kd23se4 je napisao:Ma ne razumete vi to, oni su ljudi shvatili da celokupno stanje vozila zasluzuje manju kilometrazu, pa su u skladu sa tim korigovali
Tako ja prodavao moju Citroen Xsaru Break 1.6 16v 2002. godiste, klima, metalik srebrna, bez ijedne ogrebotine auto, savrseno radi, malo trosi, ja uradio mali servis pre prodaje, prethodni vlasnik veliki pre nekih 15.000, sve do poslednjeg dugmeta i lampice radi, kompletna servisna istorija od prvog dana, prednji trap savrsen, torzija zamenjena novom pre 40.000, auto bukvalno kao nov. Presao 234.000, od toga 14.000 kod mene. Ja posteno napisem sve, i kakvo je stanje, i koliko je presao. I krecu pozivi: zasto nema ugradjen LPG, to mislim da niko nije omasio, kao da im sam zivot zavisi od toga, a ovaj auto trosi 8,5l u letnjoj gradskoj voznji. Dalje, i kljucno pitanje, odnosno konstatacija - prevelika mu je kilometraza. Ja pitam mog majstora sitroendziju sto se svi bune zbog kilometraze? A on kaze, da znas sta sve prolazi kao 150.000km, ovaj tvoj bi trebalo da spustimo na 70.000, ako je suditi po stanju. Bio garaziran i redovno odrzavan kako treba, i to je to, moze jos toliko pod istim rezimom, ali je malo takvih na ponudi kod nas. Posle jedno trideset poziva od kojih je ogromna vecina bila neverovatno nebulozna, jedan od njih je resio da dodje i pogleda Xsaru. On je odvezao kuci.