Sve informacije o stanju na trzistu polovnjaka ces dobiti od clana Boki 900
A od svih nas jedno veliko SRECNO

Astrotrain je napisao:aha,
U karoseriji 9-3 skroz korektna.Beograd plafon 7L normalne voznje....otvoren put smesno.Astrotrain je napisao:a zanima me još jedna stvar. Kolika je potrošnja tom 2.2 tidu? nailazio sam na različite odgovore...
jel se znamo možda? :DAERO je napisao:Astrotrain je napisao:aha,![]()
Mudro zbori cika AeroAERO je napisao:Sve informacije o 2.2TiD( do najsitnijih detalja) ces dobiti od clana kd23se4.
Sve informacije o stanju na trzistu polovnjaka ces dobiti od clana Boki 900
A od svih nas jedno veliko SRECNO![]()
Ja sam cuo toliko o problemima sa tom Bosch pumpom, a nisam upoznao jos nikoga licno ko je imao problema. Ali ajde da podjemo od najgoreg i 3 meseca posto si kupio sljus ode pumpa, imaju 2 kvara:Astrotrain je napisao:Zanima me da li je stvarno TOLIKO velika šansa da ti umre ta famozna boš pumpa... Nekako sam stekao utisak da čim kupim auto, to ima da umre, kakav sam baksuz :D
kul, imam običaj da se brinem o svojim kolima. Nadam se lepomkd23se4 je napisao:Ja sam cuo toliko o problemima sa tom Bosch pumpom, a nisam upoznao jos nikoga licno ko je imao problema. Ali ajde da podjemo od najgoreg i 3 meseca posto si kupio sljus ode pumpa, imaju 2 kvara:Astrotrain je napisao:Zanima me da li je stvarno TOLIKO velika šansa da ti umre ta famozna boš pumpa... Nekako sam stekao utisak da čim kupim auto, to ima da umre, kakav sam baksuz :D
1) kvar kompjutera - popravlja se u medjuvremenu od barem trojice u Srbiji - mislim da je cena oko 120€
2) kvar same pumpe - ovaj kvar samo se izgleda desava kod nas - na nemackim forumima nisam 3 godine cuo da je neko imao problem - mislim da je glavni razlog sto se ovde rado vozi na rezervi tj. pumpa nema hladjenja i jos gore, ako kola ostanu bez corbe strada jer se "podmazuje" vazduhom - popravka pumpe u dizel servisu u Umci kosta 400-500€ sa sve vadjenjem i vracanjem
E sad, ako sam upravo nabrojao KATASTROFA SCENARIO sa najgorim posledicama, a kada znamo da generalna na B205/235 kosta 1500eura (koliko god neki hteli da ulepsaju - to je cena + nije sigurno da ce motor da radi kako treba i posle toga) - dakle ljudi, o cemu mi bre ovde trosimo zube ?!?!
Moja dva 2.2 TiD imaju predjeno oko 260.000km - jedina intervencija na Bosch pumpi je sto je Viktor cistio dzek kod moje devojke jer je ovaj poceo da slinavi (pukao neki silikonski jastucic, pa je imao CE)
troll 9-5 je napisao:Kad neko trazi 1500+e za juga 2006 sa pezoovim motorom ili golfa 3(od opreme ima upaljac i pepeljaru i retrovizor sa suvozaceve strane) sto ne bi ti uzeo 2500-3000e....tako ti je kod nas![]()
Nemoj da se ljutis,ali SAAB jeste egzotika.Ako ga poredimo sa puntom u cenovnom rangu,prosecan Srbin punta MOZE da odrzava,a saab-a ne.Astrotrain je napisao: Ovde ljudi razmišljaju da je Saab "Egzotika" i da su delovi skupi do te mere, da ćeš instant bankrotirati...![]()
Nema tu nekih pravila. Evo pre 2 godine ode mi manzetna - za Opel Vectru C kostala 45€ u Euro07, dok sam za Saab kupio za 35€.......sada sam se opametio i kupio iz nemacke za 14€, pa nek se nadjeAstrotrain je napisao:Čini mi se da podatak kaže da su delovi za saab, 10% skuplji od delova za opel.
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gosta