nik 900t je napisao:ovaj crni je stvarno bombona felne stakla unutra vrh .....haka ga samo menjac
A sta fali menjacu?Koliko sam propratio na ovom forumu menjaci nisu tako nezgodni kao automatici u Audiju, Bmw,i jos u nekim automobilima.
Ja nikad nisam imao aftomatika i uvek sam imao averziju od njih ali u zadnje vreme nesto mi ne zvuce lose,ne znam mozda je i od ovog toplog vremena:)
GRIPEN je napisao: Da ti nisi napisao ne bi znao o cemu se radi
Da znas!!! Sto ovaj "quote" ne radi kako treba?!?!
Radi normalno...GRIPEN je napisao:radio je samo prvi dan kako treba, cini mi se, od kad je malo promenjn forum...
Ovo je moj auto...Perkele je napisao:Brutalan auto za smesne pare, da je bila limuzina u pitanju juce ujutro bi ja isao da ga pogledam, karavan ne volim ali bas smesna cena za ovakvo auto!
Sveta je ovakvog sa tim branikom i farovima, bez ventilazije sedista, bez dvd, bez sklapajucih retrovizora, manuelni menjac, siva boja, stanje kao nov, neregistrovan, bez plina prodao pre par meseci za 5000e kesa! E, jedino sto je stavljen NOV motor bio u taj auto, pravi aero 250 konja, ali posto nije imao broj uvezli su ga na 2.0 pa je dobio pus 2.0 i to je mnogo pomoglo pri prodaji!
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gosta