SAAB CAFFE
- Carlsson
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
Re: SAAB CAFFE
odoste u off....a imate kafanu
[link_open=http://www.saabclubserbia.rs]SAAB CLUB SERBIA[/link_open]
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
- Pridružio se: 05 Feb 2013, 00:00
izgleda da je tako bozo
Perkele vozio pre dva meseca 530d futura,automatik,nema dalje auto slazem se ali samo ako ne izleti vanredna intervencija.kazu ljudi to kad se zaredjaju kvarovi trnu zubi.trosi po bg-u bogami 12,otvoren put oko 8.5 kad si pazljiv a sa tim autom nemozes biti pazljiv jer leti,odlama kako ide,prodadoh ga brzo,jer je bio top.covek koji je uzeo kaze terao je u servis svakog predhodnog svaki je plakao za 1000evropskih odmah.i nevalja prva serija e60 2003-2004,kazu tek od 2005 su mu izlecili neke fabricke anomalije sa menjacem i strujom.
u svakom slucaju vrhunski prevoz za koji je potrebno da budes spreman na snazna odrzavanja.8lit ulja u motor i menjac,filteri,separator uljnih para i jos ponesto 600- 650e lako dotakne
Perkele vozio pre dva meseca 530d futura,automatik,nema dalje auto slazem se ali samo ako ne izleti vanredna intervencija.kazu ljudi to kad se zaredjaju kvarovi trnu zubi.trosi po bg-u bogami 12,otvoren put oko 8.5 kad si pazljiv a sa tim autom nemozes biti pazljiv jer leti,odlama kako ide,prodadoh ga brzo,jer je bio top.covek koji je uzeo kaze terao je u servis svakog predhodnog svaki je plakao za 1000evropskih odmah.i nevalja prva serija e60 2003-2004,kazu tek od 2005 su mu izlecili neke fabricke anomalije sa menjacem i strujom.
u svakom slucaju vrhunski prevoz za koji je potrebno da budes spreman na snazna odrzavanja.8lit ulja u motor i menjac,filteri,separator uljnih para i jos ponesto 600- 650e lako dotakne
Love SAAB, never GM
- kd23se4
- Site Admin
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
Moj bivsi sef je za e60 525d kod radulovica platio prvi servis 700€
Kaze se ANLASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D1%80, a ne ALNASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B5%D1%80
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
-
- Pridružio se: 17 Jan 2013, 00:00
Petica je vrh auto jos sa matikom Ide kao metak
Mom tetku je zviznuo 3.0 d motor jedanput a matik dva put na ganc novom x5 prve generacije koji je redovno servisirao kod Radulovica ali ga je ganjao zestoko. Hebi ga cova je pre njega vozio 9000 x2 i to nasvirane do haja pa umislio da moze Bmw ono sto moze Saab
Mom tetku je zviznuo 3.0 d motor jedanput a matik dva put na ganc novom x5 prve generacije koji je redovno servisirao kod Radulovica ali ga je ganjao zestoko. Hebi ga cova je pre njega vozio 9000 x2 i to nasvirane do haja pa umislio da moze Bmw ono sto moze Saab
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
bla bla bla aaaa
to ti pricam
bilo je putuj igumane
bilo je putuj igumane
Poslednji put menjao 1 dana BOKI 900, izmenjena 13 puta
Love SAAB, never GM
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
bla bla bla aaaa
Nema tu nikakvog lukavstva... koji god da kupis slicnog godista, slicnog motora iste klase, slicna ce ti biti cena za servise...
All systems go, ready for takeoff!
- kd23se4
- Site Admin
eee, al ovo bio mali servis!!!
Znam da sam ih ko revizor ispitivao sta kosta koliko, pomenuse 2 filtera za klimu, svi filteri i ulje - I TO JE SVE!
E da, u racunu pisalo cena radnog sata 3500RSD - ovo je bilo 2007!!!
Sada je u Autokomercu oko 4.000!
E da, na vrh svega toga u Radulovicu su sipali 5W40 mada BMW trazi iskljucivo da se sipa 0W30 - ne secam se sta se desilo, al mislim da sam se zakacio s nekim tamo oko toga i rekao nesto tipa da treba da im se oduzme licenca.
Posle im se desio Miskovic i Delta motors
Znam da sam ih ko revizor ispitivao sta kosta koliko, pomenuse 2 filtera za klimu, svi filteri i ulje - I TO JE SVE!
E da, u racunu pisalo cena radnog sata 3500RSD - ovo je bilo 2007!!!
Sada je u Autokomercu oko 4.000!
E da, na vrh svega toga u Radulovicu su sipali 5W40 mada BMW trazi iskljucivo da se sipa 0W30 - ne secam se sta se desilo, al mislim da sam se zakacio s nekim tamo oko toga i rekao nesto tipa da treba da im se oduzme licenca.
