Iako sam imao veliku zelju da ga dovezem nisam ja isao po njega,steta,nisam mogao zbog posla,dva druga su otisla za Nemacku po nekog golfa pa su tako i uzeli saab-a,uglavnom umesto mene su zavrsili svu papirologiju sjeli u golfa i saab-a i krenuli za Podgoricu.
Ludaci u krenuli u 17h iz Frankfurta bez spavanja vozili neprekidno i sutradan u 18h su bili u PG,isli su preko Madjarske i BG.
Do sada sam imao mercedesa w124,bmw e36 i volva,sve sem volva su bili jaci benzinci,sa ni jednim od tih auta ne mogu da ga uporedim.U subotu sam se citavu noc vozao po gradu,ne mogu da opisem taj osjecaj,potpuno drugaciji od svih auta koje sam prije vozio,jednostavno tako je udoban i lako se vozi da nemam nikakav osecaj na kakvom sam putu,zamislite da sednete u auto i neko vas sa citavim kolima podigne na dizalicu i da tako vozite,kao da je citavi auto u vazduhu,volan apsolutno nema nikakav otpor,u krivine skoro da se karoserija i ne naginje,koliko god brzo da udjem u neku krivinu imam osecaj da bi mogao duplo brze,koliko god brzo da idem gde okrenem volan od tu ode...sad bi mogao da pisem citavi referat o tom osecaju u voznji,uglavnom ja sam odusevljen zato jedva i cekam da pocnem bas da ga vozim.
Ovo su slike ispred moje zgrade,ovako izgleda auto koje je preslo 2000km,e da i ovo su mu zimski tockovi koji su uzasno ruzni: