Stigli neki zvucnici i kablovi pa sam malo radio danas a sutra ujutru nastavljam.
Ovako, u planu je da se kompletno fabricko ozvucenje zamnei drugim zvucnicima i sa druga dva pojacala i da se doda woofer u gepek i elipse na zadnjoj tabli. Fabricki HU ostaje. Danas sam provlacio kablove za napajanje pojacala od akumulatora do gepeka. Provuko sam 2 kabla od 20mm2. Ovi zvucnici magnat sa slike idu sutra u zadnja vrata ali moram da vrsim neke prepravke jer promer rupa na fabrickom zvucniku nije isti kao i na ovom iako su zvucnici isti, 100mm precnik. Takodje sutra se kaci u gepek i pojacalo, JL Audio 500/5 i na njega ce na jedan kanal ici woofer sa slike, na 2x25w ovi zvucnici u zadnjim vratima a na 2x100w ce ici elipse koje jos nisam kupio ali bice reseno ovih dana... Fabricki zvucnici u prednjim vratima i na instrument tabli sa fabrickim ppojacalom ce ostati jos neko vreme...
U planu su mi jos dvokomponentni dvosistemci za prednja vrata i instrument tablu i jos jedno pojacalo koje bi njih guralo. Fabricke zvucnike iz instrument table cu da izbacim a na njihovom mestu da stavim twwetere od dvosistemca....
Sutra ce verovatno biti i koja slika a mozda i neki snimak.