SAAB ponuda iz Srbije
- Slavisacs
- President Saab Club
- Pridružio se: 17 Okt 2012, 00:00
- Kontakt:
Re: SAAB ponuda iz Srbije
Moguce da je Zoki(Zoki ,Deki,Miki meni je sve to isto )...ti si isao da gledas?
Saab 9-3 MY07
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
Saab 90 MY86
Saab 96 MY76
Saab 900T MY88
@Boki,video sam auto,ispunjava moja ocekivanja sto znaci da je izuzetan
Zvao lika za udarenog CSa,600e je zadnja cena za auto. Losi homokineticki,fali kajs od klime sto znaci da je kompresor zviznuo odavno. Imao je stranca istog kao ovog ali je delove koje su mu sada potrebni makao. Gume ima letnje i to lose,registrovan je do avgusta,ima neatestirani venturi plinski uredjaj. Kako to radi na turbo motoru bogapitaj. Nece da ga popravlja jer je davno od njega digao ruke a i osiguranje je napumpao i treba da mu isplate stetu u iznosu od 1000e. Ispod ove cene ga neda.Udaren je u jednu stranu ali su hladnjaci nahebali,oba krila,hauba,branik,spojler itd itd.Toliko o zelenom
http://www.mojauto.rs/polovni-automobil ... 0_1992_god
http://www.mojauto.rs/polovni-automobil ... 0_1992_god
Poslednji put menjao 1 dana Kolja, izmenjena 4 puta
Ocekivano KOLJA sve su to groblja.Sto je duze u Srbiji sudbina mu je sve tuznija.....
Neki i profledaju kad stignu u srb... moj sivi je bio zapusten.... pomalo... al sam ga ja onda do'fatio... i ispade devohka... na kraju...
E i cuo se sa malim Zokijem. Daje mi za 400e crnjaju crnu. Mehanicki bez ulaganja,kod njega 6godina,trosi kaze 10 plina. Ima da se ovo krilo prefarba i enterijer zameni. Nije imao ove branike ali je imao stranca aera pa prebacio na ovoga. Inace ovaj je davno bio turbo ali su mu zacepljeni vodovi ulja,skinut turbo i prebacen je na injection. Kaze sve je odradjeno po propisu. Daje mi kompletan krem kozni enterijer sa sedistima na struju i ovaj auto za 600e.
KOLJA idi umi se hladnom vodom,isturi malo glavu napolje na svez vazduh!!!!
Ma zvao cisto informativno. . . Bez brige Lepo je preneti utiske Da ostali znaju sta ih mozda interesuje a nisu smeli pitati. . .
Nadji taj enterijer... i turi u dnevnu sobu...
hahahahahahha..
pochinjesh da me zabrinjavash...
hahahahahahha..
pochinjesh da me zabrinjavash...
- AERO
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
Ja sam mu ubacio slike u post - on nije ni video
Ne se brines Igore Nesam loood,mozda malo ali. . . nema lepse kombinacije od te,cak sam garnituru od bele koze i kuci uzeo
Tek sad videh,umes da pogodis u srceAERO je napisao:Ja sam mu ubacio slike u post - on nije ni video
A kladim se da bi svoju zadnjicu video i u sivkastom veluru... koji se nalazi optochen sivim metalom... na trokrakim aluminijumskim krugovima...
Aero daj onu shunjalica sliku shto si uslikao onomad...
Aero daj onu shunjalica sliku shto si uslikao onomad...
- AERO
Evo evo
- AERO
Hahahaha hebite hebite slobodno Ne bih se bunio ni ovom veluru verujte,ipak je to preko 200hp,turbo smile,super aero felnice,jedinstvena boja,drvenarija,cetvrtasti air bag volan,acc itd itd samo koliko novaca bi bila ova raketica?
E da a ima i zimsku obutju... Ima letnje sprinterice i zimske buce... po volji za 5 minuta se preobuje....
Sapni mu cenu diske vidis da je poceo jadnicak da gleda ova prepolovljena krs vozila koja su saab samo u tragovima....please.Vidi sta kaze pajlot pa mu dojavi
Ocu... samo kad se vrnem iz austrije... sjutra putujem... 6-og sam nazad.. pa cu prichati sa matorim... mada iskren d budem... sve zavisi koko cale bude trazio... mozda ga ostavim sebi a isplatim caleta... i onda ujurim Pilot sedishta za njega... sredim lamelicu... i vidim onu kuflu ili shta se vec cuje... 9k meni dodje kao igrachka...
- troll 9-5
- Pridružio se: 13 Mar 2012, 00:00
Ovo treba prenositi s'kolena na koleno
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
STA MU JE?
2003 Saab 9-3 2.0 t vector 3.050 €
OGLAS
Opis
Placena carina i pdv, odlicno stanje, prva boja, moguc je prevoz auta do mesta kupca....cena u zameni je 4000e
SLIKE
Kontakt podaci
Korčaginova 48
32300 Gornji Milanovac, Srbija
Moravički okrug
Telefon 1: 065/665-55-22
2003 Saab 9-3 2.0 t vector 3.050 €
OGLAS
Opis
Placena carina i pdv, odlicno stanje, prva boja, moguc je prevoz auta do mesta kupca....cena u zameni je 4000e
SLIKE
Kontakt podaci
Korčaginova 48
32300 Gornji Milanovac, Srbija
Moravički okrug
Telefon 1: 065/665-55-22
All systems go, ready for takeoff!