Ja se bas ne slazem u potpunosti sa tobom.Nije to to,nego si ti U STARTU znao sta je to,i da to nije golf2,i hteo si bolje vece i udobnije a da pritom trosi 6 na 100,i na to si samo suzio krug na Swede,te si tako dosao do tvog auta.
Prvog soma si "popusio" u startu jer si ga kupio skuplje nego sto je bilo moguce,a druga dva svojom krivicom,sto ti nazivas bolescu (a ja tako ne mislim).
Taj auto nije kupljen za trgovinu.Ta marka nije marka kojom se trguje na Srpskoj sceni polovnjaka.CIM SI to pomislio - ceh moras da platis.Ako ti razum preovlada,ti te pare neces baciti,vec ces se u sreci i veselju voziti u tom autu jer je DOBAR !!!
Ako ne mislis tako - tri somica pa pa 100%(rekoh ti odmah u predhodnoj poruci).Ne znam kako pare zaradjujes ali sta god da radis 3 soma je tri soma.Cesnu da si iznajmio iz rent-a cara ,za ovo vreme kolko je kod tebe "malisa",kostala bi te manje.......prema tome - sedi vozi i nakrivi kapu kad zamenis vakum.
U suprotnom,poklonices nekom dobar auto a ti kupiti drugi i u taj drugi opet survati 3000e koje nikad vise neces videti.Bez obzira sto znaju vozaci golfa sta je Volvo
Budi pametan - prijateljski savet