SAAB ponuda iz Srbije
- AERO
- Pridružio se: 25 Dec 2011, 00:00
Re: SAAB ponuda iz Srbije
zbog datuma
- nik 900t
- Drug Član
- Pridružio se: 26 Dec 2011, 00:00
Hahaha, citas mi misli, bas sam to pomislio juce kada sam video oglasAERO je napisao:Ovog bi zodiac vec terao kuci da nije uzeo "crnca" ......ako ni zbog cega - bar zbog volana
- nik 900t
- Drug Član
Nisam jos nista, u subotu stize set kvacila i senzor temperature motora koji takodje ne valja, u ponedeljak montiramo sve to i moju kasetu pride, posto je provereno odlicna, i pustamo masinu u pogon. Nemrem docekat
- nik 900t
- Drug Član
Uzeo sam sve delove koji su mi trebali u kompletu, a tu ima svega, od vesanja, menjaca, svih agregata, do farova, zmigavaca, stopaljki, elektrike, pa i seta kvacila. Nije neka steta, u svakom slucaju. Uz to, David sumnja da je uopste korpa u pitanju, na korpu sam tipovao ja, on kaze da se saab isto ovako ponasa kada pukne feroda na lameli, mozda mi se i posreci.
DZABE 9-5 SW 2.3 sa LPG!!! na NS tablama!!!
Prodavac Branislav M
Grad Srbija
Telefon 065/ 591 - 8946
Telefon 063/ 725 - 1732
Prodavac Branislav M
Grad Srbija
Telefon 065/ 591 - 8946
Telefon 063/ 725 - 1732
- kd23se4
- Site Admin
Kola su idealna za pusace koji planiraju da ostave - ne treba nikotinski flaster - vidi se po boji sedista da su citava kola natopljena duvanomTAZZ je napisao:male pare PLUS SUPER AERO FELNA NA 9-5
A i check engine pozdravlja veselo buduceg vlasnika
Kaze se ANLASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D1%80, a ne ALNASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B5%D1%80
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
pa brate mora malo da se neko potrudi..
Ajde sad...
Kupish za 2k auto...
Ulozis 1-1.5...
I cao zdravo...
Evo NIK ...
Trazi auto sve bi i ne bi da qpi... pa reko da mu pomognemo...
ne gledam mnogo oglase, samo ih listam i lepim ovde..
Ili evo ja MOJ sad da prodajem..
DA LI BI NEKO QUPIO???
SVE KOMPLET
I sivog i Qurawanku... u PAKETU...
Evo stavljam na Licitaciju..
I videcesh niti jedna ozbiljna ponuda nece pasti ovde, a imamo kao 3-5 ljudi koji kao bash bash traze auto...
Ajde sad...
Kupish za 2k auto...
Ulozis 1-1.5...
I cao zdravo...
Evo NIK ...
Trazi auto sve bi i ne bi da qpi... pa reko da mu pomognemo...
ne gledam mnogo oglase, samo ih listam i lepim ovde..
Ili evo ja MOJ sad da prodajem..
DA LI BI NEKO QUPIO???
SVE KOMPLET
I sivog i Qurawanku... u PAKETU...
Evo stavljam na Licitaciju..
I videcesh niti jedna ozbiljna ponuda nece pasti ovde, a imamo kao 3-5 ljudi koji kao bash bash traze auto...
Poslednji put menjao 1 dana TAZZ, izmenjena 21 puta
Stvar je u tome ..
Vrhunski auto za recimo 2-2.5k ako moze...
E NE MOZE!!!
Tako neshto koshta..
za 2-2.5 mora malko da se ulozi i potrudi...
Vrhunski auto za recimo 2-2.5k ako moze...
E NE MOZE!!!
Tako neshto koshta..
za 2-2.5 mora malko da se ulozi i potrudi...
- kd23se4
- Site Admin
Veciti optimistaTAZZ je napisao:pa brate mora malo da se neko potrudi...
Tazz, nemoj nikad da se promenis!
Kaze se ANLASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0 ... 0%B5%D1%80, a ne ALNASERhttps://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0 ... 0%B5%D1%80
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
900 T8 (1987)
9-3 2.2 TiD (2001)
kd23se4 je napisao:Veciti optimistaTAZZ je napisao:pa brate mora malo da se neko potrudi...
Tazz, nemoj nikad da se promenis!
NEĆU!!!
Pa malko znoja, para...
SUZA...
Zivaca...
Krvi nadasve...
A psovke kako krenu da naviru...
IHAHAAA
Ne postoji polovan automobil bez ulaganja. Svi kupci polovnih automobila su optimisti.
Pa tako nekakoTAZZ je napisao:Zod..
Ti sad imash 2* Aero Viking felne?
Evo da se oglasim da svi cuju posto smo dosta pricali i komentarisali 9-5 aero sa ledina.
S obzirom da naseg clana TROLL-a snazno interesuje taj auto,i on ga je kao i nas diske dobro pogledao,zamoljen sam od strane naseg druga i clana da malo prostudiram papire na licu mesta i pronjuskam kako valja.
Prava prica je sledeca:
Vozilo iz AUTOSAAB-a FIRENCE IT,mnogi znaju gazdu ili su culi.Svaka info o autu lako za proveriti.
Papiri su prosli kroz moje ruke danas i situacija je:
- auto modelna 2001
- kupljen i reg u IT 12/2000
- pravi euro3
- papiri cisti 1/1.
- kilometraza cista 1/1 100% iako to mnogima ne zvuci moguce.
Slike i potvrde jos iz italije postoje,ocarinjen snazno na tu kilometrazu.Uradjen servis auta u Italiji za poznatog kupca tamo,koji se posle dogovora nije pojavio i auto je tako dosao do Srbije.
Moj ekstra drug je drugar sa deckom ciji je plac,sedeli i pricali danas apsolutno nema potrebu da kaze da nije tako.Trenutno na placu ima preko 40vozila,i nije mu smrt za vrat da mora da ga proda ali kupca nema.Svi koji su gledali nudili smeh ponude.Nema razgovora nikakvog za kupovinu ispod 3400 sada - vrlo samouvereno me je ubedio u to sto prica.
U svakom slucaju u moru groblja koja se nude i prodaju a imaju znacku SAAB-A sa 300000+ km ovaj se izdvaja.
TROLL PUCAJ I UZIVAJ.....a posle kupovine
S obzirom da naseg clana TROLL-a snazno interesuje taj auto,i on ga je kao i nas diske dobro pogledao,zamoljen sam od strane naseg druga i clana da malo prostudiram papire na licu mesta i pronjuskam kako valja.
Prava prica je sledeca:
Vozilo iz AUTOSAAB-a FIRENCE IT,mnogi znaju gazdu ili su culi.Svaka info o autu lako za proveriti.
Papiri su prosli kroz moje ruke danas i situacija je:
- auto modelna 2001
- kupljen i reg u IT 12/2000
- pravi euro3
- papiri cisti 1/1.
- kilometraza cista 1/1 100% iako to mnogima ne zvuci moguce.
Slike i potvrde jos iz italije postoje,ocarinjen snazno na tu kilometrazu.Uradjen servis auta u Italiji za poznatog kupca tamo,koji se posle dogovora nije pojavio i auto je tako dosao do Srbije.
Moj ekstra drug je drugar sa deckom ciji je plac,sedeli i pricali danas apsolutno nema potrebu da kaze da nije tako.Trenutno na placu ima preko 40vozila,i nije mu smrt za vrat da mora da ga proda ali kupca nema.Svi koji su gledali nudili smeh ponude.Nema razgovora nikakvog za kupovinu ispod 3400 sada - vrlo samouvereno me je ubedio u to sto prica.
U svakom slucaju u moru groblja koja se nude i prodaju a imaju znacku SAAB-A sa 300000+ km ovaj se izdvaja.
TROLL PUCAJ I UZIVAJ.....a posle kupovine
- AERO
Tu onda nema vise zboraBoki je napisao: - kilometraza cista 1/1 100% iako to mnogima ne zvuci moguce.
To je onda extra auto
Ako si dokon i u tom pravcu @AERO svrati i pogledaj i bice ti sve jasno.
- GRIPEN
- Pridružio se: 15 Apr 2012, 00:00
mislim stvarno, ako neko hoce Aera i ima novce, bolje od ovog tesko da moze
All systems go, ready for takeoff!
- AERO
Slazem se Gripene s tobom - za te pare ,na ime,sa tom kilometrazom - korektno
@Boki - znas da ja preferiram naftu.......sad upravo balavim na onog 2.2 iz PALERM-a (teget)....verovatno znas na koji mislim KLIK.....Al je doooobar jeeebote
@Boki - znas da ja preferiram naftu.......sad upravo balavim na onog 2.2 iz PALERM-a (teget)....verovatno znas na koji mislim KLIK.....Al je doooobar jeeebote
Poslednji put menjao 1 dana AERO, izmenjena 22 puta
Znam.Ima ovaj sa ledina drugara koji ima interesantan SS 2003 dole u it 2.2tid - mogao bi povoljno da ga zavrsimo....oko 3.3 ako te interesuje
- AERO
Hvala ti puno na ponudi .... zvacu te ja kad dodje vreme