SAAB ponuda iz Srbije

Ovde kačimo zanimljive oglase, Saab ponuda iz Srbije...
Korisnikov avatar
Carlsson
Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00

Re: SAAB ponuda iz Srbije

Postod Carlsson » 13 Mar 2012, 15:29

aj da i ja progovorim koju o Italijanima Slika
u mojoj porodici su do sad bila dva auta koja su uvezena iz Italije i nikad nije bilo nikakvih problema...pa je s' tog dosao i treci ove godine(al' on je jos u razradi tako da ga ne brojim) Slika
[link_open=http://www.saabclubserbia.rs]SAAB CLUB SERBIA[/link_open]

TAZZ

Postod TAZZ » 13 Mar 2012, 16:02

tiso je napisao:Pa ja bih da kupim jedan i da mi traje bar 5 god uz dobro odrzavanje, ne bih da menjam tako cesto, mada nemam nista protiv kome se to svidja
Druze... Kao sto rekoh...

Odes da gledas sa nekim ko se razume, zna, i na kraju krajeva zna da obori cenu i na cemu moze da se obori cena... Onda Se kod cika majstora skine pokopac deklija ventila i pregleda sa gornje strane motor... Skine glava motora , otera na sredjivanje... zameni dihtung i ostale zavrzlame vezane za glavu motora. Mozda set lanca, a mozda i ne... mozda Lanac a mozda i ne, servisiranje ulje i ostale zavrzlame po tom pitanju. pretrese ostatak auta... I vozis verovatno 100.000km. Malo auta je ovde da su stigla a da su mrcvarena ko moja 9-5. Ali sredio sam je opet i vozi dalje. Maltene nishta nisam dirao krucijalno, a presao 50k km. Na plin... Chipovan... Podosta Chipovan... za 20-tak meseci... Slika

Druze mnoooogo je bitnije da je ok auto u globalu, i da je vozan i da ne lupa i tako to... i da imash majstora koji zna engleski!!!!!

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 13 Mar 2012, 16:21

Eeee pa polako drugari ........ne mozemo tako povrsno ako hocemo realno sagledavanje stvari.

Prvo i osnovno,svima nama je vrlo dobro poznata cinjenica,da je najveca ekspanzija uvezenih automobila u Srbiju bas iz Italije.Zasto ?????

Mozda znate,a mozda i ne znate,najmanja carinska stopa koja vazi kod nas je upravo na vozila koja dolaze iz Italije.Zasto?????

Ako bacite pogled na oglase(evropske),i izaberete bilo koji brend.......za taj model na koji se fokusirate,uvek cete najPOVOLJNIJU priliku naci na Italijanskim oglasivacima.Zasto????

Zasto u Swajcarskoj NEpostoji (recimo saab 9-3/2001vo) za npr 1500e.To je cena na koju ide carina da bi dosli na cenu u nasim oglasivacima.Zasto je to tako?????

Sve ovo,i jos mnogo toga....su bitni razlozi,zasto probirljivi kupci izbegavaju vozila iz Italije......naravno,ni tamo nije sve tako crno,ali ono sto dolazi odande vamo,nema pojma sa EXTRA autom,pa samim tim i cena je svrsishodna......

Mala kilometraza je SVUDA razlog za veliku cenu,a ta kilometraza je glavni reper izraubovanosti automobila.....
Mahinacijama kojima su skloni nasi ljudi ,Italijani su napriblizniji.....pa sve to ide nekako vezano ,jel to je jedan citav sistem.
Individualne pojave uvoza,sa poreklom od jednog do dva vlasnika,servisnom istorijom CISTOM kao suza....u principu su jako retke......ima ih,ali bas da je to nas slucaj,mogucnost je realno jako mala.

Sada cu se nadovezati na Carlssonovu poruku,pa cu je dopuniti.......Kada je poznat covek,otisao u servis (u Italiji) iz koga je prezentovana servisna knjizica za to vozilo,kada su tamo potvrdili verodostojnost podataka koji stoje u kompijuteru,i kada je to javljeno vamo....tek onda je taj deo price bio zavrsen,i nastavilo se dalje sa gledanjem i kupovinom auta ovde.

Sve u svemu....kupovina polovnog automobila u Srbiji je jako zahebana stvar......pogotovu kada potencijalni kupac ne zna,ili se ne razume u materiju.

Ima jos jedna izreka ali sam je zaboravio kako ide cela.Odprilike ovako ide:
Zena se trazi na selu a auto u .......!!! Slika Slika Slika

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 13 Mar 2012, 16:40

Samo da dodam nesto........ovo se smatra dobrim autom Slika ......ali takav auto Srpski kupac NE PLACA TOLIKO !!!!

SlikaSlikaSlika
SlikaSlikaSlika

...ovaj auto je presao nesto vise od 90.000km i spusten je sa 55.000 SEK na 35.000 SEK (3914EUR)....KLIK
...tako izgleda,i +- toliko kosta dobar saab 9-3 iz neke 2001ve/2.ge god...

Korisnikov avatar
kd23se4
Site Admin
Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00

Postod kd23se4 » 13 Mar 2012, 17:13

Slazem se sa Aerom za italijane, nije nasa carina naivna sto lupa najvise carine na kola iz nemacke (znam iz iskustva posto kad sam kupovao 9-3 mogao sam da biram italija-danska-nemacka).

Sta ne platite na Drini placate na Cupriji. Ne kazem da u Italiji nema dobrih vozila, ali takva retko dodju do Srbije. U nemackoj Saab sceni je tesko prodati italijansko vozilo. Cak i 900 kabrio.......cena ide dole bar 1000-1500EUR, jedini plus je sto manje ima problema oko rdje.

@Carlsson - ima problem sa servom jer sam na Kadettu koji je imao 875kg dobijao blagu upalu misica kad treba na +40C da ga parkiram pa se guma lepi za asfalt. Bar u BG-u gde moras da se parkiras izmedju dve crte to nije zanemarljiv faktor, da mogu samo da "natrcim" na parking ne bi bio problem. U voznji ne vidim neki problem sto nema servo

TAZZ

Postod TAZZ » 13 Mar 2012, 18:25

kako god. ja ću uvek pre kupiti italijana, pa čak i sa lošim benz. motorom, za 2500 da me dođe ovde, i spucati 1500 da ga sredim i ubacim plin, i da znam da sam ja PRVI VLASNIK na tom blanko motoru, nego tražiti u nemačkoj da me dođe ovde neko auto za tih istih 4000. plus imam onda plin, servis... Ali koliko ljudi, toliko ćudi.

TAZZ

Postod TAZZ » 13 Mar 2012, 18:30

a da... kod nas ako nije GNOJ, ILI BAVARAC, NEMA CENU. To je još jedan razlog zašto je kod nas jeftinije.

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 13 Mar 2012, 19:08

Ma cekaj.......pusti gnojeve i bavarce,i nemoj da uzimas sopstveni primer kao reper vrednovanja,zato sto si ti majstor,a neko drugi da je prosao to sto si ti radio na svom autu,bio bio laksi za par hiljada evra....
Pored toga,iz tvoje izjave da si za kratko vreme kupio i prodao dva auta ,stice se utisak da ti i taj deo automobilske scene nije stran.
Izvodimo sledeci zakljucak:

-odlican poznavalac
-odlican majstor
-ima izvor rezervnih delova
-ima podrsku ljudi iz branse ( drugi majstori )
-ima razradjenu bazu u Italiji ( "moj ovaj,i prosli,i onaj pre njega........su bili Italijani")

Sve ovo gore navedeno,bezuslovno dovodi do zakljucka,da skidanje dekla ventila,zamena lanca,itd za tebe je "maciji kasalj",i ne predstavlja nikakav problem.Mozes (imas uslove),znas(majstor si),i ka svemu tome te vodi tvoja licna finansiska politika,koja je za tebe onakva kakvu si je zamislio i izkreirao.....

To je sve OK,dali se ja sa tim slazem ili ne ,to je neka posebna prica,ali posto vrlo dobro znas o cemu pricamo,pitanje je jako prosto:

Kako ti,cije smo sposobnosti analizirali u par redova iznad,nalazis za shodno "ZIVOTA TI",da kazes bilo koju LEPU rec za polovan auto uvezen iz Italije,cija je cena (placena tamo) - u najblazu ruku SMESNA ,pa i za nase prilike ????

Da me ne bi dozivljavao kao Slika zbog ove poruke ,cisto informativno,dopisujes se sa covekom koji je ziveo od uvoza automobila sigurnih 10godina.........
Pusti italijane,znas o cemu ti pricam........i opet podvlacim - nisu svi TI,i nemaju svi tvoje znanje i mogucnosti.

Korisnikov avatar
kd23se4
Site Admin

Postod kd23se4 » 13 Mar 2012, 19:22

i opet se slazem sa Aerom Slika

Posto nismo svi majstori, i posto mi ne pada na pamet da spucam 1.500 EUR na kola za popravke slozicu se i sa Tazz-om, koliko ljudi toliko cudi - moja je da se motor ne otvara! Mogu da menjam gume, kocnice i sl. Al motor mi ne pada na pamet! Tu se verovatno razlikuje neko ko kupuje iz Italije spram ostalih.

Jos jedna stvar za italijane - jel se secate kada je vlasnik-italijan ostavio zvucnike u kolima, sem ako su bili klot? Slika

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 13 Mar 2012, 20:10

kd23se4 je napisao: Jos jedna stvar za italijane - jel se secate kada je vlasnik-italijan ostavio zvucnike u kolima, sem ako su bili klot? Slika
Pogledajte video KLIK ..... Slika ...jesu ovi sto peru Italijani ili su mozda ......

...isuvise smo mi "jadan" narod (mislim na finansisku/plateznu moc),pa neke stvari koje su ovim "razvijenima" ne normalne,za nas se smatraju svakodnevica naseg zivota......
Kakvo dizanje haube pitam ja vas???? Zasto?????.......sto-da mu ne fali mozda vode ili ulja,pa da prekontrolisemo......Ma jok bre ljudi,ne sme da mu fali ........to je auto za kucu,za sopstvene potrebe,probran prilikom kupovine itd.
Totalno su druge vrednosti kod nas,i onda je sve sto bi rekli u principu nerealno,jel mi smo bili pod Turcima 500 godina,a oni koji nam prodaju ta kola nisu.......a te posledice datiraju jos od tad......

Jel znate kako izgleda auto saab od prvog i jedinog vlasnika SVABE......ali pravog SVABE......eeeeee MEDICINSKI cist.......kakva crna cigara,kucici,macici i te fore.........ima i toga,ali to su dosljaci.......a ne cistokrvni.

Na mobil.de kad ukucamo saab 9-3 od 2001,do 2002ge ima 202 ponude.Kada ogranicimo pretragu samo na Nemacku ima 155.Kada stikliramo obaveznu servisnu istoriju ima 84.Kada ogranicimo kilometrazu na 100.000km - ima ih 14 (cetrnaest),a od tih 14,prvi koji je 9-3 prve generacije kosta 5999eura.Usvajam da cena ide dole do 5000e i pitam sledece:
Jel ovaj u nasim oglasima od 2500e sto je vec ocarinjen i registrovan ( 600 + 300)......jel valja......mislim jel za nase dvoriste????

TAZZ

Postod TAZZ » 13 Mar 2012, 21:28

@ Aero

Druze
-Nisam majstor
-Nemam pristup neogranicenom stocku delova
-Nemam nikakve baze i bazice... u Italiji ili negde drugde

Da znam, znam nesto... ucio za ovih 6-7 godina od kad sam se zaljubio u ovu marku auta...

Ziveo si 10 godina od prodaje ...
Druze odradio sam eto ja samo 10 auta za 4 godine... 4 SAABa, 2 corse, GOLF IV , 2 BMWa i jedna VECTRA GTS kakve nema kod nas nidje da se nadje...

SVA su bila iz Italije, a drugar mi radi samo 10 godina sa autima, i sva su uzeta uz njegovu pomoc.
2008-me sam uzeo 9-3SS crni ARC 2.2 TiD. Bela koza prelep, stakleni siber, prskalice farova... prelep. prodao ga za manje od mesec dana. A kostao me registrovan na moje ima 9000. TADA! Kad ih maltene niije bilo nigde.

Brat mi radi sa autima iz nemacke. samo jedno 15 godina. i veruj, mojih 10 auta je bilo u boljem stanju nego svaki njegov iz nemacke.

@ Ostali

Ko hoce auto da NE DIRA NISTA... Kupite NOV auto i da nije SAAB!
SAAB je propao, i sve manje ce imati ljudi koji ga voze...

Ljudi kupujete polovan auto i za 3000 novcanica ocekujete da sednete u auto i da ga samo vozite a da nish ne radite na njemu...?????

O cemu Vi pricate. Ja kazem koliko imate novca toliko se pruzite... Kad kupite polovan auto, to je macka u Dzaku! odakle god da dodje! MACHKA U DZAKU.
Sva sto sam naucio bilo je sa neta, uz druzenje, WIS, EPC... cista logika zakljucivanja.
Ako hocete da ste HIRURG koji nikad, ALI NIKAD newce podici haubu auta, i kad se ukljuci lampica neka Vi brze u Servis, da vam oni doliju Tecnost za pranje farova... i platite lepo 20 evra.
Po cemu je bolji SAAB iz nemachke od SAABa iz ITALIJE??? ROBUSTAN AUTO i 300.000 km ako se odrzava lepo ne vidi se na njemu. Meni je uleteo auto sa 127.000. ZAPUSTEN... klostao me 2100 evra u bgd, carinjen i registrovan plus 1000. maltene 2002 godiste auto. pre 2 godine... EJ 3200 EVRA. Tad su se kretali oko 6000. Napolju ih nema za te pare. i sta... sredjena glava, promenjen lanac... i teraj 50.000km.

Stvarno ne razumem o cemu mi pricamo ovde?
Oko cega se sporimo?
Oko 9-3 2001 iz ZR? za lepe novce... A Vi onda lepo u GERMANIJU, doterajte san snova za 5000+500 troskovi+500 carina+registracija...
+ Pare za servis od barem jedno 300-500 evra
Batice onda dodaj jedno 3000-4000 jos i kupi NOV, NOV auto! Evo fluence za 12k, FOCUS... ima koliko hoces auta NOVIH za od 10-12000.

POLOVAN AUTO IZ UVOZA preko da platim vose od 2500 a da je 2002 i mladje mi ne pada napamet. NE VREDE!

Ja sam voljan da svakome pomognem, i besplatno delim savete, a neki malko to zloupotrebljavaju.

Over&Out

Dok ima ovaca bice i shishanja.

Korisnikov avatar
nik 900t
Drug Član

Postod nik 900t » 13 Mar 2012, 22:32

lepo sam sve procitao tesko ce neko da plati 5 , 6000e za dobrog saaba kada moze da ga kupi ovde za 3000e ljudi mi smo ipak srbija nema se para i to je cela prica i ja sam za soluciju platis manje pa ga posle polako sredis, naravno bolje je kad je auto sa servisnom knjizicom ali opet dodjosmo do faktora pare pare.
Saab 900og

