nisam kod istog coveka uzeo auto, 525 sam uzeo od srdjana (omega motors) dao mu 528 i kes, zatim 525 dao goranu (goran auto) kljuc za kljuc za a3, a3 prodao drugome, zatim vectru dao nikoli (dzoni auto) i doplata za saab
@troll
dobro si upoznat sto se tice eclipsa

od sase je otisao kod raleta gumetine on je hteo da ga pakuje na turbo, ali ga je zamenio sa vladom za 944 turbo, a ja eclipsa uzeo od vlade, odlican je bio, ali ni kod mene dok je bio klima nije radila, ali sam nastavio da ga odrzavam u stanju kako zasluzuje, ja sam ga prodao sa 100.000 u arilje nekom mladjem liku uzeo corsu i kes, kratko nakon toga eclipse je zavrsio kod preprodavca u trsteniku, ja sam isao da ga gledam prosle godine hteo sam da ga vratim, ali kada sam video u kakvom je stanju auto mnogo sam se razocarao i odustao. auto je i sada u trsteniku kod nekog drugog lika i cujem da ne zeli da ga proda...
svakodnevno pratim oglase, i cekam kad ce eclipse o5 da izadje na prodaju, pretpostavljam da ga sadasnji vlasnik sredio i odrzava propisno cim ne zeli da ga prodaje, ako bude u stanju kako je otisao od mene ili za nijansu losiji, rado cu ga vratiti nazad, ali onda vise iz mog dvorista nikad nece izaci...