Hvala na lepom misljenjuSlavisacs je napisao:Bas sam se iznenadio,moracu da ga pitam,lepo smo se druzili![]()
Pametan,dobar decko.
Za Bokija sam predpostavio...
Zoda se mozda i vrati...![]()

Hvala na lepom misljenjuSlavisacs je napisao:Bas sam se iznenadio,moracu da ga pitam,lepo smo se druzili![]()
Pametan,dobar decko.
Za Bokija sam predpostavio...
Zoda se mozda i vrati...![]()
Ajde, nesrećo, dabogda konačno kupio nešto!nepokoreni je napisao:Pozz ja sam iz BL iz R.Srpske pozdrav svima na forumu![]()
Trenutno ne posjedujem nikakvog Saaba ali planiram kupovinu pa su me ovdje uputili za sve informacije![]()
NHF za foum, ali ja više navijam za onaj drugi. Mada je ono Saabanče jaako fino naoko...illswitch je napisao:Ljubiteljima nordic prometala snježni pozdrav iz Hrvatske!
Vozim Volvo 854 T5 i nadam se ugodnom druženju...a tko zna možda se jednom i neki Saaban bude vozio![]()
Htio sam ti predložiti baš da radije njemu pošalješ PP, a što se tiče konkretno onog auta, ja mislim da itkako valja a i da cijena ide dole još bar 30%, a za te pare nema ni kante Dvičine...Carlsson je napisao:illswitch pozdrav, dobro nam dosao![]()
bas sam trazio nekog sa t5...posaljem ti poruku![]()
pozz.. evo malo mrdamtroll 9-5 je napisao:
@HIRSCH Jesi ziv, jesi uzeo nekog SAAB-onju?
Jbg...zaboravih na ogranicenjeillswitch je napisao:superbrickara ti je dosta dobro to rezonirao... ali sve da hoću ja ne mogu poslati ppCarlsson je napisao:illswitch pozdrav, dobro nam dosao![]()
bas sam trazio nekog sa t5...posaljem ti poruku![]()
![]()
evo prviTAZZ je napisao:A treba Vam 5 poruka... sta se snebivate... jos dva smajlija u porukama i eto skinuto ogranichenje na pp...
Kolja je napisao:smej se smejVidim ja pricu neki deaktivirali,probam i ja al samo da proverim radi li i brm odo u qrc
![]()
Kolja pre brisanja naloga >>>>TAZZ je napisao:Koji si ti TenKre. Majke mi...
pa recimo nešto se lemiloCarlsson je napisao:razmisljamo...opasan si po sebe, ne smijemo ni pomisliti sta bi bilo sa drugim clanovima![]()
![]()
@illswitch odlicana sto po papirima...jesi nesto dirao
![]()
Sad nek svrati kolega OVDECarlsson je napisao:![]()
eto sad si otkljucao cudesni svijet privatnih poruka![]()
Kolja je napisao:Bio danas do zubara,zamalo iscupao naslon sa stolice ali ipak pretekao![]()
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju