barem pola dana, zbog prepakivanja dzekova.
Ne mogu da objashnjavam.
Koja je tvoja godina?
Ako je DO MY02 odgovara mi...
Ako je posle, ima onda jedan dzek, to mi ne odgovara, necu da se petljam sa zichenjem, tachnije prepakivanjem dzekova, iako imam sheme, nije mi to problem, ali mi se NE GUBI vreme.
Lakse mi je da nateram da MIU radi koji je DO MY02. Nemam problem dzekova, ne gubi mi se vreme na to.
Onako mi treba 10-15 minuta... bez da rasturam bilo shta... Ovako bi mi trebalo barem pola dana, zbog prepakivanja dzekova.
-
- Drug Član
- Pridružio se: 30 Mar 2012, 00:00
cao drugari .. lepo je ovde
jucer sam malo jurcao izgledalo je od prilike ovako :
http://youtu.be/pIwvLJX-Olg
jucer sam malo jurcao izgledalo je od prilike ovako :
http://youtu.be/pIwvLJX-Olg
- Perkele
- Drug Član
- Kontakt:
2003 je ovaj sat sto ja imam.
Sad gledah...
Pa i nije komplikovano da se prepakuje konektor...
Sad vec dolazim na ideju da mi ipak doneses MIU ali i samo sa KONEKTOROM!
A da bi ti radio sebi i tebi ce trebati konektor od Boze.
Znaci konektor sa recimo 10-15cm zice na njemu.
Jbg mora malko da se kasapi.
NE MORA DA SE MENJA ZICHENJE
Pa i nije komplikovano da se prepakuje konektor...
Sad vec dolazim na ideju da mi ipak doneses MIU ali i samo sa KONEKTOROM!
A da bi ti radio sebi i tebi ce trebati konektor od Boze.
Znaci konektor sa recimo 10-15cm zice na njemu.
Jbg mora malko da se kasapi.
NE MORA DA SE MENJA ZICHENJE
- GRIPEN
ako ja to nisam bacio...ako ima negde slike pa da butam sutra i trazim... Uglavnom zice sam vecinu sacuvao ali neke gluposti sam poseko i bacio.
- treki
- Drug Član
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 00:00
Ljudi jedan veliki i za posao koji ste obavili.
Kako se web development-om bavim za 'leba da zaradim, znam koliki je posao koji ste morali da uradite.
Ako ikad negdi zaglavite, a da ja mogu da vam pomognem, vicite.
Mada vidim da vam ide sveCki.
Kako se web development-om bavim za 'leba da zaradim, znam koliki je posao koji ste morali da uradite.
Ako ikad negdi zaglavite, a da ja mogu da vam pomognem, vicite.
Mada vidim da vam ide sveCki.
- nordmaschine
- Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:00
- NikolaNes
- Pridružio se: 09 Avg 2012, 00:00
jel ima sanse da se ugasi ovo crvenilo?
na starom forumu je bilo ako udjes u post prestaje da crveni, ovdje nikako
na starom forumu je bilo ako udjes u post prestaje da crveni, ovdje nikako
moj saab je vrh...samo da proradi