SAAB CAFFE
- illswitch
- Pridružio se: 17 Jan 2013, 00:00
Re: SAAB CAFFE
@ kolja: tnx!
[link_open=http://www.nordicrenegade.com]nordic renegade team member[/link_open]
-
Hvala ljudine,a za zubara,igle,krv sam zesca p..ka.Tri dana se psihicki spremao za taj cin,stigao ali najgori deo je kad te cika zuba zavali u stolicu i kaze ovo nece boleti. Tad znaj da hoce boleti sigurno. . . E a kad cujes da ce malko boleti,e tad si nahebo zesce. Sve bih podneo super da je imao jos jedan naslon za ruku,ovako jedna ruka nije imala sta da stegne dok je druga bila u zescem kontaktu sa gore navedenim naslonom. Poceo je da krcka
- kd23se4
- Site Admin
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
@Kolja kod tebe pre da je bilo ovako
Kaze se ANLASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D1%80, a ne ALNASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B5%D1%80
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
- vuk
Taj za italijansko trziste zbog njihovih dazbina na kubikazu,samo je nasviran na 200ks,samo ovaj SAAB je teget.Kolja je napisao:HVALA JOS JEDNOM. . . .
@vUK ima 2.0 aero radjen za italijansko trziste ali ima 185 ks.... JEL bele boje????
btw dobrodosao
-
Po prospektima ima onoliko koliko sam napisao.
- Perkele
- Drug Član
- Pridružio se: 16 Apr 2012, 00:00
- Kontakt:
Vuce, budi pametan kad ja vec nisam bio! Uzeo sam noviji auto 4 godine od tog koji ti gledas, sa verovatno manjom kilometrazom od tog koji ti gledas i najebao sam samo tako, za 8 meseci ulupao 3500e u njega! Ja imam 9-5 ali motori se ne razlikuju ni malo i imaju isti problem sa oil sludge i sa balansnim osovinama!
Ako ti je vec zelja Saab 9000 onda kupi stariji model koji nema B2X4 motor!
A evo ti zbog cega to sve govorim, procitaj ovu temu 10 puta pazljivo pre nego naivno kupis taj auto!
http://saab.serbianforum.info/t127-oil- ... -saca-mulj
Ako ti je vec zelja Saab 9000 onda kupi stariji model koji nema B2X4 motor!
A evo ti zbog cega to sve govorim, procitaj ovu temu 10 puta pazljivo pre nego naivno kupis taj auto!
http://saab.serbianforum.info/t127-oil- ... -saca-mulj
- Slavisacs
- President Saab Club
- Pridružio se: 17 Okt 2012, 00:00
- Kontakt:
Po ovom u 97 nema ni jedan aero 2.0...samo 2.0 turbo 185ks?Kolja je napisao:Po prospektima ima onoliko koliko sam napisao.
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
-
97 je aniversari model,nema aera vise tu. Znam da je pre te godine imao aero sa 2.0 motorom FPT B204,mada sve je to isti qrc. Vizuelno '97 se razlikuje od aera samo po sedistima i felnama,a za mehaniku nisam siguran.
- hanter
- Pridružio se: 18 Jan 2013, 00:00
Poydrav svima,ja sam Mane iz Beograda i do sada sam promenio preko 25 automobila,ali sam u dusi hondas (imao sam 5 hondi do sad)
yapravo volim automobile koji nisu yanimljivi velikoj vecini!Saab mi je oduvek bio yanimljiv i poceo sam da raymisljam o njemu oybiljno u skorije vreme pre svega o 95 modelu,posto ya yeljenu hondicu trenutno nisam u mogucnosti da iybrojim kes,a treba mi oybiljan auto,evo jednog koji mi je yanimljiv,pa ako moye neki savet ili ako ga je neko gledao da to podeli sa mnom!unapred hvala i nadam se da cemo se lepo druyiti
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... _9-5_20_t/
yapravo volim automobile koji nisu yanimljivi velikoj vecini!Saab mi je oduvek bio yanimljiv i poceo sam da raymisljam o njemu oybiljno u skorije vreme pre svega o 95 modelu,posto ya yeljenu hondicu trenutno nisam u mogucnosti da iybrojim kes,a treba mi oybiljan auto,evo jednog koji mi je yanimljiv,pa ako moye neki savet ili ako ga je neko gledao da to podeli sa mnom!unapred hvala i nadam se da cemo se lepo druyiti
http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... _9-5_20_t/
- Slavisacs
- President Saab Club
- Kontakt:
Auto data vrsi klasifikaciju po godistu i vrsti motora koji se ugradjivao u toj godini... Aero sa 2.0 motorom FPT B204 je pravljen samo za Italiju" aniversari model"..."Italianski Aero"...Iskreno nisam znao da postoji 2.0 aero... Kliki imao je 185KS...Razlika je koliko sam skontao APC ventil , ECU SW,motor kao baza je u principu isti...Ugradjivao se u CS i CSE...Kolja je napisao:97 je aniversari model,nema aera vise tu. Znam da je pre te godine imao aero sa 2.0 motorom FPT B204,mada sve je to isti qrc. Vizuelno '97 se razlikuje od aera samo po sedistima i felnama,a za mehaniku nisam siguran.
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
- Perkele
- Drug Član
- Kontakt:
Mane, tako sam i ja hteo da kupim Saab 9-5 da ne dajem 7K eura za BMW 5 pa me na kraju Saab kostao skoro toliko a ne mogu ga prodati za toliko koliiko sam ulozio za 8 meseci!
Procitaj temu koju sam postavio par postova iznad Vuku da procita pa kad budes birao auto znaces na sta da obratis paznju, meni ovo niko nije napomenuo pre kupovine pa sam prosao kao bos po trnju!
Procitaj temu koju sam postavio par postova iznad Vuku da procita pa kad budes birao auto znaces na sta da obratis paznju, meni ovo niko nije napomenuo pre kupovine pa sam prosao kao bos po trnju!
- hanter
Perkele,zanimljivo je ste sam pre 4 meseca bas slupa bmw 5,prevrnuh se sa njim na keca!i ja sam malo skeptik za saab zbog odrzavanja i svih problema koje sam procitao ovde
-
@hanter dobrodosao,imas na forumu sve informacije koje su ti potrebne o svakom modelu SAABa. Moj savet je da nadjes neku 9-5 u sto jacoj opremi sa zviznutim motorom. Odradis sve po PSu i budes miran neko vreme,ovako mrka kapa za bilo sta drugo.
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
Svim novim clanovima!
Perkele, ne preteruj i ne plasi ljude toliko Tacno je da ima proplema ali ima mnogo manje auta bez... Znam da si ih ti bas lose proso al nije bas sve tako crno. Ali dobro je sto si ih upozorio
Svi koji trazeSsaab-a benzinca iz b2x5 serije neka povedu racuna o servisnoj istoriji auta, ako nemaju poverenja u istu ili ista ne postoji, neka izmedju ostalog provere stanje unutrasnjosti motora skidanjem kartera i poklopca dekla ventila... Sve ovo je ponovljeno mnogo puta! Imate teme OVDE i OVDE
All systems go, ready for takeoff!
- hanter
da ,znam procitao sam uglavnom sve,interesuje me da li je neko gledao primerak koji sam linkovao,pa da mi da detaljniji opis
- Perkele
- Drug Član
- Kontakt:
Pa meni je najsmesniji opis prodavca:
"komplet sve sredjen svi filteri i promenio turbinu" Ako se filteri racunaju u komplet sredjivanje onda svaka mu cast, a i sta ce mu noviji auto ako je ovaj komplet sredjen!? Saab koji je komplet sredjen je 10 puta udobniji i bolji od maltene bilo kog drugog auta i ne vidim logiku da ce neko koga dobro sluzi auto menjati za drugi! Moje skromno misljenje!
A Gripene, red je da upozorim ljude jel vecina ima para samo da kupi auto, i sta posle, mislis super a ono djoka, dok mi je auto bio na servisu jos cetvorica su zvala majstora i raspitivala se o generalnoj motora, to je epidemija, 95% auta sa tim motorom i tim godistem ne valja!
"komplet sve sredjen svi filteri i promenio turbinu" Ako se filteri racunaju u komplet sredjivanje onda svaka mu cast, a i sta ce mu noviji auto ako je ovaj komplet sredjen!? Saab koji je komplet sredjen je 10 puta udobniji i bolji od maltene bilo kog drugog auta i ne vidim logiku da ce neko koga dobro sluzi auto menjati za drugi! Moje skromno misljenje!
A Gripene, red je da upozorim ljude jel vecina ima para samo da kupi auto, i sta posle, mislis super a ono djoka, dok mi je auto bio na servisu jos cetvorica su zvala majstora i raspitivala se o generalnoj motora, to je epidemija, 95% auta sa tim motorom i tim godistem ne valja!