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 14 Mar 2012, 07:41

Prvo .....hteo bih da napomenem da ovakav vid razmene MISLJENJA nikako ne dozivljavam kao BILO KAKVO zaostravanje odnosa,vac samo jedno ucenje koje moze da pomogne......Ne sporim da sam mozda pola zivota ziveo u nekoj zabludi,ali hajde da zajednicki dodjemo do tog zakljucka......Nisam ni naj pametniji ni naj nacitaniji,pa stoga,svako znanje prihvatam oberucke.....
Na osnovu toga,mislim da ovo nije bilo upuceno meni Slika :
TAZZ je napisao:Ja sam voljan da svakome pomognem, i besplatno delim savete, a neki malko to zloupotrebljavaju.
@Tazz
TAZZ je napisao:Da znam, znam nesto...
Cenim tvoju skromnost......ali kako pricamo ozbiljno,onda se nikako ne slazem sa ovom izjavom.Da ne bi sada analazirali duboko - ja kazem da si majstor........a ti me demantuj,ali argumentovano.......
O stepenu tvoje strucnosti i majstorstva sad ne pricamo,ali bas upravo tu lezi kljuc ove nase price,i bas odatle krece razlicitost u pogledima......na svet,na saab,i na kola iz Italije.......
TAZZ je napisao: Brat mi radi sa autima iz nemacke. samo jedno 15 godina. i veruj, mojih 10 auta je bilo u boljem stanju nego svaki njegov iz nemacke.
Uz svo dusno postovanje prema tvom bratu (isti smo hleb jeli),bezuslovno dolazim do zakljucka ,da se covek bavi trgovinom automobila,a to dalje inplicira,da ti automobili i automobili o kojima ja pricam nemaju nikakvih dodirnih tacaka....bez obzira sto vuku poreklo iz Nemacke....
...(znas o cemu ti pricam,ne pravi se Slika .... Slika )
Dakle auto kome pise u brifu Helga,Manfred,Erika......a ne Husein,Seherezada ili neki Poljak,Rus,Srbin,Hrvat itd.
TAZZ je napisao: Ko hoce auto da NE DIRA NISTA... Kupite NOV auto i da nije SAAB!
SAAB je propao, i sve manje ce imati ljudi koji ga voze...
Ma cekaj......kad sam rekao za dizanje haube,mislio sam na neke ozbiljnije intervencije,a ne na dolivanje vode za brisace.......
Ja nikako ne pokusav da se suprodstavim tvojim stavovima,ali pokusavam da kazem,da .....ima vise onih ljudi kojima je termin: lanac,spaner,hidro podizac,ECU,mapa - STRAN,i da ti i takvi ljudi,nikako ne bi trebali da se zalecu na jeftije primerke,jel ce se zavrsiti pogubno po njihov novcanik........Jer ti mislis da tu nisam u pravu???
Kupovina NOVOG auta,ima svoje prednosti(ali i mane)........ali kako pricamo o polovnjacima iz Italije,onda to necemo nacinjati.
Kapiram da si to rekao kao generalni osvrt,ali ja mislim da je dobitna kombinacija da mu na satu pise nekih 100tinak hiljada a da je on KAO nov.........i eto nas upravo bas tu na sustini.Ti kazes ovo:
TAZZ je napisao:Ljudi kupujete polovan auto i za 3000 novcanica ocekujete da sednete u auto i da ga samo vozite a da nish ne radite na njemu...?????
Tako je matori....o tome pricamo!
Ako neki Zrenjaninac (lupam),prodaje neki auto za 3000,i isti takav auto,neki svaba ceni 6000,onda je evidentno da ovom iz Zrenjanina,fali minimum 1000e ulaganja da bi bio kako treba.....
TAZZ je napisao:O cemu Vi pricate. Ja kazem koliko imate novca toliko se pruzite... Kad kupite polovan auto, to je macka u Dzaku! odakle god da dodje! MACHKA U DZAKU.
Aaaa ne matori,ovde se ne slazemo........
Kad hoces da sednes u Saab-a sa parama koliko vredi gnoj,ONDA dobijes Slika i onda je macka u dzaku,a kad hoces da platis kako Bog zapoveda ,onda spavas kao beba.......
Mozes da Slika na plavom mostu za soma dindzi,a mozes i Hayatu za 1000 evra.U prvoj varijanti ides kod majstora cim zavrsis - da te izleci ,a druga ima svog koji je odrzava,i tu nema nikakve bojaznosti da je roba pokvarena............Kakva paralela.....A? Slika Slika
TAZZ je napisao:Stvarno ne razumem o cemu mi pricamo ovde?Oko cega se sporimo?
Oko toga da si rekao da NISI majstor ,a svi znamo da jesi......znaci Slika Slika ....... Slika ..... Slika

@ Nik
nik 900t je napisao: naravno bolje je kad je auto sa servisnom knjizicom ali opet dodjosmo do faktora pare pare.
Aero je napisao:...isuvise smo mi "jadan" narod (mislim na finansisku/plateznu moc),pa neke stvari koje su ovim "razvijenima" ne normalne,za nas se smatraju svakodnevica naseg zivota......

