HOSTING I DOMEN ZA FORUM
- Dji
- Pridružio se: 06 Sep 2012, 00:00
Re: HOSTING I DOMEN ZA FORUM
Ja sam tek dve godine u Minhenu...
I itekako sam svestan situacije dole...
I itekako sam svestan situacije dole...
- saabvolvo
- Pridružio se: 14 Apr 2013, 00:00
Za dve god u minhenu se zaradi više nego u srbiji za 16 god....a troškovi veći,znam,rođen u stuttgartu
- Dji
- Pridružio se: 06 Sep 2012, 00:00
Nisam ništa loše mislio, samo mi je malo besmisleno da pričamo o problemu koji ti i ja ne možemo da rešimo.
Ko što rekoh ko nije pri kinti, uplati 200 dingera kao znak dobre volje, i to će da se ceni, više nego mojih 2000 dingera...
A i ko što Boki reče ništa nije obavezno, sve je na bazi dobre volje.
Ko što rekoh ko nije pri kinti, uplati 200 dingera kao znak dobre volje, i to će da se ceni, više nego mojih 2000 dingera...
A i ko što Boki reče ništa nije obavezno, sve je na bazi dobre volje.
- saabvolvo
- Carlsson
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
@Dji polako...sve tu ima u planu i programu
@saabvolvo iskuliraj malo
@saabvolvo iskuliraj malo
[link_open=http://www.saabclubserbia.rs]SAAB CLUB SERBIA[/link_open]
- saabvolvo
Ma iskulirao Carlssone malo me uhvatila nervoza,ja sam ti realan i gledam stvari onakve kakve jesu, a stvarno mislio po čoveku...
- saabvolvo
Boki.. idemo li na te ćevape u B.Luku...
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- Pridružio se: 05 Feb 2013, 00:00
Ne se sekiraj za mene.....
ja idem i sa spiskom i bez njega.....
dzaba prvi spisak bio,gledam samo ko je bio na licu mesta......
Tamo gde se nesto desava sa rajom koja voli saab sam tu.....
carlssone,kralju jedna sa poljevkom jacim za pocetak za mene
ja idem i sa spiskom i bez njega.....
dzaba prvi spisak bio,gledam samo ko je bio na licu mesta......
Tamo gde se nesto desava sa rajom koja voli saab sam tu.....
carlssone,kralju jedna sa poljevkom jacim za pocetak za mene
Love SAAB, never GM
- Carlsson
boki ti nemoj da se brines...u BL imas i smjestaj ako pozelis
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- Carlsson
znas kako se kaze...."nije beg cicija"
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- saabvolvo
To majstore,moraće mujina ćerka proširiti ćevabdžinicu...
- Slavisacs
- President Saab Club
- Pridružio se: 17 Okt 2012, 00:00
- Kontakt:
Do sad sam bio od reci...Pa i sad...Rekoh do kraja nedelje i evo me
Ovako stoje stvari...Jedini ljudi koji su se prihvatili da pokusaju da prebace forum su iz Euro-Net Hostinga.
Situacija je sledeca...izbacicu par citata...iz prepiske sa njima...da sad ne prepricavam...
Pa je tu bilo price...Pa onda...
Ja... Nismo se razumeli,ili...Da li bi unistili sadasnji forum...sa ovim prebacivanjem...Da li bi on ostao na ovom mestu i ovakav kakav jeste ili bi se on izbrisao ili poremetio(ovaj sto je kod njih)?Mi bi smo radili na tome da te podatke koje skinemo...ubacimo na vas host itd...ali nam je bitno da ostane ovaj forum sto je na njihovom netaknut.Nadam se da se sad razumemo?
Ako neko ceni moje misljenje...ovaj sadasnji hosting je vrlo zaheban i moze da uradi svasta...nakon svega sto sam procitao o njima...jos vise sam da se prebacimo na placeni hosting...Kao sto vidite rizici postoje...Euro-Net su jedni od deset koji su kod mene usli u uzi krug i na kraju ispali najvise fer - iskreni...ostali su obecavali kule i gradove...a ja znam da ih ne mozemo dobiti tako lako Jer sam video po netu da prebacivanje nije bas tako naivno...i da postoji mogucnost da ce na novom hostingu morati da se krene iz pocetka...Ali i u tom slucaju bi bili u dobitku...jer bili bi svoj na svome...Nema uslovljavanja...brisanja foruma i ostale stvari koje ovi sa sadasnjeg hosta znaju da sprovode...kada to njima odgovara...jer ga daju besplatno...
Princip po kojem se prebacuju...ili skidaju podatci je drugaciji...skidaju se clanovi,kategorije i postovi...na njihov host se instalira drugi forum...na koji se to ubacuje...sad sve zavisi od sadasnjeg hosta,kako ce i da li ce to teci kako bi trebalo da tece...
Cena hosta koji je nama potreban po njima je 72eur + provizija banke ili poste...Cena .rs domena je 19,50 eur + provizija...za prebacivanje ...gest dobre volje...kao sto kaze u gornjem citatu Znaci ukupna cena,a ne po clanu, bi iznosila 91,50 eur+ provizija
Cenio bih vase misljenje,sto ne znaci da cu ga uvaziti Ali zelm da znate kako stoje stvari...i da bi trebali da se bacimo na posao...ako hocemo nesto da zavrsavamo po pitanju ovoga Toliko od mene za sad.
Ovako stoje stvari...Jedini ljudi koji su se prihvatili da pokusaju da prebace forum su iz Euro-Net Hostinga.
Situacija je sledeca...izbacicu par citata...iz prepiske sa njima...da sad ne prepricavam...
To sto hoce da vam prebaci je gest dobre volje,,zato sto mi kao i vecina vrsimo transfer sajtova samo ako je panel na trenutnom hostingu istovetan nasem panelu i jedino tako se smanjuje broj problema koji mogu nastati.Forumation je free usluga (nije cak ni hosting) zato sto osim pristupa forumu nema drugog pristupa iz koga se mogu izvlaciti fajlovi i podaci,cak nemozemo ni vi ni mi znati ni na kojoj platformi i operativnom sistemu radi-usled svega toga uz sva upustva koja imaju na internetu moze doci (bilo ko da radi to "prebacivanje" ákoje ustvari i nije rebacivanje/transfer vec samo izvlacenje delova baze sa podacima) do problema i nemogucnosti da se to uradi 100% korektno-samim tim nemogu se predvideti eventualni problemi koji mogu nastati u takvom poslu-da je rec naprimer o forumu koji je na Cpanel serveru i nalogu na kom imate kompletan pristup to bi se uradilo veoma brzo cak i neosetno ali ovo je sasvim druga stvar i samim niko savestan ne moze reci zavrsicemo bez problema dajel casnu rec
Pa je tu bilo price...Pa onda...
Ja... Nismo se razumeli,ili...Da li bi unistili sadasnji forum...sa ovim prebacivanjem...Da li bi on ostao na ovom mestu i ovakav kakav jeste ili bi se on izbrisao ili poremetio(ovaj sto je kod njih)?Mi bi smo radili na tome da te podatke koje skinemo...ubacimo na vas host itd...ali nam je bitno da ostane ovaj forum sto je na njihovom netaknut.Nadam se da se sad razumemo?
Ne bi trebalo da se nista desi starom forumu.
Tako stoje stvari...Ako uspe uspelo...ako ne onda sve iz pocetka...ovaj forum ostaje...u svakom slucajuda instalaciji phpbb3 nije problem iu mozemo da instaliramo-samo treba da dostavite sta treba jos -verovatno mislis na neke modove koji tamo imaju-scve sto moze da se nadje moze da se instalira-ne naplacujemo nista instalaciju foruma phpbb3 i ako treba jos neki mod(naravno ako ih nije bezbroj ) a sa forumationa ono sto sam rekao sve sto moze da se izvuce i ako moze da se izvucxe to ce uraditi kolega
Nekadasnji vlasnik SABB 900
Ako neko ceni moje misljenje...ovaj sadasnji hosting je vrlo zaheban i moze da uradi svasta...nakon svega sto sam procitao o njima...jos vise sam da se prebacimo na placeni hosting...Kao sto vidite rizici postoje...Euro-Net su jedni od deset koji su kod mene usli u uzi krug i na kraju ispali najvise fer - iskreni...ostali su obecavali kule i gradove...a ja znam da ih ne mozemo dobiti tako lako Jer sam video po netu da prebacivanje nije bas tako naivno...i da postoji mogucnost da ce na novom hostingu morati da se krene iz pocetka...Ali i u tom slucaju bi bili u dobitku...jer bili bi svoj na svome...Nema uslovljavanja...brisanja foruma i ostale stvari koje ovi sa sadasnjeg hosta znaju da sprovode...kada to njima odgovara...jer ga daju besplatno...
Princip po kojem se prebacuju...ili skidaju podatci je drugaciji...skidaju se clanovi,kategorije i postovi...na njihov host se instalira drugi forum...na koji se to ubacuje...sad sve zavisi od sadasnjeg hosta,kako ce i da li ce to teci kako bi trebalo da tece...
Cena hosta koji je nama potreban po njima je 72eur + provizija banke ili poste...Cena .rs domena je 19,50 eur + provizija...za prebacivanje ...gest dobre volje...kao sto kaze u gornjem citatu Znaci ukupna cena,a ne po clanu, bi iznosila 91,50 eur+ provizija
Cenio bih vase misljenje,sto ne znaci da cu ga uvaziti Ali zelm da znate kako stoje stvari...i da bi trebali da se bacimo na posao...ako hocemo nesto da zavrsavamo po pitanju ovoga Toliko od mene za sad.
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
Ja se nazalost ne razumem mnogo u ovo,ali ako dobijamo unapredjenje u radu super,ako ovaj forum ostaje,a otvaramo nesto drugo onda je mozda bezveze,ako se uspesno cela ova prica samo prebacuje i unapredjuje onda ekstra.....
takodje me interesuje na kom nivou je ovo placanje od 100e?
mesecno,godisnje,trajno.....
u svakom slucaju ako ostajemo zainteresovani za ovo i ako se dogovorite vi koji se vise razumete u ovo da je to dobar i koristan potez tu sam da podrzim ovu stvar.
takodje me interesuje na kom nivou je ovo placanje od 100e?
mesecno,godisnje,trajno.....
u svakom slucaju ako ostajemo zainteresovani za ovo i ako se dogovorite vi koji se vise razumete u ovo da je to dobar i koristan potez tu sam da podrzim ovu stvar.
Love SAAB, never GM
- Slavisacs
- President Saab Club
- Kontakt:
Cena hostinga i domena je na godisnjem nivou Hvala na podrsci
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
- kd23se4
- Site Admin
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
@Slavisa - nema problema, samo da organizujemo prikupljanje love.....uplata na racun ili da damo nekom od nasih pa on da da tebi
Kaze se ANLASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D1%80, a ne ALNASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B5%D1%80
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
Da ucestvuje 20tak nas to je po 500dinara.sramota je da se to ne prikupi to brzo,i da krenemo u tu pricu.
