al cu da ih prodam, malo da menjam
Bagzi imas PP
Bagzi imas PP
ali nas je malo,pre 10 god.sam imao 124 200 benzin-plin 1992 god. auto kao nov zaista,ja ga kupio za 5500 eur,vozio 2 god.(smorio me jer je užasno mrtav)
i rešim da ga prodam.Odem na bubanj potok i u skladu sa ponudom stavim neverovatnih 5900 eur.
u 8 sati morao zaključati kola jer sedao ko god je naišao,a dvojica koji su se tu muvali pola sata priđu i kažu
nudim 5300,jel može, a ja
naravno da može.Čovek me odbacio kući kod sebe,dao lovu,došao za dva dana da ga prevede i otišao,toliko sam ga brzo prodao da sam posle nedelju dana kretao u garažu po kola,nisam bio svestan da sam ga prodao
a volvo i saab ću prodati kad 
saabvolvo je napisao:pre 10 god.sam imao 124 200 benzin-plin 1992 god. auto kao nov zaista,ja ga kupio za 5500 eur
Pa ona i sad kosta toliko 

da li je dao silne pare za to
ili fora neznam ali auto jeste vrh,e sad da li ima takvih da kupe neznam,i ja bih,pošto volim oldtajmere dao 6000 za 1955 god. mečku 180 ali nemam,tako će i crnac dobiti te pare za jedno 20 god.kad mu mečka bude najbolja u jevropi 

,a posebno felne.TAZZ je napisao:@ Sale...
Auto moooooozda vredi 1950evr... Ako je u stanju kao pre jedno 12 meseci...

..... i idi skidaj tamo sve sta ti treba 

Upoznali smo se, mislim da si skapirao kakav sam covek(Tazz takodje) ovo pitam jer ne znam i nije mi namera da se prepucavam, niti ce mi ikada biti. Od mene imas samo

Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta