Boki, kapiram te, i ja sam poludeo, ali to je cena kao da su se svi dogovorili da toliko traze, a i ako je nema toliko je bila. Inace, verujte mi, jedva sam je nasao, niko nema. A i da je nadjem negde preko ko mi garantuje da nije kriva, ovako bar covek pristaje da odemo u MR.
Nasao sam motor od 9-3 2000 godiste, motor je u kolima, moze da se proba, cak sam razmisljao ako je dobar, ne zuji, ne slinavi da odem i kupim covek trazi 500e za njega, i da ga stavim i vozim a ovaj natenane da sredjujem pa kad god sredio, za pola godine, godinu, nije bitno uopste.
Ima u batajnici Saab 9000 isto, 1997 ili cak 8-o godiste, 2.3 motor, kaze lik odlican je, iz svajcarske, automatik, moze da se proba, trazi 400e za motor, mislio sam cak i njega da odem danas da vidim pa ako je dobar njega da stavim dok ovog ne sredim, jel i meni je sve drugo bolje nego da dajem 300e za radilicu, stvarno su preterali.
Boki, hvala na ponudjenom autu, imam auto pa mi nije hitno, uzeo sam astru bertone, 1.8 benzin plin, trosi 7-8l plina, milina, posle dugo vremena vozim auto i ne razmisljam o tome sta je sledece na redu da se pokvari.