Love SAAB, never GM
- Slavisacs
- President Saab Club
- Kontakt:
Nije problem skupljanje love...ko je u prolazu moze da me cima...pa da ostavi...ko je daleko...a hoce da uplati...neka mi posalje pp i poslacu mu moje podatke na koje da uplati...Moze i u posti preko br.telefona i postar mi donese... Kako je kome lakse... Samo da se svi slozimo oko ovoga...i da vidimo na cemu smo Hocu da ljudi znaju...ipak su to njihove pare... i njihova dobra volja i da shvate da ce jednom ovo i mnoge druge stvari koje su izrecene-napisane na forumu pomoci mladjim narastajima ljubitelja Saab-a kao i nama samima u nekim momentima.Ili ce te mladje generacije bar videti da smo bili slozni...oko onoga sto volimo... A to ce se sve postici unapredjivanjem... boljim cuvanem...ovih podataka...Nije to sve...to je samo jedna u nizu stavki koje bi potpomogle bezbrizniji i bolji rad ovog foruma...i pomoci da nas ljudi lakse pronalaze i mi sami da se lakse snalazimo na istom....i kao sto rekoh jos dosta stvari...Ja cu da zavrsim sve sto je do mene,sto je u mojoj moci Ostalo je na vama.
Da bi bili sigurni u ovo uplacivanje...neka svako ko uplati okaci uplatnicu...ili napise da je uplatio u ovoj temi...a ja cu potvrditi...tako da bi se lakse sagledao i pratio ceo proces...I da ljudi budu sigurni da lova nece zavrsiti u nekoj kafani
Da bi bili sigurni u ovo uplacivanje...neka svako ko uplati okaci uplatnicu...ili napise da je uplatio u ovoj temi...a ja cu potvrditi...tako da bi se lakse sagledao i pratio ceo proces...I da ljudi budu sigurni da lova nece zavrsiti u nekoj kafani
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
- Bagzi93
- Drug Član
- Pridružio se: 19 Feb 2013, 00:00
slavisacs
Cifra nije velika i stvarno bi bilo sramota da se ne prikupi. Sto rece Boki po 500 din da uplatimo pa ako treba jos ti trazi
Pusti ti meni br tel u pp pa cu ja sutra da ti posaljem preko poste. Ako ne bude nista od prebacivanja foruma ti popij pivo uz uslov da ga pijes sa nekim saabistom
Cifra nije velika i stvarno bi bilo sramota da se ne prikupi. Sto rece Boki po 500 din da uplatimo pa ako treba jos ti trazi
Pusti ti meni br tel u pp pa cu ja sutra da ti posaljem preko poste. Ako ne bude nista od prebacivanja foruma ti popij pivo uz uslov da ga pijes sa nekim saabistom
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- troll 9-5
- Pridružio se: 13 Mar 2012, 00:00
Cim TAZZ krene da pravi motorni solic dolazim kod njega da mu pomognem oko te igrarije i dajem pare za forum.
- NikolaNes
- Pridružio se: 09 Avg 2012, 00:00
samo javi kako da posaljem i pare stizu
moj saab je vrh...samo da proradi
- Slavisacs
- President Saab Club
- Kontakt:
Ok.Lepo ovo ide Nadam se da ce pare stici do mene u toku ove nedelje...pa mozda vec sledece budemo na novom forumu
Ne moras Tazz da se cimas...neka ucestvuju svi podjednako,da svi doprinesemo Da pokazemo koliko smo slozni i koliko nam znaci A ako prigusti,znam da racunam na tebe Ako bude zafalilo podelicemo ti i ja ...Uz neki nes...Za sad je dovoljna po crvena od svakog...Jedino ako neces da se sto pre zavrsi agonija Da das pa da ti kasnije refundiramo
Ti ces mi trebati za neke druge stvari...u koje nisam upucen
Ne moras Tazz da se cimas...neka ucestvuju svi podjednako,da svi doprinesemo Da pokazemo koliko smo slozni i koliko nam znaci A ako prigusti,znam da racunam na tebe Ako bude zafalilo podelicemo ti i ja ...Uz neki nes...Za sad je dovoljna po crvena od svakog...Jedino ako neces da se sto pre zavrsi agonija Da das pa da ti kasnije refundiramo
Ti ces mi trebati za neke druge stvari...u koje nisam upucen
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88