TAZZ

Postod TAZZ » 14 Mar 2012, 08:05

Druze...
Da se ne raspravljamo...
MAJSTOR, MEHANICAR, NISAM!
Kapirash???

Zavrshio Elektrotehnichku srednju, zatim, Diplomirao na Visoj skoli Unutrasnjih poslova, i sad zavrsavam POLICIJSKU AKADEMIJU... Druze nikakve veze nemam sa MEHANIKOM i MAJSTORSTVOM...
Radim u Komercijali, Menadzer za grad Beograd u jednom Gradjevinskom centru...

Oces slike da dokazem???
Ko hoce neka dodje kod mene na posao da vidi cime se bavim... SHOKIRALI BI STE SE!

Kad kazem Spaner, Lanac ECu... Pricam da neke stvari nisu kakvim ih majstori prikazuju, nisu skupe kao sto se misli, a odakle stizu, ko ih uvozi... ne bih o tome. I ti majstori treba da zive od necega.
Da pomognem nekome da uputim na problem, da POMOGNEM... UVEK DRUZE, UVEK! I samo jedna stvar... Taj... iz SWE ili DE da dodje za 6000-7000 sa servisnom istorijom recimo 9-5 2.3 Aero, 2003 godine u pravom fulu...???
Ja cu sebi kupiti za 2500 da me dodje u BGD registrovan!!! Uloziti 2500, a da nemam pojma sta bi menjao na njemu za te pare... I imacu auto koji je SIGURNIJI-POUZDANIJI od tog iz DE ili SWE ili CH. I nadasve biti u manjoj cifri od Vase iz DE ili CH ili SWE. I voziti se sa Vecim OSMEHOM! SIgurno jer ce pasti promena programa u kompjuteru, jer sam siguran u motor onda... :)

Da li je nesto upuceno tebi... ne prijatelju... nije... nisam ja SUJETNA OSOBA kao neki koji zive daleko i kenjaju nesto na nekoj NAUCHNOJ osnovi i predstavljaju da je auto SPACE SHUTTLE neki, koji ima akceleracione momente i zabacivanja, i rotacije i sinuse i kosinuse i lambda targete i DA SAD NE PSUJEM...
Tu bih zavrsio...
Kome treba pomoc... OK tu sam... Ko hoce da gleda neki auto... nije problem tu sam da pomognem da odemo da pogledamo zajedno ako treba da se kupi, da se pomogne da se uputi sta i kako... i nadasve da se obori cena ako moze i ako ima na cemu da se obori cena.

Pozdrav // Igor

TAZZ

Postod TAZZ » 14 Mar 2012, 08:10

Aero je napisao:Ti kazes ovo:
TAZZ je napisao:Ljudi kupujete polovan auto i za 3000 novcanica ocekujete da sednete u auto i da ga samo vozite a da nish ne radite na njemu...?????
Tako je matori....o tome pricamo!
Ako neki Zrenjaninac (lupam),prodaje neki auto za 3000,i isti takav auto,neki svaba ceni 6000,onda je evidentno da ovom iz Zrenjanina,fali minimum 1000e ulaganja da bi bio kako treba.....
Ajde molim te RECI KAKO DA KUPIS SAAB MY 2001-2002 ZA 3000 I DA NEMAS NIKAKVA ULAGANJA ...KAZES DA TO KOSTA OD 6000EVRA > ***** u DE! POPI KAFU!
Aero je napisao:
TAZZ je napisao:O cemu Vi pricate. Ja kazem koliko imate novca toliko se pruzite... Kad kupite polovan auto, to je macka u Dzaku! odakle god da dodje! MACHKA U DZAKU.
Aaaa ne matori,ovde se ne slazemo........
Kad hoces da sednes u Saab-a sa parama koliko vredi gnoj,ONDA dobijes Slika i onda je macka u dzaku,a kad hoces da platis kako Bog zapoveda ,onda spavas kao beba.......
Ja doteram SAAB da me dodje recimo 4-5K eura MY 2003 Aero 9-5... i SREDIM GA U TOTALU, tacnije da se razumemo, Sredi mi KIKI... i PLATIM! I SPAVAM KAO BEBA... za pare koje su kao GNOJ... A sa ovim autom NISKO LETIM!

