Carlsson je napisao:kd...nema turba

Carlsson je napisao:kd...nema turba
Cigla je auto koji to radi. Obavezno. Živim kraj vrtića pa znam.illswitch je napisao:ja mislim da će se ljudi tebe bojati na cesti, nikakvu "moć" nećeš morati demonstrirati, svi će bježati glavom bez obzira! djeca će plakati, neki će povraćati, ali to su sve nuspojave koje su prirodne i normalne![]()
Nemoj da nam kvari flotu sa volvomGRIPEN je napisao:Carlssone cestitam, da te dobro sluzi pa da ti dosadi i kupis Saab-a![]()
Svidjaju se meni ove cigle samo da su neki jaci motori a ne ovi od kombajna![]()
Aj prebacite ovo sve u "Nasi ljubimci" bice preglednije
A čuj...ne mora mu dosaditi Volvo da bi imao Saab, najbolje je vidjeti ih zajedno. ;)GRIPEN je napisao:Carlssone cestitam, da te dobro sluzi pa da ti dosadi i kupis Saab-a![]()
Taj motor je sjajan za "stage 0" Ciglu - kulturan je i neuništiv dok se sredi ostatak Cigle, a jednostavan do bola.GRIPEN je napisao:Svidjaju se meni ove cigle samo da su neki jaci motori a ne ovi od kombajna![]()
Odlično rečeno.kd23se4 je napisao:Iskljucivost prilici vise nekim drugim narodima, a najmanje svedjanima
Mislim da je već neko napisao, da "pojasnim" - time se uključuje/isključuje overdrive, "reduktor", koji je fizički izvan kućišta mjenjača, te daje prenosni odnos od 0.79, naspram 1.0 četvrte brzine...nije ljubitelj naglih ubrzanja, ali je jako fina i praktična stvarčica pošto malo pustiš gas i šaltaš bez kvačila...lijepo klizi i tako to.saabBL je napisao:Ma mala sala, vozao sam se u Ogijem u tom sokocalu. Ma auto lebdi tacno miluje bubrege. Najvise sam se nacudio mjenjacu i njegovoj rucici koja ima gumbic da automatski presalta u petu bez obzira sto je rucica i dalje u poziciji 4 brzine. Fenomenomenalno
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost