Ma neee,ne radim tamo,i nemam nikakve veze sa tom oblascu,ali imam par dobrih (plodonosnih) iskustava pa ih delim s tobom.....
Ovo opet nisam skapirao (

)......
TAZZ je napisao:... pa me ukoljes sa procenom
...ali ako si mislio na nekog odande (iz te kuce) - nemam.Sve sam ja tako neke kontakte pogubio kad sam otisao......"vanka"
No dobro,ajmo dalje......kazi mi ovo? Ako je snimanje stete uradjeno,kako ce onda naknadno "biti" dodavanja .....
TAZZ je napisao:NARAVNO BICE I BRISAC FARA KOMPLET LEVI- ZAMENA
Jel si mislio na neko interno konstatovanje kada si rekao - "Meni je konstatovano..."
Kako god,ova varijanta: postarina i PDV ne pije vodu........u slucaju da ti se posreci-bilo bi lepo pojuriti vezu.
Da bi dobio lovu,i da bi oni jednostavno mogli to tamo da pravdaju.....moras imati fiskalne racune (pod obavezno) za bukvalno "svaku"zabicu koji naplacujes ,jel je jedino to validni dokument,pa cak i od radionica koje ti rade zanatske radove (limariju,farbanje) - pored velikog racuna sa opisom radova i brojem sati,isto mora fiskalni da bude zaheftan uz to.Tu je PDV........a da bi ih imao,ne moze "postarina".....ne ide to tako....
Kako to resavas - objasnim ti na PP (posto ima malo ovo - ono

),a ti mi samo reci jel radjena procena stete od strane osiguravajuceg procenitelja..........
Licno cenim da nije (nisi jos digao zapisnik),ali da ipak pitam......
Ima sad po novom zakonu(cini mi se),onaj "list- zapisnik" koji ide uz svaku polisu......odnosno saobracajnu.Jel pocelo to da se primenjuje

......jel te to zakacilo?