Pozdrav i tebi "Zaksom", kupio si pravi auto. Ne mogu ti reci nista o bilo kom drugom modelu SAAB-a, ali sto se tice 9-3 1.8t, posedujem isti, 2003 godiste, i to je prvi koji posedujem, i prezadovoljan sam njime, kako izgleda, funkcionise i kvaliltet kojim odise. Za jednog benzinca ne trosi puno, meni je trenutno na 9 litara, ali znam da ga nagazim da povuce i po gradu sam u zadnje vreme, inace moj rekord je 7,6, dok sam ziveo u predgradju Pariza, gde sam koristio otvorene puteve, inace od kad sam ovde bez gazenja mi bude na 8,5. Ako je tvoj odrzavan kao i moj kod prethodnog vlasnika, a i kod mene sada, onda imas malu bombu od auta. Sto se tice motora i snage, nije to neka azdaja, ali dovoljno da povuce, pretekne i jurne kad to zazelis. Jako mi se svidja to sto uvek ima dostupnu snagu pri velikim obrtajima i velikoj brzini, osetis ga da povuce i pri 200 km/h, ne da te tada zalepi za sediste, ali vuce, trazi jos. Bez lazi, jer nemam koristi od toga, dok sam dolazio /selio se/ iz Francuske i prolazio kroz Nemacku, letos sam prosao 215 km/h ali natovaren kao kamila, pun gepek i stvari na zadnjem sedistu skoro do krova, i zenom pored mene sa stvarima oko nje. Letos sam se pri povratku sa juga Srbije za BG, igrao sa BMW 3-kom Nemackih tablica, bez oznake za koji model, ali predpostavljam da je dizel, jer me uvek ostavi pri nizim obrtajima kad usporimo i krenemo ponovo, ali ga ubrzo stignem i proletim, zena, brat i sestra, su cutali sve dok se jednog trenutka nisu pobunili da usporim, jer su videli da se kazaljka blizi 230 km/h, dok je Benkica ostala daleko iza menezaksom je napisao:Zdravo. Ja sam Zak. Kupio sam Saaba 9-3 1.8t i sve sam u dilemi da se nisam prevario.

Al' ja znam da se raspricam, kad se radi o SAAB-u, mogao bih ovako do sutra

U svakom slucaju odlican izbor, mazi ga i pazi ga i Djole ce biti na nivou tvojih ocekivanja.
Ako imas bilo kakva pitanja, ne ustrucavaj se, ako mogu pomoci cu ti.
Pozdrav.
A da, jos nesto, sto dolazi uz SAAB /bar iz mog iskustva/, a to su ljudi koji te na ulici pitaju nesto u vezi njega, ili se okrenu za njim, ili ga jednostavno pohvale kao kvalitetan auto