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
To si u pravu Problem je sto kod nas stignu s mnooogo KM i ko zna kakvim odrzavanjem.
All systems go, ready for takeoff!
- hanter
ima i to logike,samo opet dok se ne pogleda ne moze ni da se zna stanje,a pravo je moguce tek utvrditi posle par hiljada km ,nazalost a tad obicno bude kasno!i sta se uopste desava sa nabavkom delova zbog silnih talasanja oko fabrike i kakva je snabdevenost kod nas i cene
- Perkele
- Drug Član
- Kontakt:
Generalno, trazice ti preprodavci polovnih delova 300e za radilicu, 80e za polovni nosac menjaca, 150e za retrovizor... Sto se delova tice situacija je katastrofalna, retko sta ces naci da ima odmah na stanju negde u Srbiji, govorim o delovima koji su specificni za Saab, recimo konkretno nosaci motora, novih nema nigde u Srbiji, a novi kostaju od 180e do 290e zavisi koji ode . Recimo delovi trapa nisu problematicni posto je skoro sve opelovo dole na trapu i imas gde hoces! U principu, da sam pre kupovine znao ovo sto sad znam, NIKAD u zivotu nebi ni razmisljao o Saab-u a kamoli da bi ga kupio, ni na poklon ga ne bi primio! Moje skromno razmisljanje!
- illswitch
nisam ni skužio, felge su oriđiđi i moram priznati da mu odlično stoje iako na prvi pogled nisam mislio da će biti.AERO je napisao:
@ illswitch ....felna ......fabricka je,ali su je uboli "za sve pare"
model Columbia - veličina 16''
[link_open=http://www.nordicrenegade.com]nordic renegade team member[/link_open]
- hanter
ok,hvala na informacijama,mozda je ipak bolje da za sad ostavim ovog smesnog megana,pa da skupim parice za jednog lepog akorda kako sam i hteo,ipak su japanci povoljniji po mene trenutno nego svedjani,mada nikad se ne zna,uvek sam kupovao auto kad mi se svidi,pa nije nemoguce da ipak padne i saab,jedino sto je malo vencanica,pa ga je tesko posle prodati
- troll 9-5
- Pridružio se: 13 Mar 2012, 00:00
@Perkele Nemoj zaboraviti da si jedini ti na forumu koji si imao takav problem
- vuk
Ljudi jos cete me pokolebati,ozbiljno razmisljam da odustanem od SAAB i ostanem pri italijanima,jedino sto me jos drzi je sto poznajem coveka,radimo zajedno i znam da je za 6 godina koliko ima ovaj auto presao 28.000kmi daje mi na dodjem ti...Problem je sto se on ne razume bas u automobile i ne zna u kakvom je stanju auto,majstor odrzava on samo sipa i vozi.
- vuk
Slavisacs je napisao:Da li je ovo dobra razlika ili losija varijanta,moze li to sto je pravljen samo za italijane da pravi veci problem za delove od kako vidim standardnih .Kolja je napisao:...Razlika je koliko sam skontao APC ventil , ECU SW,motor kao baza je u principu isti...Ugradjivao se u CS i CSE...
- Slavisacs
- President Saab Club
- Kontakt:
Dobro dosao... Svaki polovan automobil ti je macka u dzaku...Nije Saab bas toliko los(medju boljima je)...samo treba voditi racuna kad ga kupujes i kasnije redovno odrzavanje...i neces imati problema...kao i svaki drugi automobil...Nego ako se vec znate,idite kod njegovog majstora pa neka ti on objasni,ako treba skinite karter i ...Sto da ne,znate se...sigurno nece da ti uvali,pa ce pristati i na to...Ako nece,nemoj da kupujes i to je to... Pitaj,plati ruke majstoru...Znaces sta vozis...Bolje nego kasnije da se izujes za soma na popravku...Dima ce ti sve reci,on je ok. Njegova ili zena od njegovog burazera je vozila teget csa ili cse nisam obratio paznju,samo znam da mi je privukao paznju zvuk busnog auspuha...nisam bio odusevljen izgledom... to je bilo zadnji put kada sam bio kod njega...pre jedno 3mes...Imas li neke slike tih kola..?
Poslednji put menjao 1 dana Slavisacs, izmenjena 18 puta
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88