Posle im se desio Miskovic i Delta motors
Kaze se ANLASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D1%80, a ne ALNASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B5%D1%80
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
- GRIPEN
- kd23se4
- Site Admin
bas!
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
- troll 9-5
- Pridružio se: 13 Mar 2012, 00:00
Ako ovako nastavite pocecu da razmisljam ponovo o BMW E39 ili E46
- Carlsson
drugari...je l' moze jedna usluga?
da mi neko provjeri koliko je para nov iPhone 3gs u BG?
da mi neko provjeri koliko je para nov iPhone 3gs u BG?
- GRIPEN
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-malioglasi/22
evo drugar imas ovde
evo drugar imas ovde
- Carlsson
hvala gripen
pa da li je moguce da je skuplji nego kod nas?
pa da li je moguce da je skuplji nego kod nas?
- GRIPEN
Neznam stvarno, ne zanima me Iphone pa ne pratim cene...
Uglavnom, ovaj sajt ti je najbolji za mob tel u Srb
Uglavnom, ovaj sajt ti je najbolji za mob tel u Srb
- GRIPEN
Dal ce da me smaraju preko (madjarska, austrija, nemacka, svajcarska, francuska) za atest za plin? Imali ko neka iskustva?
E da, i za medjunarodnu vozacku dozvolu?
E da, i za medjunarodnu vozacku dozvolu?
- Carlsson
aj ako neko zna vise za iPhone...neka napise
gripene sto se tice medjunarodne...znam da madjari, austrijanci i svajcarci ne traze, a za francuze i njemce ne znam
gripene sto se tice medjunarodne...znam da madjari, austrijanci i svajcarci ne traze, a za francuze i njemce ne znam
- Perkele
- Drug Član
- Pridružio se: 16 Apr 2012, 00:00
- Kontakt:
Carlsson-e, iPhone 3GS neces naci nigde nov posto se vec sigurno 2 ako ne i vise godina ne proizvodi!
- Carlsson
Grjesis silno...prestao se proizvoditi u septembru 2012. godine
- troll 9-5
- Pridružio se: 13 Mar 2012, 00:00
Imao sam 3gs 16gb, zadnja plastika lako puca kod konektora (skoro da ne mozes naci tel bez te naprsline) + se lako grebe, baterija onako dan-dan ipo i to da ga ne arcis nesto preterano, ako koristis navigaciju,tu ces imati problema s'njim jer ako ima ipod-ov baseband (jedino sa tim bb je mogao da se otkljuca da radi na svim mrezama- ali gubis gps) mislim na ovaj bb(06.15.00) uspeli su da urade downgrade na 5.13.04 ali nekima svejedno gps nije hteo da radi( npr. meni) upalim gps ja sam u Zemunu a pokazuje da sam u Krnjaci... Kamera 3MP...slike su blagi krs, nema blic, Taj telefon je samo statusni simbol i nista vise, realno ne vredi ni 70 evra a zakucali su neki cenu i preko 180e Cetvorka je 100x bolja ali jos uvek je previsoka cena! Preporucujem ti od srca da ne bacas pare na njega, ako mozes uzmi iPhone4 PRAVI SIM FREE jer onda nemas zahebancije sa gevey karticom ili Android, ako te zanima nesto pitaj me slobodno
I da ono sto vidis u oglasima, :" Kao nov, star 6 meseci...", trazi mu racun... bas me interesuje sta ce ti reci
I da ono sto vidis u oglasima, :" Kao nov, star 6 meseci...", trazi mu racun... bas me interesuje sta ce ti reci
- BOKI 900
- Wheeler Dealer
Carlsson-e dobro ti zbori zemunac....
uzmi 4-orku ili 4s,jeste skuplji ali to su dva sveta.nosio sam oba pa ti mogu reci da je mnogo velika razlika izmedju tih aparata.ako mozes da skupis oko 400evropskih mislim da je toliko sada 4 ili 4s.
sajt koji ti je dao gripen je odlican za poredjenja i slike ali cene su nerealno visoke na tom sajtu.sve to imas dosta jeftinije na veleprodaji kod mog druga.posebno ako te interesuje neki samsung,nokia,sony....znam da je sada s3 plavi nov,375e.
uzmi 4-orku ili 4s,jeste skuplji ali to su dva sveta.nosio sam oba pa ti mogu reci da je mnogo velika razlika izmedju tih aparata.ako mozes da skupis oko 400evropskih mislim da je toliko sada 4 ili 4s.
sajt koji ti je dao gripen je odlican za poredjenja i slike ali cene su nerealno visoke na tom sajtu.sve to imas dosta jeftinije na veleprodaji kod mog druga.posebno ako te interesuje neki samsung,nokia,sony....znam da je sada s3 plavi nov,375e.
