u mojoj porodici su do sad bila dva auta koja su uvezena iz Italije i nikad nije bilo nikakvih problema...pa je s' tog dosao i treci ove godine(al' on je jos u razradi tako da ga ne brojim)

Druze... Kao sto rekoh...tiso je napisao:Pa ja bih da kupim jedan i da mi traje bar 5 god uz dobro odrzavanje, ne bih da menjam tako cesto, mada nemam nista protiv kome se to svidja
Pogledajte video KLIK .....kd23se4 je napisao: Jos jedna stvar za italijane - jel se secate kada je vlasnik-italijan ostavio zvucnike u kolima, sem ako su bili klot?![]()
@TazzTAZZ je napisao:Ja sam voljan da svakome pomognem, i besplatno delim savete, a neki malko to zloupotrebljavaju.
Cenim tvoju skromnost......ali kako pricamo ozbiljno,onda se nikako ne slazem sa ovom izjavom.Da ne bi sada analazirali duboko - ja kazem da si majstor........a ti me demantuj,ali argumentovano.......TAZZ je napisao:Da znam, znam nesto...
Uz svo dusno postovanje prema tvom bratu (isti smo hleb jeli),bezuslovno dolazim do zakljucka ,da se covek bavi trgovinom automobila,a to dalje inplicira,da ti automobili i automobili o kojima ja pricam nemaju nikakvih dodirnih tacaka....bez obzira sto vuku poreklo iz Nemacke....TAZZ je napisao: Brat mi radi sa autima iz nemacke. samo jedno 15 godina. i veruj, mojih 10 auta je bilo u boljem stanju nego svaki njegov iz nemacke.
Ma cekaj......kad sam rekao za dizanje haube,mislio sam na neke ozbiljnije intervencije,a ne na dolivanje vode za brisace.......TAZZ je napisao: Ko hoce auto da NE DIRA NISTA... Kupite NOV auto i da nije SAAB!
SAAB je propao, i sve manje ce imati ljudi koji ga voze...
Tako je matori....o tome pricamo!TAZZ je napisao:Ljudi kupujete polovan auto i za 3000 novcanica ocekujete da sednete u auto i da ga samo vozite a da nish ne radite na njemu...?????
Aaaa ne matori,ovde se ne slazemo........TAZZ je napisao:O cemu Vi pricate. Ja kazem koliko imate novca toliko se pruzite... Kad kupite polovan auto, to je macka u Dzaku! odakle god da dodje! MACHKA U DZAKU.
Oko toga da si rekao da NISI majstor ,a svi znamo da jesi......znaciTAZZ je napisao:Stvarno ne razumem o cemu mi pricamo ovde?Oko cega se sporimo?
nik 900t je napisao: naravno bolje je kad je auto sa servisnom knjizicom ali opet dodjosmo do faktora pare pare.
Aero je napisao:...isuvise smo mi "jadan" narod (mislim na finansisku/plateznu moc),pa neke stvari koje su ovim "razvijenima" ne normalne,za nas se smatraju svakodnevica naseg zivota......
Ajde molim te RECI KAKO DA KUPIS SAAB MY 2001-2002 ZA 3000 I DA NEMAS NIKAKVA ULAGANJA ...KAZES DA TO KOSTA OD 6000EVRA > ***** u DE! POPI KAFU!Aero je napisao:Ti kazes ovo:Tako je matori....o tome pricamo!TAZZ je napisao:Ljudi kupujete polovan auto i za 3000 novcanica ocekujete da sednete u auto i da ga samo vozite a da nish ne radite na njemu...?????
Ako neki Zrenjaninac (lupam),prodaje neki auto za 3000,i isti takav auto,neki svaba ceni 6000,onda je evidentno da ovom iz Zrenjanina,fali minimum 1000e ulaganja da bi bio kako treba.....
Ja doteram SAAB da me dodje recimo 4-5K eura MY 2003 Aero 9-5... i SREDIM GA U TOTALU, tacnije da se razumemo, Sredi mi KIKI... i PLATIM! I SPAVAM KAO BEBA... za pare koje su kao GNOJ... A sa ovim autom NISKO LETIM!Aero je napisao:Aaaa ne matori,ovde se ne slazemo........TAZZ je napisao:O cemu Vi pricate. Ja kazem koliko imate novca toliko se pruzite... Kad kupite polovan auto, to je macka u Dzaku! odakle god da dodje! MACHKA U DZAKU.
Kad hoces da sednes u Saab-a sa parama koliko vredi gnoj,ONDA dobijesi onda je macka u dzaku,a kad hoces da platis kako Bog zapoveda ,onda spavas kao beba.......
TAZZ je napisao:KAZES DA TO KOSTA OD 6000EVRA > ***** u DE! POPI KAFU!
Moze da ga je uglobio samo neki Fredrich, Robban ili neki SWE... Robot tesho da sklapa motor, Ruchice tu rade...Aero je napisao:........ali (ja licno),vise volim kada ga je (uglobio) neki robot,nego li neki tazz,kiki itd.
NE BRE !!!! Ne umem majke mi !TAZZ je napisao:I sad me![]()
Za koliko mislis da moze da se pazari ovaj auto......pitam cisto informativnoTAZZ je napisao:Nego oce neko da gleda onu 9-3??? Dobre su parice...
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju