Evo malo slicica sto sam uspeo danas da uslikam.
Dan i nije bas idealan za slikanje, al ajd', popravicemo.
Ukoliko bilo koja slika izgleda bezveze, odsecena i sl. admini slobodno brisite.
Jedino sto je doslo s autom, osim samog auta, jeste jedan SAABov tepih oridzidzi.

Unutrasnje kvake su plasticne i moraju biti zamenjene metalnima, pod obavezno.
Kao sto se vidi, volan je u donjem delu dosta ofucan i to me malko nervira.
Danas, ispred SAABOTER servisa.
Motor da se kd onesvesti. Posle riknjavanja, prebacen na b204 konfiguraciju.
Ulubljenje odmah iza levog krila, ono krilo sto je druge boje, tako da je to ostatak od nekog krkanja u holandiji.
Boja je pocela da se ljusti sa maske i to planiram na prolece da sredjujem.
Mojih ruku delo. Zadnja vrata sa suvozaceve strane, prislonio se uz branik drugog auta kad sam parkirao. E tad sam se bas iznervirao.
Jos jedno moje maslo, branik sa suvozaceve strane. Krknuo znak za parking kad sam se isparkiravao, a pricao u isto vreme na mob. Naravucenije, ne pricati u kolima dok se isparkiravas.
Naprsli donji deo zadnjeg desnog fara, takav stigao iz holandije.
U donjem levom uglu slike vidi se ulubljenje, ne znam od cega je, isto stiglo iz holandije.
Postoje jos tri, ali manja, u ravni sa zadnjim znakom ispod spojlera.
Ogrebotina na zadnjim vratima na vozacevoj strani. To je takodje stiglo iz holandije.
Prednji levi far zamagljen. To isto moram da resim.
Prednje levo krilo tamno sive boje.
Ko da su ga od 3 razlicita saab-a sklapali turci u 'olandiji na tom placu u Roterdamu.
Znak na haubi poceo da se ofucava. Takodje mora biti zamenjen.
Zadnji znak na gepeku. U solidnom je stanju, mada nije perfektan, ali je ok i nije jos uvek ofucan.
Eto ukratko sve cega sam se setio da slikam, a da je mozda zanimljivo.
Kada bude bilo malo lepse vreme, potrudicu se da bude i neko manekensko slikanje.