Love SAAB, never GM
- Perkele
- Drug Član
- Pridružio se: 16 Apr 2012, 00:00
- Kontakt:
Ja imam servis telefona i nisam godinama video nov 3gs, cak ni 4 nisam video nov ne pamtim od kad, sad su aktuelni 4s i petice. Bas ove nedelje sam radio dve petice i nekoliko 4s i jedan polovan neki sav izubijan 4. 3gs je smesan telefon koji je pregazilo vreme, i petica je smesna sprem konkurencije a kamoli 4 i 4s. 3GS ima mali premali ekran od 3.5 incha kome se vide pixeli koliko losu rezoluciju ima, sto kaze troll grebe se i puca samo kad ga pogledas a ne nesto vise. Moj savet ti je da batalis iphone i uzmes android koji je mnogo laksi za koriscenje i sve je jednostavnije nego na iphone.
Ja recimo uvek nosim teleofon koji je exluziva i koji je najjaci u datom momentu, cim izadje jaci uzimam maltene prvi koji se pojavi na oglasima, dovoljno je da ti kazem da ne nosim iphone vec cini mi se 4 goidne, zadnji koji sma imao je 3GS sa starim boot do 32 nedelje te godine koji je kostao 100e vise od 3gs sa novim boot zbog toga sto je imao untethered jailbreak za razliku od novog boota koji nisi smeo da gasis. Kad je izasao HTC HD2 pozdravio sam se sa iphone i nikad vise u zivotu ga necu nositi jer je prevazidjen, smesan i sto ga nose sve neki sumnjivi feminizirani muskarci i neke u glavu udarene dame sumnjivog morala! A NISTA ne znaju na njega, ni video klip da ubace, ni slike, ni muziku ni nista, samo je bitno da ga imaju, ko ih zove a nije sa +381 memorisan ne izlazi im ni ko ih zove ni salje sms, ako imaju gevey ili x-sim, r-sim i ako nije uradjen JB i ako ne instaliraju callerid fix kako god da je neko memorisan ne izlazi ni ko te zove ni koga ti zoves i ljudi trpe te budalastine ne znjau ni oni zasto. Toliko o tom smecu od telefona!
Ja recimo uvek nosim teleofon koji je exluziva i koji je najjaci u datom momentu, cim izadje jaci uzimam maltene prvi koji se pojavi na oglasima, dovoljno je da ti kazem da ne nosim iphone vec cini mi se 4 goidne, zadnji koji sma imao je 3GS sa starim boot do 32 nedelje te godine koji je kostao 100e vise od 3gs sa novim boot zbog toga sto je imao untethered jailbreak za razliku od novog boota koji nisi smeo da gasis. Kad je izasao HTC HD2 pozdravio sam se sa iphone i nikad vise u zivotu ga necu nositi jer je prevazidjen, smesan i sto ga nose sve neki sumnjivi feminizirani muskarci i neke u glavu udarene dame sumnjivog morala! A NISTA ne znaju na njega, ni video klip da ubace, ni slike, ni muziku ni nista, samo je bitno da ga imaju, ko ih zove a nije sa +381 memorisan ne izlazi im ni ko ih zove ni salje sms, ako imaju gevey ili x-sim, r-sim i ako nije uradjen JB i ako ne instaliraju callerid fix kako god da je neko memorisan ne izlazi ni ko te zove ni koga ti zoves i ljudi trpe te budalastine ne znjau ni oni zasto. Toliko o tom smecu od telefona!
- Carlsson
Ja vec imam 4S....ali hocu i trojku
Sala...htio sam za sestru 3GS, ali kako vi rekoste onda bi bilo bolje(i skuplje) da joj dam 4S, a sebi da uzmem 5
Sala...htio sam za sestru 3GS, ali kako vi rekoste onda bi bilo bolje(i skuplje) da joj dam 4S, a sebi da uzmem 5
-
- Pridružio se: 17 Jan 2013, 00:00
Ma dobri stari SE w595 Zazvoni javis se i kraj,pre sam voleo da se hurcim sa tel sada jok. Kad malo bolje pogledas svi imaju istu opciju,javljanje i slanje smsa. A imam samsung tab 10.1 i njega koristim kada mi trebaju kojekakve poslovne zezancije. A da mislim dal cu negde pijan u kaficu zaboraviti tel od 400e i trezniti se istog momenta...ne ne i ne
- GRIPEN
Najnize cene telefona su bas na ovom sajtu, za isto toliko ima S3. Svi ti prodavci se oglasavaju na Mobilnom svetu.BOKI 900 je napisao: sajt koji ti je dao gripen je odlican za poredjenja i slike ali cene su nerealno visoke na tom sajtu.sve to imas dosta jeftinije na veleprodaji kod mog druga.posebno ako te interesuje neki samsung,nokia,sony....znam da je sada s3 plavi nov,375e.
Perkele je napisao:... Toliko o tom smecu od telefona!
- treki
- Drug Član
- Pridružio se: 26 Jun 2012, 00:00
ajFuj je sve sto cu ja reci.