AUTOPROMET

Svi saab servisi, utisci, saveti, pitanja i odgovori
Korisnikov avatar
AERO
Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00

AUTOPROMET

Postod AERO » 16 Nov 2012, 21:44

Postovani clanovi !!!
Po uzoru na ostale forume koji se fokusiraju na odredjenu marku,tako i mi otvaramo temu koju nismo imali do sada - "SAAB servisi".
Svrha ove teme je da druge vlasnike Saab-a sa manje iskustva informise o odredjenom servisu/majstoru. Zelimo da cujemo za koje modele je pomenuti servis dobar, gde su dobri, gde su im mane ili za koju vrstu kvarova treba ici kod njih, a gde kod nekog drugog majstora.
Servisi ne moraju biti uvek Saab specijalisti, vec i Vas lokalni majstor koji se nije dao zbuniti markom i uspesno Vam sredio problem koji muci nekog drugog clana.
Zelimo da svaki post (gde navedete sta ste radili kod doticnog servisera) pored opisa radova, po mogucstvu, sadrzi sledece stavke:
- Kvalitet usluge
(podrazumeva dali ste zadovoljni uslugom i kvalitetom radova koji su vam pruzeni)
- Odnosu sa strankom/musterijom
(podrazumeva dali ste dobili mogucnost da napravite zdrav odnos sa majstorom)
- Ceni posla (radnih sati)
(podrazumeva dali je radni sat kao na zapadu ili ne.)

.Dakle imamo tri bitne stvari,imamo tri smajlija koji ce nam koristiti ( Slika , Slika i Slika ) te stoga ocekujem sledece:

PRIMER

Ja sam koristio usluge ovog servisa(radio sam to,to I to),i moji utisci su:

- Kvalitet usluge Slika
- Odnos sa strankom/musterijom Slika
- Cena posla (radnih sati) i eventualnih delova. Slika

Moja preporuka svim clanovima za isti je Slika

Rubrika nema svrhu reklame, vec dobronamerno upucivanje na servis/majstora koji smatrate da moze kompetentno da pomogne nekom nasem clanu.

Hvala na razumevanju

Korisnikov avatar
CYLON
Pridružio se: 10 Jul 2012, 00:00

Re: AUTOPROMET

Postod CYLON » 29 Jan 2013, 23:56

U autopromet sam išao zbog jednog dugog auta i moja ocena je sledeća:
- Kvalitet usluge Slika
- Odnos sa strankom/musterijom Slika
- Cena posla (radnih sati) i eventualnih delova. Slika

Ako nekoga zanima mogu da napišem šta je bilo ali čim se setim iznerviram se.
Slika
САК ИТ ОР ДАЈ

Sierra-Alpha-Alpha-Bravo

Korisnikov avatar
Perkele
Drug Član
Pridružio se: 16 Apr 2012, 00:00
Kontakt:

Postod Perkele » 30 Jan 2013, 00:02

Pa kad si vec krenuo onda napisi sve. Slika

Korisnikov avatar
GRIPEN
Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00

Postod GRIPEN » 30 Jan 2013, 07:30

Aj napisi sve, bas nas zanima. Za cene delova mi je poznato da stvarno deeeeru!
All systems go, ready for takeoff!

Korisnikov avatar
CYLON
Pridružio se: 10 Jul 2012, 00:00

Postod CYLON » 30 Jan 2013, 17:23

U pitanju je bio CHEVROLET KALOS.
prva situacija: počela je bila da zeza centralna brava hoće da radi neće da radi, koja ima daljinac integrisan sa ključem i fabričkim alarmom. Odemo ostavimo auto i kažemo da nam nije hitan i da se pozabave problemom koliko je potrebno ako treba 10 dana da ostane nije problem. Kažu nema frke. Zovu oni posle 2 dana kao auto je sređen. Ispostavi se da je bio problem oko prekidača kod haube. Radi centralna ali ne radi alarm nebudem lenj skinem masku i imam šta da vidim ostavili prekidač i ispod su samo kratko spojili žice. Skinem prekidač isečem plastiku nalemim žice vratim sve na mesto ono što su kratko spojili povežem opet sa prekidačem i sve proradi.
Situacija druga: problem je sa neravnomernim radom motora. Opet ostavimo auto kažu da treba nove dizne benzinske. Poučen prethodnim iskustvom kažem im da ništa ne diraju dođem po auto odem kod osobe od poverenja ultrazvučno očistimo dizne, stavimo nove svećice, nove kablove, očistimo leptir gas i kontakte od elektronike leptir gasa i to je to.
Više NIKAD u autopromet.
Ima čak i neki snimak na youtube kako je lik odvezao korsu opc tamo na punjenje klime a neki majstor uzeo auto da se iživljava i završava svoje poslove po gradu. Evo i snimak

САК ИТ ОР ДАЈ

Sierra-Alpha-Alpha-Bravo

Korisnikov avatar
kd23se4
Site Admin
Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00

Postod kd23se4 » 30 Jan 2013, 21:43

Autopromet je 90ih bio odlican servis, imali su super majstore - cini mi se 2 bosanca - ljudi su znali znanje i bili super dijagnosticari. Tada sam imao Opela i kada niko nije znao dalje oni su nalazili resenje. Cene su uvek bile paprene.

Pricao sam s nekim pre par meseci i rekao mi je covek da su svi ti ljudi otisli oko 2000te - samo su cene ostale Slika

Sta god da sam hteo da porucim "imamo problema sa skladistem u Madjarskoj"ili "zovite za mesec dana" - da samo vas cekam Slika

Korisnikov avatar
treki
Drug Član
Pridružio se: 26 Jun 2012, 00:00

Postod treki » 31 Jan 2013, 16:16

Sto se tice Corsa-e OPC, znam decka koji ga vozi. Hteo je da im j... k..., srecom zbog sebe postavio sve kamerre i senzore, inace mu je san bio da vozi taj opc.
Posle mu ovi nudili dozivotni servis za dz, samo da ne objavi snimak, a on trazio novi auto. Nisu se sporazumeli i eto snimka online. Slika

Korisnikov avatar
GRIPEN
Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00

Postod GRIPEN » 31 Jan 2013, 19:06

Kad mi je trebao ovaj nosac motora
http://imageshack.us/content_round.php? ... 15262m.jpg
u auto prometu su mi trazili 14000din, s tim sto sam deo trebao avansno da uplatim da bi mi porucili deo a ostatak placam kad stigne deo, za nekih 15-20 dana. Preko je nosac bio oko 70e! Meni je majstor moj reparirao za 20e, snaso sam se.
GRIPEN je napisao:
Slika

Za ventil u Autoprometu su mi trazili oko 3800din, i trebalo je da se poruci pa da se ceka...
All systems go, ready for takeoff!

Korisnikov avatar
kd23se4
Site Admin

Postod kd23se4 » 31 Jan 2013, 21:45

Za taj Ventil kod VW/Skode traze 15-20€ po Beogradu - i mora isto da se poruci - inace isti je kao na Saabu

Korisnikov avatar
janakis
Pridružio se: 30 Dec 2012, 00:00

Postod janakis » 26 Apr 2013, 17:38

servo kocnice za 95 aero u autoprometu cena 124 000.00din sa cekanjem od mesec dana,
na netu od 280 e

Korisnikov avatar
kd23se4
Site Admin

Postod kd23se4 » 26 Apr 2013, 18:19

Slika

Korisnikov avatar
troll 9-5
Pridružio se: 13 Mar 2012, 00:00