TAZZ

Postod TAZZ » 14 Mar 2012, 08:16

I sad lepo ovo podeli... NApravi novu temu neku u ... ne znam SAAB CAFE-u neka... ne znam razna naglabanja i ramena misljenja... usrasmo temu...

Slika Slika Slika Slika

Poslednji put menjao 1 dana TAZZ, izmenjena 14 puta

Korisnikov avatar
kd23se4
Site Admin

Postod kd23se4 » 14 Mar 2012, 08:36

ja mislim da je tema bas kafanska, tako da sto bi? Slika

Jel sad reklamiras "prodajem stolariju, najbrza isporuka u Srbiji"? Slika

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 14 Mar 2012, 08:49

TAZZ je napisao:KAZES DA TO KOSTA OD 6000EVRA > ***** u DE! POPI KAFU!
Slika Slika Slika(popi kafu) ......Pa ne kazem ja - kazu svabe ......ali to kazu za dobar auto,a ne za auto......no,da ne tupimo puno,slazem se i ja da je 6 soma mnogo,ali ono sto je fakat,je, da dobra trojka kosta NAPOLJU oko 3500e,a petica oko 4500e.Ti automobili nemaju ulaganja......pa ni zamenu ulja.
To sto mi nemamo love,i sto je nama to skupo,to je druga prica,ali sto ne platis na mostu platices na cupriji i opet dodjes na isto.
Ima logike sto kazes ,da je interesantnije sesti u "nulovan"motor,koji ti je prosao kroz ruke,i gde si svaki deo video svojim ocima........ali (ja licno),vise volim kada ga je (uglobio Slika) neki robot,nego li neki tazz,kiki itd.To ne znaci da tvoje razmisljanje nije dobro,nego jednostavno ti volis crnke a ja plavuse.....i obojica Slika za medalju Slika

Sto se tice prebacivke poruka (ili otvaranje teme),ti znas da meni nije nista tesko da uradim za ovaj forum,ali kako sam bio uskracen za tu lekciju (s tvoje strane),onda ces to morati da uradis ti.
Ja licno ne bih nista dirao,jel smo kulturno pricali o polovnjacima u Srbiji,a ako mislis da nema edukativnog karaktera ,mozemo i da pobrisemo Slika ........

Kako ti kazes,ti si Slika

TAZZ

Postod TAZZ » 14 Mar 2012, 08:50

I sad me Slika

Ok onda neka ostane...

TAZZ

Postod TAZZ » 14 Mar 2012, 08:52

Aero je napisao:........ali (ja licno),vise volim kada ga je (uglobio Slika) neki robot,nego li neki tazz,kiki itd.
Moze da ga je uglobio samo neki Fredrich, Robban ili neki SWE... Robot tesho da sklapa motor, Ruchice tu rade...

Slika Slika Slika

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 14 Mar 2012, 08:57

TAZZ je napisao:I sad me Slika
NE BRE !!!! Ne umem majke mi !

...ma mislio sam na fabriku,delove za prvu ugradnju i te fore......a sobzirom da oni zive kao roboti (jedu ,rade i spavaju),dodjemo na isto Slika Slika

TAZZ

Postod TAZZ » 14 Mar 2012, 09:01

HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAH
Ebesh Ebesh... :)

TAZZ

Postod TAZZ » 14 Mar 2012, 09:02

Nego oce neko da gleda onu 9-3??? Dobre su parice...

Korisnikov avatar
kd23se4
Site Admin

Postod kd23se4 » 14 Mar 2012, 09:06

http://www.mojauto.rs/polovni-automobil ... 3_2001_god

Pogledajte tablice! Sigurno malo preso Slika

A i vozacko sediste je "mozaicno" Slika

Korisnikov avatar
AERO

Postod AERO » 14 Mar 2012, 09:09

+ - 400.000 km.......oce da se neko kladi u klopu........Odakle je uvezen Slika
TAZZ je napisao:Nego oce neko da gleda onu 9-3??? Dobre su parice...
Za koliko mislis da moze da se pazari ovaj auto......pitam cisto informativno

Povratak na “OGLASI SAAB-OVA U SRBIJI”