imali bi saab-ova na jednom mestu koliko ih autosaab nije imao na stanju!!!

Sad kad sam video kako izgleda motor od CD-a,jasnije su mi neke stvari,a i postajem malo
pametniji u ovim stvarima,da se tako izrazim...
Motor koji je stavljen u ovaj auto,je definitivno CD,nego je tamo neki takoreci majstor,pokusao da sredi tamo nesto da bi elektronika,ABS i proklizavanje radili,e sad po prici oni su pokusali da stave leptir gasa kompletan od nekog CS-a
,ne jedan vec par komada...
i to nije funkcionisalo...
Ako mozete da pogledate sliku vidi se da je senzor leptira gasa otkacen,e sad,zasto?Instalacija za isti nepostoji...
Ovaj motor kao motor je dobar
,fino radi,sta uraditi sa njim?
Mozda bi neki senzor leptira od CD-a funkcionisao
Sta bi dobio sa tim?

Vidis tako nesto sam i mislio,samo nisam znao da se odrazim...nego sam se izlupao

Da kaze dali je ovaj motor imao TCS...
za bacanje

@Slavisa - za sta da se iskoristi motor?Slavisacs je napisao: Mozda ovaj motor moze da se iskoristi,

Imate u oglasima,ide u kobaje
Sad cu da stavim i u nase oglase... 

Slazem se sa KoljomKolja je napisao:Ukusi su razliciti a sto se mene licno tice ni u snu ne bih tako nesto uradio. Ima vec dobar auto,sedista kao nova sto bi sada enterijer skrnavio sedistima koja su propala i nisu ista (prednja i zadnja). Volan kome sa leve strane fali koza,da sece instalaciju i slicno.Da prebaci kozu na zadnju klupu mora neko strucan. Zabadanje trnja u zdrave noge.Kazem opet ukusi su razliciti. Da ima aero pilot sedista pa i da se razmisli,ovako![]()
Sta bi trebalo jos da se kupi,da se odradi intervencija sto se tice TCSa,ok to sto ti imas Trionic ECUTAZZ je napisao:Mislim da je jeftinije ovde to kupiti... cca 10 evra manje
,dve tri pljeke
znaci to bi trebalo da iskljuci TCS iz cele price.. protiv proklizavanje.Sta se desava sa ABS -om?
O tome ti ja pricam,taj motor je vozen sa 300ks i dok ga je Joksa odrzavao,bio je ok...Ali izgleda da je ovaj njegov prijatelj krpario i nije toliko vodio racuna...Zato bi da uzmem neku klasiku 2.0T,2.3T koji nije bio budzen,hajcen(predpostavljam)...pa polako da ga nafilujem.Sam Joksa mi je rekao,Auto je skroz Ok,ali motor zameni na 2.0T pa ga nafiluj,cak mi je ponudio instalaciju za 2.0T,ali ja budala
...nisam uzeo,ja hocu 2.3T.
I sad... lupaj glavom 
Korisnika u ovom forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gosta