troll 9-5 je napisao:AERO je napisao: ...a ovaj budjavi sa kanticama i lopaticama je Troll![]()
![]()

troll 9-5 je napisao:AERO je napisao: ...a ovaj budjavi sa kanticama i lopaticama je Troll![]()
![]()
od piva i cevapa se ne moze umrijeti, ali za ovo trece ne garantujemSlavisacs je napisao:Tako je zemo reci mu,u Banja Luci imaju tri stvari koje su dobre, izmedju ostalih manje bitnih,a to su:Pivo,Zene i cevapiAli samo ako se konzumiraju tim redosledom,kombinacija je ubitacna
![]()
![]()
kd23se4 je napisao:@Slavisa jel znas onaj vic o Banja Luci?
Jesi bio u B.Luci?
Jesam
Pa jesi nesto?
Nisam
Ma bezi bre, pa ti nisi bio tamo![]()
7 na 1 posle toga samoCarlsson je napisao:od piva i cevapa se ne moze umrijeti, ali za ovo trece ne garantujemSlavisacs je napisao:Tako je zemo reci mu,u Banja Luci imaju tri stvari koje su dobre, izmedju ostalih manje bitnih,a to su:Pivo,Zene i cevapiAli samo ako se konzumiraju tim redosledom,kombinacija je ubitacna
![]()
![]()
![]()
kd23se4 je napisao:Kad mezaustavio kod Foce u 9-3ci i pita: "sta je ovo i na sta ovo ide?"
![]()
Znam, drugari mi idu svake godine tamo, da voze bicikl - tako barem kazuCarlsson je napisao:7 na 1...nije za sale![]()
Voze,vozekd23se4 je napisao:Znam, drugari mi idu svake godine tamo, da voze bicikl - tako barem kazuCarlsson je napisao:7 na 1...nije za sale![]()
![]()
Ja ne smem ni da pitam sta stvarno rade, jer ako me njihove zene/devojke uhvate u unakrsno ispitivanje plasim se da ne popustim pod pritiskom![]()
ja sam mislio prvenstveno na auta al' OK znam koju i o motorimakd23se4 je napisao:pa razmisljao sam i jos uvek nisam odustao od Boneville-a........al kako stvari stoje prevladace razum pa uzimam neunistivu Yamahu XJ 900 Diversion
U pravu si, ali ipak lepa je i Yamaha, jos kad pomislim da cu da izbegnem bratimljenje sa majstoromCarlsson je napisao:al' je Triumph puno puno ljepsi![]()
i nekako mi je logicnije porediti "Tiger-a" sa ovom Yamahom nego Bonneville![]()
Nije uopste logicno, ne daj da te zavara maska na motoru, XJ je naked, Bonneville je naked, Tiger je touring enduro, i sa prethodna dva nema bas nikakve veze.Carlsson je napisao:al' je Triumph puno puno ljepsi![]()
i nekako mi je logicnije porediti "Tiger-a" sa ovom Yamahom nego Bonneville![]()
Komsija preko puta,koji po ceo dan turira motore i neda mi da spavamBoki je napisao:@slavisa jel znas Stronsera?
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost