I da promenis samo vozacevo sediste, pogledaj naslon za ruku na sta lici, meni je kozar uzeo 30e samo da mi na sedistu zameni jedno parce a ja mu doneo i kozu i sediste...
Imam ja neki enterijer sto sam kupio da imam za rezervu da imam parcad koze ako se mom neki deo pocepa, imam vozacevo sediste koje nije kao novo ali na spram ovog tvoj je bas mnogo bolje, njega ti mogu dati za 30e i delimicno si resio enterijer ako nadjes negde naslon za ruku koji nemam viska.
A imam i enterijer iz mog auta koji je perfektan, ocuvan je i izgleda kao da niko nikad nije sedeo u njemu, ali 200e je najniza cena ispod koje ga rodjenom tati necu dati.
Mozda mogu da ti nadjem broj od lika od kog sam ja uzeo ovaj drugi enterijer, nisam uzeo naslon za ruku pa da vidis kakav je, mada mislim da je bio los...
I jos nesto mozda i najbitnije, dajes ovaj auto za smesne pare, doplacujes i pozajmljujes dosta para da bio uzeo drugi krs koji je verovatno u malo boljem stanju od tvog, jos registracija 50.000 za 2.2??? Mora da se salis??? Na tvom mestu u ludilu to ne bih radio, pogotovo sto je saab auto za koji moras imati sa strane polovinu vrednosti auta u eurima za nedaj boze!